X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja czytając te gowna w necie miałam ze sto razy guza mózgu: p
    To niby nie śmieszne ale mnie rozwalilo hahaha

ug37zbmh9r9sv292.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śmieszne ale prawdziwe hahaha
    Panilasztetowa to bądź przygotowana na kilka stowek jak skierowania nie masz niestety

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jednak po czytaniu objawów dowiedziałam się o gruczolaku przysadki. Więc czasem są tam jakieś przydatne informacje. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz się nie stresuje tak bardzo dzięki Wam

panipasztetowa lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie śmieszne ale prawdziwe hahaha
    Panilasztetowa to bądź przygotowana na kilka stowek jak skierowania nie masz niestety

Trudno. Gorzej, jak z tego znów mi jakieś gówno wyjdzie. Wtedy to chyba całkiem do łba dostane. ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem można owszem ale większość to przeterminowane bajeczki.
    Anie dobrze , ze się juz nie stresujesz .
    Panipasztetowa nie mów odrazu ze może wyjść cos Nie tak a nawet jak wyjdzie to leki i owulka pyk i szybko zajdziesz ... Generalnie mogą ci trochę wyjść te badania od norm odbiegające przez tego gruczolaka wlasnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślicie, że idąc do tej kliniki, badania krwi lepiej zrobić u nich czy mogłabym u siebie w mieście?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbowałam się zdrzemnąć, ale mi nie wyszło :P tylko zmarzłam jak leżałam i teraz mi zimno grrr jeszcze za oknem pochmurno buuu

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleeeeeeeee nadaja :) :) zostawic Was tylko na chwile i ile stron do nadrobienia :)

Blekitna Ciebie rowniez zarazam wiruskami,jak i wszystkie dziewczyny starajace sie :)

anie ja np mam bole brzucha takie jak na @ ale wystepuja coraz rzadziej i czytalam na necie ze to normlana sprawa,a co do bolu piersi to tez go u mnie nie ma,jedynie jak gdzies wychodze i zakladam "namiot"a pozniej sciagam to czuje ze bola a tak to mnie nie bola.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:47

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipasztetowa nie ma znaczenia gdzie zrobisz te badania:)
    Biedroneczko Ja w ciąży znienawidzilam staniki ! Kuzwa jak Ja kocham bez spadochronu chodzić ! :D
    Cycki mam jak donice ... Zawsze miałam duże a!e teraz to juz nie wiem gdzie stanikow szukać ...paulette u mnie pogoda juz ładna ale łeb pęka , wzielam się za obiad bo zaraz Misiak wstanie po pracy i na siłownię będzie śmigł wiec musi po jeść:)
    A kocykiem nie moglas się przykryć ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynyyyy macie coś na motywacje! Jest 14 a ja dalej w łóżku to aż wstyd:(

anie93lica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykryłam się sweterkiem, ale jakoś nie pomógł ;) tak piersi podczas ciąży szybko rosną, ja raptem byłam w młodej ciąży nim poroniłam, ale też już sporo mi urosły. A ja myślałam, że piersi nabierają większych rozmiarów bliżej porodu. A nie tak od razu :p

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooj Agniesia nie ładnie noo :D Ja już mam posprzątane i prawie obiad zrobiony ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wolno Ci ;) leż póki możesz :P później już nie będziesz mogła tak leżeć :D

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę tego leniuchowania. :( Ja ciągle coś do roboty mam. ;D

Teraz akurat towar przyszedł i cała papierologia ze mną. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od rano zrobilam pranie poscieli juz yschal wiec lozko juz"ubrane" zrobilam obiad-zjadlam a teraz gotuje kapuste na krokiety :) pieczarki juz gotowe :) no i zaraz pojde sie chyba polozyc haha :)

a ja cycki mam male :) tata zawsze sie smial,ze lopatki mam bardziej odstajace jak cycki,ale juz lekko mi urosly haha :) niech rosna i niech juz zostana takie :)

Zakrecona moge podac Ci fajna stronke na fb ze stanikami z duzymi rozmiarkami :) sa male i duze rozmiary :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje kochana , Ja z dzisiejszym samopoczuciem bym w robocie nie wytrzymała: o tak mnie głowa boli ...
    Paulette hm no to pod kocyk z herbatka ! :)
    Kochana Ja tez leże , no teraz wstalam pozmywalam i za obiad się wzielam a takto cały czas sobie poleguje: P

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posprzatane tez mam i obiad zroobiony. Wczoraj to zrobiłam :D Dobra wstaje i ide po kiszone! :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    A ja od rano zrobilam pranie poscieli juz yschal wiec lozko juz"ubrane" zrobilam obiad-zjadlam a teraz gotuje kapuste na krokiety :) pieczarki juz gotowe :) no i zaraz pojde sie chyba polozyc haha :)

a ja cycki mam male :) tata zawsze sie smial,ze lopatki mam bardziej odstajace jak cycki,ale juz lekko mi urosly haha :) niech rosna i niech juz zostana takie :)

Zakrecona moge podac Ci fajna stronke na fb ze stanikami z duzymi rozmiarkami :) sa male i duze rozmiary :)
    Kochana Ja muszę się wybrać do takiej babki co robi je na miarę jak będę w pl niedługo bo ja przez Neta nie mogę nie lrzymierzanych stanikow kupować , nigdy na mnie nic nie pasuje .
    Jakie macie rozmiary piersi jeśli można wiedzieć ?
    Ja zawsze miałam DD a w ciąży mam juz F za male wiec teraz G !
    Biedroneczko dziś przypływ enegri masz hihi Ja dziś opadlam całkowicie z sil

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ