Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja kiszone mam w lodowce od tesciowej i tak myslam czy zupy nie zrobic ogorkowej ktora uwielbiam mniammmm
ja mam 65d teraz moze z 70d
ide do kajaka jakas drzemke walnacWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:07
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:ja kiszone mam w lodowce od tesciowej i tak myslam czy zupy nie zrobic ogorkowej ktora uwielbiam mniammmm
Pojadlabym pomidorowej teraz mmm
I wiecie co ! Zjadlabym zupę śledziowa chodzi za mną juz od paru ładnych miesięcy , moja mama robi najpyszniejsza na świecie ale kuzwa robi raz na ruski rok . Teraz będę w pl i mama musi zrobić ! -
ZakręconaOna wrote:To wcale nie malutkie , normalne:)
Wiecie każdy ma inaczej , Ja od zawsze miałam megaaa wielkie cycki od 4 klasy podstawówki mnie wysadzilo i bach !Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kochana Ja muszę się wybrać do takiej babki co robi je na miarę jak będę w pl niedługo bo ja przez Neta nie mogę nie lrzymierzanych stanikow kupować , nigdy na mnie nic nie pasuje .
Jakie macie rozmiary piersi jeśli można wiedzieć ?
Ja zawsze miałam DD a w ciąży mam juz F za male wiec teraz G !
Biedroneczko dziś przypływ enegri masz hihi Ja dziś opadlam całkowicie z sil -
nick nieaktualnyja ogólnie za śledziami nie przepadam. zjem bo zjem.
no niby normalne mam. chociaż ja miałam taki sam problem jak Ty. mi już zaczęły rosnąć gdzieś w 5 klasie. gdzie wszystkie dziewczyny były płaskie a ja już miałam wzgorkiteraz to mnie się śmiać z tego chce, ale wcześniej to była porażka dla mnie
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zupa sledziowa mmmm ... Ikra czy jakoś tak , mlecz z ryby plus śledzie to się robi ale nie wiem jak dokładnie bo nigdy nie moglam zapamiętać marchewczka w plasterkach to pamietam i śmietaną jakoś robione w każdym bądź razie bajka na prawdę , napisze wam przepis dokładny mojej mamy jak będę w domu u niej w pl mowie wam brzmi może nie chętnie ale jest cudne plus ugotowane pyrki w mundurkach
-
Biedroneczka29 wrote:Ja mam male wrzody
nie jestem plaska jak decha,ale staniki mam tylko z push upem zeby bylo cos tam widac
Ja nigdy nie miałam możliwości kupować sobie takich stanikówGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyZakręcona. Bardzo wygodne staniki są tej firmy co sprzedaje na sklepie w tesco. Ok. 70zł płacę za stanik a ma wygodne szerokie ramiączka i delikatny materiał no i przede wszystkim sztywny nie lubię materiałowych staników. Kupowałam w triumfie i czar par ale są za wąskie ramiączka:( we wrzesniu pojdę do brafiterki zeby dobrała wygodny bo jak się powiekszą to ja już nie wiem, a później pójdę w grudniu po kolejny do niej.
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A to Ja nie wiem jaka mam miseczkę
Ja mam 75/80 F ale juz G muszę kupić ...
No poradzisz sobie kochana poradzisz wcale nie muszą dużo ci urosnac a i mogą -
nick nieaktualny