Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Rozmiar K to juz spora kobieta chyba ma nie ? Te większe takie miseczki jak G, K itp to szybko może szczupła osobabtez mieć bo to inaczej jakoś jest mierzone .
moja znajoma ma dużo mniejsze piersi ode nie a jest chudziutenka i nosi f .
Ja problemu z kręgosłupem nie odczuwam serio a nosze F/75/80 max ! I teraz większy muszę G , na pewno jakieś obciazenie jest ale ja go nie odczuwam na szczescieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręcona i wzajemnie
Biedroneczka no faktycznie ludzie są okropni, ale ja jestem tego zdania, że jak komuś się udało to dobrze bo przecież ja też mogłam spróbować. To tak jak bym pokazywała nerwy na dziewczyny którym się udało zajść w ciążę, a ja bym nawet seksu nie uprawiała a im zazdrościłaBiedroneczka29, panipasztetowa lubią tę wiadomość
-
Paulette wrote:Zakręcona i wzajemnie
Biedroneczka no faktycznie ludzie są okropni, ale ja jestem tego zdania, że jak komuś się udało to dobrze bo przecież ja też mogłam spróbować. To tak jak bym pokazywała nerwy na dziewczyny którym się udało zajść w ciążę, a ja bym nawet seksu nie uprawiała a im zazdrościła
Dobre.anie93lica, Paulette lubią tę wiadomość
Udało się!
-
Ja na chwilę obecną wyglądam tak
Świerze zdjęcie robione przed chwilą
http://static.pokazywarka.pl/i/5931232/971857/wp-20150624-14-46-14-pro-1.jpgpanipasztetowa, Paulette, Biedroneczka29, anie93lica lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że moja siostra wcześnie zaszła w ciążę miała wtedy 16 lat. Nie ukrywajmy była to wpadka chodziła wtedy do 3 klasy gimnazjum gdy wybrała się do szkoły zawodowej do której chciała chodzić to dyrektorka była w szoku jak ją zobaczyła bo w ogóle jej brzucha nie było widaćGabrysia 5.02.2016 ❤
Eh. . bardzo wcześnie jak 16 lat no ale zdarza się. Ja Wam później wyśle moja fotke albo jutro hihi .
Ale masz cycolki duże !!!
Panipasztetowa musisz na czczo:)
Te niestety trzeba bez jedzonka:)
Ale pyszny obiad mi wyszedł ! Zrobilam kurczaka w carry z pietruszka oczywiście natka i ryżem:) -
Ja tez sama robię bo mam wrażenie ze jak ktoś mi robi to jak kaszalot wyglądam i nie ujmuje tego co Ja chce haha
Ja robię od poczatku ciąży fotki i tyg pamietam wiec luz , potem zrobię pod koniec ciąży kolaż i wystawie wam hihiPaulette, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Eh. . bardzo wcześnie jak 16 lat no ale zdarza się. Ja Wam później wyśle moja fotke albo jutro hihi .
Ale masz cycolki duże !!!
Panipasztetowa musisz na czczo:)
Te niestety trzeba bez jedzonka:)
Ale pyszny obiad mi wyszedł ! Zrobilam kurczaka w carry z pietruszka oczywiście natka i ryżem:)Paulette lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualnymnie wzdęło kilka dni po owulce i tak mnie trzyma więc ja jestem jak jeden balon
chociaż kochane kg miałam zawsze
tzn mój eM. mi czasami przypomina, że jak mnie poznał (a była to moja obecna 2 gim.) to byłam chuda jak patyk
widać, że dobrze musi mi gotować skoro się poprawiłam
ale powiem Wam, że coś mu nie wychodzi z tą paróweczką i dwoma jajeczkami
hahaha
panipasztetowa, anie93lica lubią tę wiadomość