Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdenerwowalam sie. Chcialam isc sobie na truskawki na swoje pole ( tylko tyle ze mamy w dzierzawieu soltysa bo my nie obrabiamy) a on przyjechal i juz ściął do polowy
nawet nie uprzedzili wczesniej.. Rok temu to powiedzieli zeby jeszcze sobie urwac dzien przed... Wszyatko to takie pazerne ze szok
-
No to ładnie. Nie dziwie Ci się , ze się wkurzylas ...
Ale to on tak może normalnie ? Wiesz ja nie znam się na tym ale jak cos wasze tez jest to powinien zapytać chyba nie !
Anielica łzy wzruszenia to chyba u każdej w takiej sytuacji sąanie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A kiedy masz anielica USG pierwsze ?
Agnesia Ja na pierwszym USG się cieszyła bardzo bo mały miał zaczątki nóżek i raczek delikatne juz to było w 9 tyg ale dopiero do łez doprowadziło mnie połówkowe w 18 tyg jak miałam 3/4 D ... To było tak cholernie piękne
Nie wiem czemu nie plakalam , za dużo stresu chyba który mnie zjadał a poza tym tak plakalam przy zrobieniu testu ze szok hehePaulette lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:A kiedy masz anielica USG pierwsze ?
Agnesia Ja na pierwszym USG się cieszyła bardzo bo mały miał zaczątki nóżek i raczek delikatne juz to było w 9 tyg ale dopiero do łez doprowadziło mnie połówkowe w 18 tyg jak miałam 3/4 D ... To było tak cholernie piękne
Nie wiem czemu nie plakalam , za dużo stresu chyba który mnie zjadał a poza tym tak plakalam przy zrobieniu testu ze szok hehe
6 lipcaBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No to ładnie. Nie dziwie Ci się , ze się wkurzylas ...
Ale to on tak może normalnie ? Wiesz ja nie znam się na tym ale jak cos wasze tez jest to powinien zapytać chyba nie !
Anielica łzy wzruszenia to chyba u każdej w takiej sytuacji sąno ale jak to się mówi kto bogatemu zabroni ?
nic mi się dziś nie chce.. rano byłam pełna zapału a teraz to bym nic nie robiła . -
Zwróć mu uwagę , ze w ten sposób się nie robi ! Bogaty , nie bogaty ale jakieś zasady człowieczeństwa !
Agnesia mmmm pyszotka nie !
Błękitna Ja jak pracowalam jeszcze to robilam po 12 h dziennie po 8 różnie , po pracy gotowalam obiady ale na szybko przed jakoś się wyrabialamlubilam taki tryb życia całkiem chociaż meczylo juz mnie pod koniec ...
Paulette, Błękitna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane mam dość takie intymne pytanie. zauważyłam dziś u siebie na brodawkach wokół sutków takie jakby dziwne "krosteczki" tzn to nie są krostki tylko takie wypuklenia nie wiem jak to nazwać . Może któraś z Was miała coś takiego kiedyś? bo ja chyba pierwszy raz to u siebie zaobserwowałam.
-
ZakręconaOna wrote:Zwróć mu uwagę , ze w ten sposób się nie robi ! Bogaty , nie bogaty ale jakieś zasady człowieczeństwa !
Agnesia mmmm pyszotka nie !
Błękitna Ja jak pracowalam jeszcze to robilam po 12 h dziennie po 8 różnie , po pracy gotowalam obiady ale na szybko przed jakoś się wyrabialamlubilam taki tryb życia całkiem chociaż meczylo juz mnie pod koniec ...