Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Luteine dopochwowo teraz w ciąży tez bralam ale lepiej duphaston brać bo nie wprowadza się drobnoustrojów do pochwy
Luteine dopochwowo dostaje się z takimi patyczkami co się wkłada ale nie !można w ciąży tylko palcem trzeba , wsadzić musisz do momentu aż lekki opór poczujesz -
Paulette mój pierwszy test był taki. 15 dpo byłam wtedy po nocce robiłam go po godzinie 15
http://static.pokazywarka.pl/i/5931071/474636/wp-20150517-003.jpg
A po 2 dniach też po nocce był już taki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:58
Paulette, anie93lica, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Możliwe ze pogoda możliwe.
Paulette testy wykrywają np. Od 25 czegoś tam hormonu ciazowego a beta wychodzi dużo wczesniej niż test dlatego np. Jak beta jest 15 to ona po dwóch dniach rośnie do 30 i tak co 48 h jest wzrost 60-100% ...
Dlatego testy wychodzą później i nie zawsze idealne ...Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Błękitna wrote:kurcze ale się wkręciłam w to pisanko z Wami Kochane , ale mam na 14 do mojej nieukochanej pracy... będę tu zaglądać... Jesteście mega fajowe
Idę się męczyć ;* Buziaki i 3mam kciuki Paulette
Paulette brać ja możesz nawet w początkach ciąży ale lepiej nie więcej i nie w późniejszej ciąży bo drobnoustroje wprowadza sięBłękitna, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Cieszę się ze masz skierowania na to Ja dostalam od prywaciarza tylko zapis na kartce co mam zrobić i za badania wyszło mnie 600 zł z AMH które samo 200 kosztuje
Kochana moja, żadnego skierowania nie mam. Bo to prywatna klinika. Przeraziłaś mnie tymi cenami. ;OUdało się!