Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny zbierzcie mnie do galopu bo mi się nic nie chce rano trochę ogarnęłam a teraz siedzę i nic. A na 16 jadę do przyszywanej babci na imieniny i mimo, że czasu mam bardzo dużo na wyszykowanie się to coś czuję, że wszystko będę robić na ostatnią chwilę i będzie bieg.
-
Ja tez kocham ogorkowa ! Mmmmm:)
Agnesia a czego się bać ? Progesteron to jest , wręcz najbezpieczniejsza forma podtrzymania ciąży a szczególnie w pierwszych tyg bo łożysko zaczyna się tworzyć i pracuje samodzielnie wydzielając progesteron ok 12/13 tygodnia ciąży ... A co jest najlepsze , ze progesteronu nie da się przedawkowac a czym więcej tym lepiej dla rozwoju ploduWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
panipasztetowa wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi co to za badania: E2-ESTRADIOL, LH, DHEA-S, TESTOSTERON,FSH, ANDROSTENDION, 17-OH-PRG, AMH. Takie dziwadła lekarz z kliniki pół roku temu mi przepisał i kazał przyjść tak jak już pisałam w 2-5 dniu cyklu, a badania zrobić w 2-4 dniu cyklu.
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja tez kocham ogorkowa ! Mmmmm:)
Agnesia a czego się bać ? Progesteron to jest , wręcz najbezpieczniejsza forma podtrzymania ciąży a szczególnie w pierwszych tyg bo łożysko zaczyna się tworzyć i pracuje samodzielnie wydzielając progesteron ok 12/13 tygodnia ciąży ... A co jest najlepsze , ze progesteronu nie da się przedawkowac a czym więcej tym lepiej dla rozwoju ploduPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Po prostu wolę bez konsultacji żadnych leków nie brać, tak już mam. Mam cały blister dupka w domu ale nie mam zamiaru z niego korzystać.