Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojemu wyszło doskonale i przez gnojka 14 kg do przodu mam , jestem słuchajcie przerażona swoja waga bez kitu !
Masakra ... Wiem , ze zrzuca jakoś po porodzie ale Ja zawsze miałam tendencje do tycia , schudlam mega dużo i czulam się juz cudownie , kocham moje dziecko , wiem ze mówi się kilogramy szczęścia ale jak patrzę na wagę to mnie ogarnia rozpacz i chyba skończe to robić bo tak sama po sobie nie widzę ze grubsza dużo jestem a po wadze bardzoPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane ja uciekam na te imieninki bo jeszcze po mamę muszę wstąpić i kupić torebeczkę bo prezent mam a nie mam w co zapakować
Miłego popołudnia :* postaram się jeszcze dziś zajrzeć, ale nie obiecuję, bo ja mój eM. wróci z pracy to bierze się za malowanie od razu to nie wiem czy będzie mi się chciało siedzieć na lapku Paaa -
Paulette wrote:kochane ja uciekam na te imieninki bo jeszcze po mamę muszę wstąpić i kupić torebeczkę bo prezent mam a nie mam w co zapakować
Miłego popołudnia :* postaram się jeszcze dziś zajrzeć, ale nie obiecuję, bo ja mój eM. wróci z pracy to bierze się za malowanie od razu to nie wiem czy będzie mi się chciało siedzieć na lapku Paaamałe marzenie lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:mnie wzdęło kilka dni po owulce i tak mnie trzyma więc ja jestem jak jeden balon chociaż kochane kg miałam zawsze tzn mój eM. mi czasami przypomina, że jak mnie poznał (a była to moja obecna 2 gim.) to byłam chuda jak patyk widać, że dobrze musi mi gotować skoro się poprawiłam ale powiem Wam, że coś mu nie wychodzi z tą paróweczką i dwoma jajeczkami hahaha
Nie narzekaj na tą paróweczkę, bo jeszcze się przyda.
ZakręconaOna jaki ładny brzusio.
małe marzenie lubi tę wiadomość
Udało się!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalne ! Mowilam , ze nie każda ciąża jest taka sama. Spokojniej trochę , Ty się cieszę , ze masz bezobjawowa ciążę na prawdę.
Ja muszę jutro kupić sobie ta herbatke z kopru najlepiej ta dla dzieci , kuzwa takie mam ciągle gazy i wzdęcia ostatnio , ze oszalec idzie .
Czuje jak mam jelita pozapychane ...pije siemię lniane i nie pomaga prócz tego ze zalewam się śluzem hahahaanie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Normalne ! Mowilam , ze nie każda ciąża jest taka sama. Spokojniej trochę , Ty się cieszę , ze masz bezobjawowa ciążę na prawdę.
Ja muszę jutro kupić sobie ta herbatke z kopru najlepiej ta dla dzieci , kuzwa takie mam ciągle gazy i wzdęcia ostatnio , ze oszalec idzie .
Czuje jak mam jelita pozapychane ...pije siemię lniane i nie pomaga prócz tego ze zalewam się śluzem hahaha
Jutro mam 29dpo, trzęsę portami, boję się że nie zobaczę tego mojego małego serducha.
Tak wiem, wiem zaraz oberwę w łep słowami żebym nie panikowała. Staram się jak mogę same dobre myśli trzymać w swojej głowie ale mimo wszystko czasem przechodzą. -
Kochana nie trzes ! Bądź dobrej myśli chociaz doskonale Cie rozumiem ! Ja po poronieniu jak zaszlam teraz w ciążę i szlam do lekarza na pierwsza wizytę był to 9 tydzień wiec Ja miałam mega stresa czy aby na pewno będzie wszystko dobrze !
Ale było i tez bądź dobrej myśli:)