Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Kochana wygaduj się ile potrzebujesz
powiem Ci ze na wyniki badan się czeka te co on ci dal część parę dni a część ok tyg nawet ... Wiec nie wiem jak Ty się z wizyta wyrobisz na 4-5 DC jak badania masz zrobić kolo 3
No mnie też to dziwi. Nie wiem sama czy w takim układzie iść do niego, czy nie.. Wszyscy mi mowią, że iść, bo to o zdrowie chodzi, a kasa tu mało ważna.Udało się!
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja rodze w pazdzierniiku i od nowego roku cisne z ćwiczeniami a dieta odrazu po porodzie
-
Ja mam swoja dietę której nie zamienia na rzadna inna
moja dieta jest od ginekologa co wiele osób zadziwia ze dzięki niemu schudlam 36 kg wczesniej haha
I moja dieta dobra jest normalnie dla nieciezarnych , dla ciężarnych i co najlepsze dla karmiących:) szybko zrzuce a dziecko zdrowe będzie -
ZakręconaOna wrote:Ja mam swoja dietę której nie zamienia na rzadna inna
moja dieta jest od ginekologa co wiele osób zadziwia ze dzięki niemu schudlam 36 kg wczesniej haha
I moja dieta dobra jest normalnie dla nieciezarnych , dla ciężarnych i co najlepsze dla karmiących:) szybko zrzuce a dziecko zdrowe będzie
To podziel się.Udało się!
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Dzięki dziewczyny dzięki
a ja nie wytrzymałam i smażę naleśniki do krokiecikow i dzis juz pożre z trzy
za to mój A. szczęśliwy
Poszedł mi właśnie po chrupki solone no mam takie parcie ze przesada, takie wiecie prazynki solone:DBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Anie gratuluje za zaparcie i ze juz nie palisz super !!!
Agnesia jak jadłaś wczoraj to masz prawo nie mieć dzis ochoty ponownie
Zabieram sie za krokietymniammmmmmm
Zakręcona do Ciebie juz tez zostały wysłaneanie93lica, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Mniaaaamcis ! Hehe
Ja wczoraj zjadlam chipsy paprykowe bo miałam takie parcie hehe
Ja zajadam kanapeczke z ogorkiem zielonym , ostatnio tylko ogórka bym jadła .
Podziale się dieta podziele jak skopiuje to co wysylalam znajomej bo za dużo pisania:)
Ja palenie rzucilam w styczniu półtora roku temu z dnia na dzień bo obiecalam mojemu narzeczonemu i 1 stycznia juz nie palilam a jarczylam 7 lat ...
Ciężko mi było okropnie ale to okropnie ale dalam rade oj dalam -
nick nieaktualnyWitam sie wieczornie
u mnie malowanie w trakcie. Ogarnelam troche zjadlam kolacje i weszlam na chwile na telefon zeby Was podczytac
Biedroneczko Ty chudzineczkozazdroszcze Twojej figury
bede musiala o podobna zawalczyc
Kochane mnie tez nadal wzdecie trzyma. Raport wieczorny : nadal czysto a nie krwisto. Zero boli. Moj eM o testach nie zapomnial wiec jutro robie sikancaBiedroneczka29 lubi tę wiadomość