Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Dzisiaj w pracy do 15 wiec jeszcze trochea po pracy do fizjoterapeuty, bo mam problem z kolanami
wiec trzeba z nimi "porzadek" zrobic.
Paulette bedzie dobrze!! :-*
Milego dnia Wam życzePaulette lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Cześć
uwaga, uwaga dziś nie mam zamiaru gnic do 14 więc za chwilkę wstaje
Jakoś nie mam ochoty nic jeść;/ więc mój A doje Krokiety a ja coś na bierzaco wymyślę. Za 7godzin mam wizytę
Obejrze kuchenne rewolucje troszkę i wstaje sprzątac itp -
Witajcie
Palette póki nie ma @ jest nadzieje tym bardziej,ze kiedys tak miałaś,ale lepiej na nic sie nie nastawiać.
Ja wlasnie wstałam zaraz muszę wyjsć z kajaka nasmarować sie oliwka z migdalkow i iść zjeść śniadaniePaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja dziś tez nie leże tak długo ! Hahahaha
Obejrze kuchenne rewolucje troszkę i wstaje sprzątac itp -
nick nieaktualny
-
A mój właśnie zawsze mięso musi mieso mieć na obiad i ryż np. Czasem ziemniaki bo średnio lubi:)
Ja dziś mam papryczke faszerowana mięsem mielonym i ryżem:)
Agnesia na poczatku ja w 7-10 tyg schudlam piec kg wiec normalne to jest , teraz właśnie schudlam 2,5 dziś wazylam sięPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A mój właśnie zawsze mięso musi mieso mieć na obiad i ryż np. Czasem ziemniaki bo średnio lubi:)
Ja dziś mam papryczke faszerowana mięsem mielonym i ryżem:)
Agnesia na poczatku ja w 7-10 tyg schudlam piec kg wiec normalne to jest , teraz właśnie schudlam 2,5 dziś wazylam sięJa pójdę po mame do pracy i coś może zjemy na mieście. Narazie nie mam na nic ochoty prócz na loda z Maca
oooo i cheesburegera:D ale nie jem takich smietków:(
-
nick nieaktualny
-
Kochana Ja dzisiaj właśnie IDE do maka na loda ! Hahahhah tez mam ochotę i ma chesaa tez hahaha
Ja mdłości miałam ostatnio z dwa tyg temu ale teraz są juz raz na jakiś czas , wymioty tez zdarzaja się jeszcze ale rzadko ... Ale od 7 tyg do ok 16 rzygalam cały czas i miałam mdłości cało nocne i cało dniowe juz leki mi ginekolog przepisał nawet , masakra była później zdarzały się mdłości czasami jak leków nie wzielam -
nick nieaktualny