Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nie śmieszne ale prawdziwe hahaha
Panilasztetowa to bądź przygotowana na kilka stowek jak skierowania nie masz niestety
Trudno. Gorzej, jak z tego znów mi jakieś gówno wyjdzie. Wtedy to chyba całkiem do łba dostane. ;/Udało się!
-
Czasem można owszem ale większość to przeterminowane bajeczki.
Anie dobrze , ze się juz nie stresujesz .
Panipasztetowa nie mów odrazu ze może wyjść cos Nie tak a nawet jak wyjdzie to leki i owulka pyk i szybko zajdziesz ... Generalnie mogą ci trochę wyjść te badania od norm odbiegające przez tego gruczolaka wlasnie -
nick nieaktualny
-
Aleeeeeeeee nadaja
zostawic Was tylko na chwile i ile stron do nadrobienia
Blekitna Ciebie rowniez zarazam wiruskami,jak i wszystkie dziewczyny starajace sie
anie ja np mam bole brzucha takie jak na @ ale wystepuja coraz rzadziej i czytalam na necie ze to normlana sprawa,a co do bolu piersi to tez go u mnie nie ma,jedynie jak gdzies wychodze i zakladam "namiot"a pozniej sciagam to czuje ze bola a tak to mnie nie bola.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:47
-
Panipasztetowa nie ma znaczenia gdzie zrobisz te badania:)
Biedroneczko Ja w ciąży znienawidzilam staniki ! Kuzwa jak Ja kocham bez spadochronu chodzić !
Cycki mam jak donice ... Zawsze miałam duże a!e teraz to juz nie wiem gdzie stanikow szukać ...paulette u mnie pogoda juz ładna ale łeb pęka , wzielam się za obiad bo zaraz Misiak wstanie po pracy i na siłownię będzie śmigł wiec musi po jeść
A kocykiem nie moglas się przykryć ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzykryłam się sweterkiem, ale jakoś nie pomógł
tak piersi podczas ciąży szybko rosną, ja raptem byłam w młodej ciąży nim poroniłam, ale też już sporo mi urosły. A ja myślałam, że piersi nabierają większych rozmiarów bliżej porodu. A nie tak od razu :p
-
nick nieaktualny
-
A ja od rano zrobilam pranie poscieli juz yschal wiec lozko juz"ubrane" zrobilam obiad-zjadlam a teraz gotuje kapuste na krokiety
pieczarki juz gotowe
no i zaraz pojde sie chyba polozyc haha
a ja cycki mam maletata zawsze sie smial,ze lopatki mam bardziej odstajace jak cycki,ale juz lekko mi urosly haha
niech rosna i niech juz zostana takie
Zakrecona moge podac Ci fajna stronke na fb ze stanikami z duzymi rozmiarkamisa male i duze rozmiary
-
Wspolczuje kochana , Ja z dzisiejszym samopoczuciem bym w robocie nie wytrzymała: o tak mnie głowa boli ...
Paulette hm no to pod kocyk z herbatka !
Kochana Ja tez leże , no teraz wstalam pozmywalam i za obiad się wzielam a takto cały czas sobie poleguje: PPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:A ja od rano zrobilam pranie poscieli juz yschal wiec lozko juz"ubrane" zrobilam obiad-zjadlam a teraz gotuje kapuste na krokiety
pieczarki juz gotowe
no i zaraz pojde sie chyba polozyc haha
a ja cycki mam maletata zawsze sie smial,ze lopatki mam bardziej odstajace jak cycki,ale juz lekko mi urosly haha
niech rosna i niech juz zostana takie
Zakrecona moge podac Ci fajna stronke na fb ze stanikami z duzymi rozmiarkamisa male i duze rozmiary
Jakie macie rozmiary piersi jeśli można wiedzieć ?
Ja zawsze miałam DD a w ciąży mam juz F za male wiec teraz G !
Biedroneczko dziś przypływ enegri masz hihi Ja dziś opadlam całkowicie z sil