Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy się uda, ale próbuję
http://static.pokazywarka.pl/bigImages/5932721/15544611.jpg?1435239093
Musiałam komuś pokazać, bo ja chyba sama nie wierzę w to co widzę. Nie staraliśmy się w tym miesiącu (ale i fakt, faktem, że nie uważaliśmy jakoś szczególnie), bo dopiero po owulacji stwierdziliśmy, że od przyszłego miesiąca ruszamy ze staraniami. Robiłam kilka dni temu test, bo mnie dopadła koszmarna infekcja i zaczęłam brać globulki z antybiotykiem. A tu dziś coś mnie tknęło na test i przed chwilą zrobiłam i sama nie wierzę w to co widzę. I teraz bije się z myślami czy jeśli to faktycznie prawda to czy maleństwu nie zaszkodziłam maścią i globulkami. Oczywiście dziś już je przerwę mimo, że infekcja nie ustąpiła, ale wolę dmuchać na zimne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:35
Agnesia, Biedroneczka29, Paulette, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyona. wrote:Nie wiem czy się uda, ale próbuję
http://static.pokazywarka.pl/bigImages/5932721/15544611.jpg?1435239093
Musiałam komuś pokazać, bo ja chyba sama nie wierzę w to co widzę. Nie staraliśmy się w tym miesiącu (ale i fakt, faktem, że nie uważaliśmy jakoś szczególnie), bo dopiero po owulacji stwierdziliśmy, że od przyszłego miesiąca ruszamy ze staraniami. Robiłam kilka dni temu test, bo mnie dopadła koszmarna infekcja i zaczęłam brać globulki z antybiotykiem. A tu dziś coś mnie tknęło na test i przed chwilą zrobiłam i sama nie wierzę w to co widzę. I teraz bije się z myślami czy jeśli to faktycznie prawda to czy maleństwu nie zaszkodziłam maścią i globulkami. Oczywiście dziś już je przerwę mimo, że infekcja nie ustąpiła, ale wolę dmuchać na zimne. -
Agnesia wrote:Kurcze włączyłam na chwile a tutaj taka wiadomość. Super!!! Ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie!! rośnijcie!
Właśnie zrobiłam drugi test (tym razem przywieziony z Polskiego Rossmana) i też druga kreska się pojawiła, więc to chyba nie przypadek -
ona.a mialam pisac jak podawalam wskazowki jak wstawic foto czy chcesz pokazac test z dwiema kreskami hahah super gratuluje ,rosnijcie zdrowo ale jeszcze cos jest nie tak bo nie pokazuje zdjecia tylko wklejony link tutaj,a powinno byc widac zdjecie
-
Biedroneczka29 wrote:ona.a mialam pisac jak podawalam wskazowki jak wstawic foto czy chcesz pokazac test z dwiema kreskami hahah super gratuluje ,rosnijcie zdrowo ale jeszcze cos jest nie tak bo nie pokazuje zdjecia tylko wklejony link tutaj,a powinno byc widac zdjecie
Jasnowidzem jesteś
A za gratulacje dziękować nie będę co by nie zapeszyć -
ZakręconaOna wrote:Ona. No i pięknie ! wręcz cudownie i co teraz wierzysz w cuda ?! Tak jak Ja zaczelam wierzyć będę Ci gratulowac jak się potwierdzi , beta czy czekasz na USG ?
Globulki nie zaszkodzi , dziecko nie chłonie jeszcze nic z matki
Poczekaj z gratulacjami do USG, ale na to wybiorę się nie wcześniej niż za jakieś 2-3 tygodnie, bo teraz i tak chyba jeszcze nie ma sensu, bo to dopiero 9 DPO.
Czyli mogę je skończyć brać? Zostało mi 4 (Biorę Macmiror 500 +maść Clotrimazolum) a infekcja naprawdę paskudna się przyplątała
Oj teraz to chyba zaczynam wierzyć w cuda
Mąż oczywiście już wie, chociaż planowałam całkiem inaczej, że mu powiem, a wyszło jak wyszło z tego szoku.
Mordeczka wrote:Ona tam gdzie jest pokazane zdjęcie jest obok niego adres ten skopiuj i wklej tuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:05
-
Biedroneczka29 wrote:Ona a czemu nie wiesz jak sie zabrać za bete ?? Na końcu świata jestes??? Hahahha ciekawe jak tam Agnesia
-
Biedroneczka29 wrote:Ona Aha No jak sobie chcesz ja bym na pewno nie wytrzymała na internecie możesz poszukać przydatnych informacji .
-
Ona nie wiem jak tam u Was z ta beta ! Hm ...
Wiesz co leki na infekcje powinno się odstawić z automatu jak ciąża jest .
Na USG nie ma co iść bo to ok 4 tyg możesz być teraz wiec jak pojdziesz za jakieś 3 tyg to juz i serduszko będzie i o a nie sam pecherzyk -
ZakręconaOna wrote:Ona nie wiem jak tam u Was z ta beta ! Hm ...
Wiesz co leki na infekcje powinno się odstawić z automatu jak ciąża jest .
Na USG nie ma co iść bo to ok 4 tyg możesz być teraz wiec jak pojdziesz za jakieś 3 tyg to juz i serduszko będzie i o a nie sam pecherzyk
Wiem, wiem, że teraz nie ma co iść. Wg OM dziś albo wczoraj zaczął się 4 tydzień dopiero, nawet jeszcze termin okresu nie minął. Teraz do gina i tak bym sie nie dostała, więc może i dobrze, że muszę poczekać, wtedy będę wiedziała na czym stoję. No i najpierw musze znaleźć rodzinnego. Dziwny ten kraj jest.