X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja czytając te gowna w necie miałam ze sto razy guza mózgu: p
    To niby nie śmieszne ale mnie rozwalilo hahaha

ug37zbmh9r9sv292.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śmieszne ale prawdziwe hahaha
    Panilasztetowa to bądź przygotowana na kilka stowek jak skierowania nie masz niestety

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jednak po czytaniu objawów dowiedziałam się o gruczolaku przysadki. Więc czasem są tam jakieś przydatne informacje. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz się nie stresuje tak bardzo dzięki Wam

panipasztetowa lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie śmieszne ale prawdziwe hahaha
    Panilasztetowa to bądź przygotowana na kilka stowek jak skierowania nie masz niestety

Trudno. Gorzej, jak z tego znów mi jakieś gówno wyjdzie. Wtedy to chyba całkiem do łba dostane. ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem można owszem ale większość to przeterminowane bajeczki.
    Anie dobrze , ze się juz nie stresujesz .
    Panipasztetowa nie mów odrazu ze może wyjść cos Nie tak a nawet jak wyjdzie to leki i owulka pyk i szybko zajdziesz ... Generalnie mogą ci trochę wyjść te badania od norm odbiegające przez tego gruczolaka wlasnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślicie, że idąc do tej kliniki, badania krwi lepiej zrobić u nich czy mogłabym u siebie w mieście?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbowałam się zdrzemnąć, ale mi nie wyszło :P tylko zmarzłam jak leżałam i teraz mi zimno grrr jeszcze za oknem pochmurno buuu

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleeeeeeeee nadaja :) :) zostawic Was tylko na chwile i ile stron do nadrobienia :)

Blekitna Ciebie rowniez zarazam wiruskami,jak i wszystkie dziewczyny starajace sie :)

anie ja np mam bole brzucha takie jak na @ ale wystepuja coraz rzadziej i czytalam na necie ze to normlana sprawa,a co do bolu piersi to tez go u mnie nie ma,jedynie jak gdzies wychodze i zakladam "namiot"a pozniej sciagam to czuje ze bola a tak to mnie nie bola.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:47

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipasztetowa nie ma znaczenia gdzie zrobisz te badania:)
    Biedroneczko Ja w ciąży znienawidzilam staniki ! Kuzwa jak Ja kocham bez spadochronu chodzić ! :D
    Cycki mam jak donice ... Zawsze miałam duże a!e teraz to juz nie wiem gdzie stanikow szukać ...paulette u mnie pogoda juz ładna ale łeb pęka , wzielam się za obiad bo zaraz Misiak wstanie po pracy i na siłownię będzie śmigł wiec musi po jeść:)
    A kocykiem nie moglas się przykryć ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynyyyy macie coś na motywacje! Jest 14 a ja dalej w łóżku to aż wstyd:(

anie93lica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykryłam się sweterkiem, ale jakoś nie pomógł ;) tak piersi podczas ciąży szybko rosną, ja raptem byłam w młodej ciąży nim poroniłam, ale też już sporo mi urosły. A ja myślałam, że piersi nabierają większych rozmiarów bliżej porodu. A nie tak od razu :p

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooj Agniesia nie ładnie noo :D Ja już mam posprzątane i prawie obiad zrobiony ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wolno Ci ;) leż póki możesz :P później już nie będziesz mogła tak leżeć :D

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę tego leniuchowania. :( Ja ciągle coś do roboty mam. ;D

Teraz akurat towar przyszedł i cała papierologia ze mną. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od rano zrobilam pranie poscieli juz yschal wiec lozko juz"ubrane" zrobilam obiad-zjadlam a teraz gotuje kapuste na krokiety :) pieczarki juz gotowe :) no i zaraz pojde sie chyba polozyc haha :)

a ja cycki mam male :) tata zawsze sie smial,ze lopatki mam bardziej odstajace jak cycki,ale juz lekko mi urosly haha :) niech rosna i niech juz zostana takie :)

Zakrecona moge podac Ci fajna stronke na fb ze stanikami z duzymi rozmiarkami :) sa male i duze rozmiary :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje kochana , Ja z dzisiejszym samopoczuciem bym w robocie nie wytrzymała: o tak mnie głowa boli ...
    Paulette hm no to pod kocyk z herbatka ! :)
    Kochana Ja tez leże , no teraz wstalam pozmywalam i za obiad się wzielam a takto cały czas sobie poleguje: P

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posprzatane tez mam i obiad zroobiony. Wczoraj to zrobiłam :D Dobra wstaje i ide po kiszone! :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    A ja od rano zrobilam pranie poscieli juz yschal wiec lozko juz"ubrane" zrobilam obiad-zjadlam a teraz gotuje kapuste na krokiety :) pieczarki juz gotowe :) no i zaraz pojde sie chyba polozyc haha :)

a ja cycki mam male :) tata zawsze sie smial,ze lopatki mam bardziej odstajace jak cycki,ale juz lekko mi urosly haha :) niech rosna i niech juz zostana takie :)

Zakrecona moge podac Ci fajna stronke na fb ze stanikami z duzymi rozmiarkami :) sa male i duze rozmiary :)
    Kochana Ja muszę się wybrać do takiej babki co robi je na miarę jak będę w pl niedługo bo ja przez Neta nie mogę nie lrzymierzanych stanikow kupować , nigdy na mnie nic nie pasuje .
    Jakie macie rozmiary piersi jeśli można wiedzieć ?
    Ja zawsze miałam DD a w ciąży mam juz F za male wiec teraz G !
    Biedroneczko dziś przypływ enegri masz hihi Ja dziś opadlam całkowicie z sil

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ