Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem kochana ze poki nie ma @ to jest nadzieja.. Ale jednak myslalam ze moze chociaz jakis malutki dzien bedzie... Lepiej niech przychodzi ten malpiszon zebym miala nowe szanse na serduszkowanie, bo te czekanie jest najgorsze a jeszcze u mnie cykle dlugie to w ogole porazka jest
-
wiem że to ciężko... ale główka do góry jeszcze to że test nie wyszedł nie przesądza o tym że się nie udało przecież :* zrelaksuj się i oswój się z myślami aby łatwiej było przetrwać tą niepewność. Ja staram się świadomie pogodzić w takich chwilach z ewentualnym negatywem, a nadzieja jest, bo jest zawsze. Jak przyjmiesz dwie możliwości to będzie łatwiej bo na razie nastawia się człowiek na ten happy end
Paulette lubi tę wiadomość
-
Ale u Ciebie ta temperaturka nie spadła tylko jest na tym samym poziomie... aj bo my to takie jesteśmy że najlepiej byłoby żeby nam cały czas ku górze się pięła...
U Ciebie pięknie się utrzymuje na razie... specjalistą niestety nie jestem ale tak ja myślę, że jeszcze nie ma co się smucić
Paulette lubi tę wiadomość
-
Paulette chujowo no ! Tez kiedyś miałam taki idealny wykres , tempka nawet w dzień @ była powyżej 37 ... Także Cie rozumiem , nie stresuj się i nie myśl !
Błękitna mogło tak być ze test pozytywny a tempka jak na owu , owulacja jutro pewnie przyjdzie po skoku tempki bo to wtedy owulka się pojawia jak po spadku jest skok także dziś i jutro i pojutrze najlepiej serduszkujcie !Paulette lubi tę wiadomość
-
Kochane zmienie temat żeby mysza się nie dolowala .
Jakie plany macie na dzisiaj ?
Ja muszę troszkę domek posprzatac , pranko walnac , na zakupy iść i pogotować bo ruszta całkowicie puste ! Robię dziś rybkę po grecku , MMM na kolacje sobie chapne.
Kompocik dziś zrobię mam straszna ochotę tez z owoców leśnych
Na obiad za mocno nie wiem co zrobić ... Ja za mięsem nie przepadamz wczorajszej potrawki Miesko wygrzebalam bo przełknąć nie mogłam , schab w weekend wchodził ale średnio !...
Zjadlabym paprykę faszerowana mielonym i ryżem i chyba to zrobię ale więcej ryżu niż mielonego a mojemu D kotlety jakieś zrobię . ON BEZ mięsa nie zyej: p -
nick nieaktualny
-
lizaa wrote:Witam wszystkie kobietki
Jezeli mozna dołacze do WasTo dopiero poczatki 21latki
Pozdrawiam :*
Agnesia wrote:Ja mam 25
Paulette wrote:u mnie w spiżarce brak kiszonych więc bym musiała udać się do swojej przyszłej teściowej bo ona zawsze w beczkach kisiwięc szybko ogórkowej nie zrobię, ale to moja ulubiona zupa od dzieciństwa
Po wakacjach znów trzeba będzie zapas zabrać
Biedroneczka29 wrote:Ja mam male wrzodynie jestem plaska jak decha,ale staniki mam tylko z push upem zeby bylo cos tam widac
Mam nadzieję, że w ciąży mi trochę urosną, bo tak to nie wiem jak dziecko wykarmię..
panipasztetowa wrote:Trzymajcie się wszystkie ciepło.
Buziaki! :*
Jutro trzymajcie za mnie kciuki od 9.<boisie>
Ale żeście nastukały wczoraj postów, ledwo nadrobiłam -
nick nieaktualnynapisze ostatni raz tylko o sobie i tym czekaniu. Ostatnio jak zaszlam w ciaze to tak odpuscilam to sobie wtedy i nawet nie zwracalam uwagi ze mi sie @ spoznia i w okolo 43 dc zrobilam test. To moze i teraz poczekac dluzej. No chyba ze @ przyjdzie.
Zakrecona moje plany na dzis to umyc okno, i chyba pomaluje furteczke do warzywniaka zeby zajac czyms mysli.