X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy się uda, ale próbuję

http://static.pokazywarka.pl/bigImages/5932721/15544611.jpg?1435239093

Musiałam komuś pokazać, bo ja chyba sama nie wierzę w to co widzę. Nie staraliśmy się w tym miesiącu (ale i fakt, faktem, że nie uważaliśmy jakoś szczególnie), bo dopiero po owulacji stwierdziliśmy, że od przyszłego miesiąca ruszamy ze staraniami. Robiłam kilka dni temu test, bo mnie dopadła koszmarna infekcja i zaczęłam brać globulki z antybiotykiem. A tu dziś coś mnie tknęło na test i przed chwilą zrobiłam i sama nie wierzę w to co widzę. I teraz bije się z myślami czy jeśli to faktycznie prawda to czy maleństwu nie zaszkodziłam maścią i globulkami. Oczywiście dziś już je przerwę mimo, że infekcja nie ustąpiła, ale wolę dmuchać na zimne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:35

Agnesia, Biedroneczka29, Paulette, Carmen1724 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Nie wiem czy się uda, ale próbuję

http://static.pokazywarka.pl/bigImages/5932721/15544611.jpg?1435239093

Musiałam komuś pokazać, bo ja chyba sama nie wierzę w to co widzę. Nie staraliśmy się w tym miesiącu (ale i fakt, faktem, że nie uważaliśmy jakoś szczególnie), bo dopiero po owulacji stwierdziliśmy, że od przyszłego miesiąca ruszamy ze staraniami. Robiłam kilka dni temu test, bo mnie dopadła koszmarna infekcja i zaczęłam brać globulki z antybiotykiem. A tu dziś coś mnie tknęło na test i przed chwilą zrobiłam i sama nie wierzę w to co widzę. I teraz bije się z myślami czy jeśli to faktycznie prawda to czy maleństwu nie zaszkodziłam maścią i globulkami. Oczywiście dziś już je przerwę mimo, że infekcja nie ustąpiła, ale wolę dmuchać na zimne.
    Kurcze włączyłam na chwile a tutaj taka wiadomość. Super!!! :D Ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie!! :D rośnijcie!

• ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Kurcze włączyłam na chwile a tutaj taka wiadomość. Super!!! :D Ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie!! :D rośnijcie!
    No u mnie to jest naprawdę najmniej spodziewany moment. Totalny przypadek.

Właśnie zrobiłam drugi test (tym razem przywieziony z Polskiego Rossmana) i też druga kreska się pojawiła, więc to chyba nie przypadek :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona.a mialam pisac jak podawalam wskazowki jak wstawic foto czy chcesz pokazac test z dwiema kreskami hahah super gratuluje ,rosnijcie zdrowo :) ale jeszcze cos jest nie tak bo nie pokazuje zdjecia tylko wklejony link tutaj,a powinno byc widac zdjecie :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    ona.a mialam pisac jak podawalam wskazowki jak wstawic foto czy chcesz pokazac test z dwiema kreskami hahah super gratuluje ,rosnijcie zdrowo :) ale jeszcze cos jest nie tak bo nie pokazuje zdjecia tylko wklejony link tutaj,a powinno byc widac zdjecie :)
    No właśnie nie umiem zrobić, żeby zdjęcie się pokazało. Tylko link :/
    Jasnowidzem jesteś :)

A za gratulacje dziękować nie będę co by nie zapeszyć :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona. No i pięknie ! :) wręcz cudownie i co teraz wierzysz w cuda ?! Tak jak Ja zaczelam wierzyć <3 będę Ci gratulowac jak się potwierdzi , beta czy czekasz na USG ?
    Globulki nie zaszkodzi , dziecko nie chłonie jeszcze nic z matki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona tam gdzie jest pokazane zdjęcie jest obok niego adres ten skopiuj i wklej tu ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie zdjęcie które próbowała wstawić Ona :)
    http://static.pokazywarka.pl/i/5932830/552114/c-data-users-defapps-appdata-internetexplorer-temp-saved-images-15544611.jpg

anie93lica lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona. No i pięknie ! :) wręcz cudownie i co teraz wierzysz w cuda ?! Tak jak Ja zaczelam wierzyć <3 będę Ci gratulowac jak się potwierdzi , beta czy czekasz na USG ?
    Globulki nie zaszkodzi , dziecko nie chłonie jeszcze nic z matki
    Bety nie będę robić (chociaż chciałabym), bo nie wiem jak tu się do tego zabrać :/
    Poczekaj z gratulacjami do USG, ale na to wybiorę się nie wcześniej niż za jakieś 2-3 tygodnie, bo teraz i tak chyba jeszcze nie ma sensu, bo to dopiero 9 DPO.
    Czyli mogę je skończyć brać? Zostało mi 4 (Biorę Macmiror 500 +maść Clotrimazolum) a infekcja naprawdę paskudna się przyplątała :/

Oj teraz to chyba zaczynam wierzyć w cuda <3

Mąż oczywiście już wie, chociaż planowałam całkiem inaczej, że mu powiem, a wyszło jak wyszło z tego szoku.
    Mordeczka wrote:
    Ona tam gdzie jest pokazane zdjęcie jest obok niego adres ten skopiuj i wklej tu ;)
    ALe ze mnie cymbał, nie widziłam tego, ale widzę, że już wkleiłaś moje zdjęcie wiec dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:05

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie za co kochana ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a czemu nie wiesz jak sie zabrać za bete ?? Na końcu świata jestes??? Hahahha :) ciekawe jak tam Agnesia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:06

Sofija <3
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ona a czemu nie wiesz jak sie zabrać za bete ?? Na końcu świata jestes??? Hahahha :) ciekawe jak tam Agnesia :)
    Na końcu to nie, ale tutaj jest dziwny system medyczny i w ogóle. W dodatku dopiero co się przeprowadziłam i nawet nie wiem gdzie tu laboratorium jakieś jest i czy bez skierowania robią w ogóle betę.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona Aha No jak sobie chcesz ;) ja bym na pewno nie wytrzymała :) na internecie możesz poszukać przydatnych informacji .

Sofija <3
    201602294556.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No piękny tescik ;-)
    Wszystkie rosnijmy zdrowo ;-))

ug37zbmh9r9sv292.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ona Aha No jak sobie chcesz ;) ja bym na pewno nie wytrzymała :) na internecie możesz poszukać przydatnych informacji .
    Ja póki co jestem jeszcze w szoku, bo teoretycznie ciąża nie powinna się w tym cyklu zdarzyć, więc może jak z szoku wyjdę to wtedy poszukam informacji jak tu z tą betą jest

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki szok jest najpiękniejszy ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Taki szok jest najpiękniejszy ;-)
    Szczególnie jak się nie starało jeszcze :)

anie93lica lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, super, że się udało! <3

Ja dziś na badankach krwi byłam. Czekamy na wyniki i sobotnią (jednak) wizytę. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona nie wiem jak tam u Was z ta beta ! Hm ...
    Wiesz co leki na infekcje powinno się odstawić z automatu jak ciąża jest .
    Na USG nie ma co iść bo to ok 4 tyg możesz być teraz wiec jak pojdziesz za jakieś 3 tyg to juz i serduszko będzie i o a nie sam pecherzyk

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona nie wiem jak tam u Was z ta beta ! Hm ...
    Wiesz co leki na infekcje powinno się odstawić z automatu jak ciąża jest .
    Na USG nie ma co iść bo to ok 4 tyg możesz być teraz wiec jak pojdziesz za jakieś 3 tyg to juz i serduszko będzie i o a nie sam pecherzyk
    To teraz już zgłupiałam z tymi globulkami :/
    Wiem, wiem, że teraz nie ma co iść. Wg OM dziś albo wczoraj zaczął się 4 tydzień dopiero, nawet jeszcze termin okresu nie minął. Teraz do gina i tak bym sie nie dostała, więc może i dobrze, że muszę poczekać, wtedy będę wiedziała na czym stoję. No i najpierw musze znaleźć rodzinnego. Dziwny ten kraj jest.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ