Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie zapytalm siostre o ten rozmiar 44D czy taki istnieje bo pierwszy raz slysze o takim ona powiedzial,ze jakas wieksza Pani i zapewne obwod 100,moja blizniara zna sie na tym idealnie bo jest brefiterka juz od 6 lat i teraz otwiera wlasnie swoj sklep z bielizna wiec jak bedziecie chetne,zeby zerknac na stronke na fb i zostawic lajka to podam linka
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:ja wlasnie zapytalm siostre o ten rozmiar 44D czy taki istnieje bo pierwszy raz slysze o takim ona powiedzial,ze jakas wieksza Pani i zapewne obwod 100,moja blizniara zna sie na tym idealnie bo jest brefiterka juz od 6 lat i teraz otwiera wlasnie swoj sklep z bielizna wiec jak bedziecie chetne,zeby zerknac na stronke na fb i zostawic lajka to podam linka
Pewnie że będę zaglądać na fbGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Ja robię potrawke z piersi , ziół i ryżu i kiszony najbardziej by tu pasował a nie mam ... Pierdole nie wychkdze , mam buraczki: p za to jutro kupie pełno ogorow
Wpadam na obiad! Mniam!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Udało się!
-
to zapraszam dziewczynki :
https://www.facebook.com/salongracjazg?fref=ts
milo mi bedzie jak zalajkujecie stronke
mordeczko jezeli bedziesz chcial biustonosz w swoim rozmiarze to pisz tam do Nich moja sis na pewno Ci doradzi
bedzie coraz wiecej nowosci dopiero bedzie otwarcie 4Lipca i czekaja jeszcze na inne firmyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:23
Paulette, Mordeczka lubią tę wiadomość
-
Paulette wrote:ale jakie to też obciążenie na kręgosłup. nie ma teraz żadnych problemów ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozmiar K to juz spora kobieta chyba ma nie ? Te większe takie miseczki jak G, K itp to szybko może szczupła osobabtez mieć bo to inaczej jakoś jest mierzone . moja znajoma ma dużo mniejsze piersi ode nie a jest chudziutenka i nosi f .
Ja problemu z kręgosłupem nie odczuwam serio a nosze F/75/80 max ! I teraz większy muszę G , na pewno jakieś obciazenie jest ale ja go nie odczuwam na szczescie