X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Agnesia aaaaaaa jak super ,cudownie kurczę pomysleć ze to takie maleńkie ziarenko a juz serduszko jest,szok :) a ten krwiaczek to od czego i gdzie dokładnie go masz ??
    Nie wiem od czego ostatnio nie miałam. Mam go z 5 cm od dziecka ale ma ok 1mm powiedział lekarz ze albo się wchłonie albo mogę poplamić chwilkę na brunatno :)

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Agniesia zdjatko;-*
    Ja też mam takie zaparcia wiem o czym mówisz ;-p

ug37zbmh9r9sv292.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia super ! Mój maluch miał i ma do tej pory po 150 puls:)
    Kiedy następną wizyta ? A co do krwiaka to tak jak powiedział lekarz , bez stresu wchłonie się zobaczysz:) gratuluje jeszcze raz !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następna 17.07 ;) lekarz powiedział że tętno jeszcze urosnie trochę :) dobranoc dziewczyny! ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam wyniki badań.

Nie za wiele z tego kumam. ;/ :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. U mnie ta sama wiadomosc co wczoraj... Nie bede nic pila i poczekam troche i za kilka godz powtorze test. Chociaz testy maja mnie chyba dosc bo wyszla druga linia ale wzdluz calego testu :/ tez nie miala gdzie. Po poludniu jade po meble to wstapie do laboratorium na bete zeby miec wszystko jasne. Jesli ktos cos to na becie wyjdzie. Powiem Wam kochane ze dzis nie mam dola tak jak wczoraj. Moze staram sie cieszyc tym co teraz sie dzieje.. Wyszedl nam ladny kolor pokoju (a tego sie balam co to wyjdzie). Wiec musze cierpliwie czekac albo na @ albo na swojego wstydliwego Groszka :) i wiecie co? kocham Was :D Milego dnia Wam zycze :*

Błękitna, lizaa, ona., Carmen1724, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Dziewczyny dostałam wyniki badań.

Nie za wiele z tego kumam. ;/ :(
    Kochana moze je napisz (ja sie nie znam) ale ktoras z dziewczyn na pewno Ci powie co i jak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Jestem! byłam jeszcze na zakupach :D
    No więc moje szczęście ma 3mm :) i piękne serduszko <3 <3 tętno 120:) Zakochana jestem w tym moim małym cudzie:D

d4ef8a6a737a4e7em.jpg

Mam też malutkiego krwiaczka ok 1mm ale mam się nie martwić nim jest zdala od maluszka:)
    Taki sliczny *.* małe wielkie szczęście ;)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Dzien dobry. U mnie ta sama wiadomosc co wczoraj... Nie bede nic pila i poczekam troche i za kilka godz powtorze test. Chociaz testy maja mnie chyba dosc bo wyszla druga linia ale wzdluz calego testu :/ tez nie miala gdzie. Po poludniu jade po meble to wstapie do laboratorium na bete zeby miec wszystko jasne. Jesli ktos cos to na becie wyjdzie. Powiem Wam kochane ze dzis nie mam dola tak jak wczoraj. Moze staram sie cieszyc tym co teraz sie dzieje.. Wyszedl nam ladny kolor pokoju (a tego sie balam co to wyjdzie). Wiec musze cierpliwie czekac albo na @ albo na swojego wstydliwego Groszka :) i wiecie co? kocham Was :D Milego dnia Wam zycze :*

Paulette my Ciebie też :)...słodko <3
    czekamy na wiadomości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 07:04

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj znowu nie czaje test owulacyjny wczoraj intensywny dość jako pozytywny dzisiaj blada druga kreska... to kiedy ja miałam tą owulację? Czy jeszcze nie miałam bo temperatury twierdzą że nie... kto ma rację?

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette temperaturka pięknie się u Ciebie trzyma jednak póki co :)

178158129f.png
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Ja już nie wiem co się ze mną dzieje.. 3dzień skapego plamienia, glownie to krew choc wczoraj to brunatny kolor tez mialo. Jeszcze temp trzyma powyzej 37. @ powinna byc za jakies 6dni, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Błękitna mi sie wydaje ze jeszcze bedziesz ją miala patrzac na wykres :)

Milego dnia i pozdrawiam :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 07:53

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Jestem! byłam jeszcze na zakupach :D
    No więc moje szczęście ma 3mm :) i piękne serduszko <3 <3 tętno 120:) Zakochana jestem w tym moim małym cudzie:D

d4ef8a6a737a4e7em.jpg

Mam też malutkiego krwiaczka ok 1mm ale mam się nie martwić nim jest zdala od maluszka:)
    <3 gratulacje kochana :) rośnijcie zdrowo :)

Paulette wrote:
    trzymam więc kciuki za betę :)
    Błękitna wrote:
    A ja dzisiaj znowu nie czaje test owulacyjny wczoraj intensywny dość jako pozytywny dzisiaj blada druga kreska... to kiedy ja miałam tą owulację? Czy jeszcze nie miałam bo temperatury twierdzą że nie... kto ma rację?

ja ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że owulacja dopiero będzie.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:

Kreska pozytywną na teście pojawi się 24-36h przed owulacja. Będziesz owu miała dzisiaj. Jutro temp skoczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:08

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proponujecie się dzisiaj też poprzytulać czy trzymać się raczej zasady co 2 dzień?

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulaj. Najlepiej jak plemniki czekają na jajeczko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz już śluz rozciagliwy o konsystencji białka jaja kurzego?

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) jejciu oby się udało w tym miesiącu :)

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    A masz już śluz rozciagliwy o konsystencji białka jaja kurzego?

Agniesiu właśnie wczoraj miałam ale dzisiaj na zewnątrz sucho

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiesz nawet jak się nie uda to nie można się poddać. Ja poznawania swoje ciało kilka miesięcy. Mogłabym bez testu trafiać w dni płodne. Zobacz u mnie na wykresie jak przed owu serduchowalismy:)

Błękitna lubi tę wiadomość

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ