X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w 7 miesiącu brzuszek juz będzie , na tle zimy np. Bajeczka ! U mnie lato będzie , najlepsza by była nad morzem taka sesja:) ale gdzie Ja w 8 miesiącu ciąży będę popieprzac 400 km ...
    U mnie tez ta sesja obowiązkowa jest:) noworotka sesje tez bym chciała ale nie porodowa jak niektóre robią ! Zbyt intymna chwila by uwieczniac na forach z sesji jakiejs .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No w 7 miesiącu brzuszek juz będzie , na tle zimy np. Bajeczka ! U mnie lato będzie , najlepsza by była nad morzem taka sesja:) ale gdzie Ja w 8 miesiącu ciąży będę popieprzac 400 km ...
    U mnie tez ta sesja obowiązkowa jest:) noworotka sesje tez bym chciała ale nie porodowa jak niektóre robią ! Zbyt intymna chwila by uwieczniac na forach z sesji jakiejs .
    No widzisz ty masz 400km i latem możesz robić. Ja bym chciała nad morzem mam 100km ale zimą to już nie tak fajnie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1121763287838809.1073741879.777412832273858&type=3 okropna sesja dla mnie zbyt intymna! :/

Za to kolega ma porodową, ale ze smakiem widać trochę przed porodem, na porodzie wyłączony aparat i moment gdy dziecko jest oczyszczone i pokazane mamie. Cudowna!!! ale ja takiej nie chce i tak ;p
    Tak samo jak filmowanie krocza jak kobieta wychodzi, ranyyy co to za zwyczaje ostatnio koleżanka do mnie że by mi pokazała jak jej mała wychodzi ale jej się filmik uszkodził... bez komentarza!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra ! Co ludzie maja w głowie z rozumiem pamiątką jakas ale nikomu sie nie pokazuje ! Ja bym czegoś takiego nie zrobiła
    No właśnie nie mogę zrobić sobie nad morzem bo pociagiem w 8 miesiącu ciąży nie pojade tyle h:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co to za pamiątka i po co uwieczniać wyjście dziecka z krocza! Będę chciała mieć pierwsze zdjęcie po porodzie dziecka ale aparat zostanie wlączony z momentem gdy dostanę dziecko na pierś. Może nawet nie zdjęcie a filmik. Ale to będzie filmik prywatny żebym zobaczyła swoją reakcję, nie będzie tam widać nic prócz dziecka i mojej twarzy :)

Paulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje sutki są wypukłe (na chwilę obecną trochę w brąz wpadają) .

Co do sesji to mi się podobają takie w ciąży i później jak już dziecko ma około tygodnia (bynajmniej u mnie w okolicy robią do kilku dni po porodzie). Fajna sprawa, ale będę się martwić jak zajdę w ciążę ;)

No mi takie intymne sesje też się nie podobają, ale jak to się mówi kto co lubi.

Mi np się nie podoba też jak ktoś zaraz po urodzeniu wstawia zdjęcie na fejsa (ja dodam pierwsze zdjęcie dzidzi jak już będę w domu). No ale jak by wszyscy byli tacy sami to by nudno było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    moje sutki są wypukłe (na chwilę obecną trochę w brąz wpadają) .

Co do sesji to mi się podobają takie w ciąży i później jak już dziecko ma około tygodnia (bynajmniej u mnie w okolicy robią do kilku dni po porodzie). Fajna sprawa, ale będę się martwić jak zajdę w ciążę ;)

No mi takie intymne sesje też się nie podobają, ale jak to się mówi kto co lubi.

Mi np się nie podoba też jak ktoś zaraz po urodzeniu wstawia zdjęcie na fejsa (ja dodam pierwsze zdjęcie dzidzi jak już będę w domu). No ale jak by wszyscy byli tacy sami to by nudno było.
    Moja siostra poprosiła wszystkich by to ona pierwsza wstawiła zdjęcia dziecka (koleżanki, teściowe lubią to robić odrazu w szpitalu) Pierwsze zdjęcie wstawiła chyba jak mały miał miesiąc. Nie czuła potrzeby wcześniej. Nikt też bez jej zgody nie wstawił zdjęcia. Za to jak tylko Ona wstawiła to jej teściowa milion zdjęć dziecka do siebie wstawiła chyba miała naszykowane:D
    Ja też nie chce by ktokolwiek dodawał zdjęcie mojego dziecka póki ja się nie zdecyduję poinformować moich dalszych znajomych o narodzinach :)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie każdy ma prawo do prywatności, a mi się wydaje, że dodawanie zdjęcia dziecka od razu po urodzeniu to lekka przesada. Wiadomo każdy chce się pochwalić, ale odrobinę zdrowego rozsądku. to tak jak ja widziałam zdjęcie na fejsie kochana mama dodała zdjecie dziecka na nocniczku z podpisem "moje pierwsze posiedzenie" czy jakoś w ten deseń. Dla mnie to głupota. Można takie zdjęcia robić ale tylko i wyłącznie dla siebie, żeby później dziecku pokazać :)

• ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    kochane co macie na obiadek? Bo ja chyba zrobie makaron z sosem pomidorowym z przepisu mojej mamy. Tylko ciekawe czy moj eM sie tym naje, no on to musi miec zawsze ziemniaczki.
    stanęło na tym, że u mnie dziś leczo :D
    anie93lica wrote:
    Są wyniki ;-) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9b127f7ebc.jpg
    gratuluję :)
    Błękitna wrote:
    ja mam takie na co dzień ... choć słyszałam że właśnie takie coś może pojawić się w trakcie ciąży... piersi się zmieniają brodawki robią się większe itd..
    też mam takie na co dzień i w sumie jakoś nigdy nie zastanawiałam się czemu. Są to są :)

Paulette lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pewno bede chciala miec uwiecznione na zdjeciu moje pierwsze spotkanie z dzieckiem moja rekacje :) takie zdjecia z krocza itp nie rajcuja mnie :) a sesja noworodkowa to najlepsza taka jak dziecko ma max tydzien bo wtedy dzidziusie spia i jest latwo sesje zrobic :) a co ze zdjeciem na fb to ja owszem dodam na pewno jak urodze,ale nie dodam dziecka tylko np raczke badz nozke a niech ciekawosc ludzi zżera a cooooo :) :) nie musze sie od razu natychmiast chwalic moim bobasem,pokaze kiedy bede miala ochote :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka to ciekawy i na prawdę oryginalny pomysł :) lepiej bym na to nie wpadła :)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ja na pewno bede chciala miec uwiecznione na zdjeciu moje pierwsze spotkanie z dzieckiem moja rekacje :) takie zdjecia z krocza itp nie rajcuja mnie :) a sesja noworodkowa to najlepsza taka jak dziecko ma max tydzien bo wtedy dzidziusie spia i jest latwo sesje zrobic :) a co ze zdjeciem na fb to ja owszem dodam na pewno jak urodze,ale nie dodam dziecka tylko np raczke badz nozke a niech ciekawosc ludzi zżera a cooooo :) :) nie musze sie od razu natychmiast chwalic moim bobasem,pokaze kiedy bede miala ochote :)
    Jak celebryci! :D Ja zobacze co pokaże a co nie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to najpierw muszę zajść w ciążę dopiero będę się zastanawiać co pokażę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczyny, bo mój luby wrócił. Odezwę się po wizycie!! Trzymajcie kciuki od 17!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze Agnesia będę trzymać za całych sił <3

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia trzymamy trymamy :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tu się zdjęcia dodaje? Bo chcę coś Wam pokazać :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i Agnesia kciuki masz oczywiście :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona wejdz na strone www.pokazywarka.pl tam wstaw zdjecie i link ktory tam Ci sie pokaze skopiuj i wklej tutaj :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    ona wejdz na strone www.pokazywarka.pl tam wstaw zdjecie i link ktory tam Ci sie pokaze skopiuj i wklej tutaj :)
    Zaraz spróbuję, dziękuję :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ