Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No w 7 miesiącu brzuszek juz będzie , na tle zimy np. Bajeczka ! U mnie lato będzie , najlepsza by była nad morzem taka sesja:) ale gdzie Ja w 8 miesiącu ciąży będę popieprzac 400 km ...
U mnie tez ta sesja obowiązkowa jest:) noworotka sesje tez bym chciała ale nie porodowa jak niektóre robią ! Zbyt intymna chwila by uwieczniac na forach z sesji jakiejs . -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No w 7 miesiącu brzuszek juz będzie , na tle zimy np. Bajeczka ! U mnie lato będzie , najlepsza by była nad morzem taka sesja:) ale gdzie Ja w 8 miesiącu ciąży będę popieprzac 400 km ...
U mnie tez ta sesja obowiązkowa jest:) noworotka sesje tez bym chciała ale nie porodowa jak niektóre robią ! Zbyt intymna chwila by uwieczniac na forach z sesji jakiejs . -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No w 7 miesiącu brzuszek juz będzie , na tle zimy np. Bajeczka ! U mnie lato będzie , najlepsza by była nad morzem taka sesja:) ale gdzie Ja w 8 miesiącu ciąży będę popieprzac 400 km ...
U mnie tez ta sesja obowiązkowa jest:) noworotka sesje tez bym chciała ale nie porodowa jak niektóre robią ! Zbyt intymna chwila by uwieczniac na forach z sesji jakiejs .
Za to kolega ma porodową, ale ze smakiem widać trochę przed porodem, na porodzie wyłączony aparat i moment gdy dziecko jest oczyszczone i pokazane mamie. Cudowna!!! ale ja takiej nie chce i tak ;p
Tak samo jak filmowanie krocza jak kobieta wychodzi, ranyyy co to za zwyczaje ostatnio koleżanka do mnie że by mi pokazała jak jej mała wychodzi ale jej się filmik uszkodził... bez komentarza! -
nick nieaktualnyJa nie wiem co to za pamiątka i po co uwieczniać wyjście dziecka z krocza! Będę chciała mieć pierwsze zdjęcie po porodzie dziecka ale aparat zostanie wlączony z momentem gdy dostanę dziecko na pierś. Może nawet nie zdjęcie a filmik. Ale to będzie filmik prywatny żebym zobaczyła swoją reakcję, nie będzie tam widać nic prócz dziecka i mojej twarzy
Paulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje sutki są wypukłe (na chwilę obecną trochę w brąz wpadają) .
Co do sesji to mi się podobają takie w ciąży i później jak już dziecko ma około tygodnia (bynajmniej u mnie w okolicy robią do kilku dni po porodzie). Fajna sprawa, ale będę się martwić jak zajdę w ciążę
No mi takie intymne sesje też się nie podobają, ale jak to się mówi kto co lubi.
Mi np się nie podoba też jak ktoś zaraz po urodzeniu wstawia zdjęcie na fejsa (ja dodam pierwsze zdjęcie dzidzi jak już będę w domu). No ale jak by wszyscy byli tacy sami to by nudno było.
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:moje sutki są wypukłe (na chwilę obecną trochę w brąz wpadają) .
Co do sesji to mi się podobają takie w ciąży i później jak już dziecko ma około tygodnia (bynajmniej u mnie w okolicy robią do kilku dni po porodzie). Fajna sprawa, ale będę się martwić jak zajdę w ciążę
No mi takie intymne sesje też się nie podobają, ale jak to się mówi kto co lubi.
Mi np się nie podoba też jak ktoś zaraz po urodzeniu wstawia zdjęcie na fejsa (ja dodam pierwsze zdjęcie dzidzi jak już będę w domu). No ale jak by wszyscy byli tacy sami to by nudno było.
Ja też nie chce by ktokolwiek dodawał zdjęcie mojego dziecka póki ja się nie zdecyduję poinformować moich dalszych znajomych o narodzinachPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie każdy ma prawo do prywatności, a mi się wydaje, że dodawanie zdjęcia dziecka od razu po urodzeniu to lekka przesada. Wiadomo każdy chce się pochwalić, ale odrobinę zdrowego rozsądku. to tak jak ja widziałam zdjęcie na fejsie kochana mama dodała zdjecie dziecka na nocniczku z podpisem "moje pierwsze posiedzenie" czy jakoś w ten deseń. Dla mnie to głupota. Można takie zdjęcia robić ale tylko i wyłącznie dla siebie, żeby później dziecku pokazać
-
Paulette wrote:kochane co macie na obiadek? Bo ja chyba zrobie makaron z sosem pomidorowym z przepisu mojej mamy. Tylko ciekawe czy moj eM sie tym naje, no on to musi miec zawsze ziemniaczki.
anie93lica wrote:Są wynikihttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9b127f7ebc.jpg
Błękitna wrote:ja mam takie na co dzień ... choć słyszałam że właśnie takie coś może pojawić się w trakcie ciąży... piersi się zmieniają brodawki robią się większe itd..Paulette lubi tę wiadomość
-
Ja na pewno bede chciala miec uwiecznione na zdjeciu moje pierwsze spotkanie z dzieckiem moja rekacje
takie zdjecia z krocza itp nie rajcuja mnie
a sesja noworodkowa to najlepsza taka jak dziecko ma max tydzien bo wtedy dzidziusie spia i jest latwo sesje zrobic
a co ze zdjeciem na fb to ja owszem dodam na pewno jak urodze,ale nie dodam dziecka tylko np raczke badz nozke a niech ciekawosc ludzi zżera a cooooo
nie musze sie od razu natychmiast chwalic moim bobasem,pokaze kiedy bede miala ochote
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Ja na pewno bede chciala miec uwiecznione na zdjeciu moje pierwsze spotkanie z dzieckiem moja rekacje
takie zdjecia z krocza itp nie rajcuja mnie
a sesja noworodkowa to najlepsza taka jak dziecko ma max tydzien bo wtedy dzidziusie spia i jest latwo sesje zrobic
a co ze zdjeciem na fb to ja owszem dodam na pewno jak urodze,ale nie dodam dziecka tylko np raczke badz nozke a niech ciekawosc ludzi zżera a cooooo
nie musze sie od razu natychmiast chwalic moim bobasem,pokaze kiedy bede miala ochote
Ja zobacze co pokaże a co nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny