Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia aaaaaaa jak super ,cudownie kurczę pomysleć ze to takie maleńkie ziarenko a juz serduszko jest,szok
a ten krwiaczek to od czego i gdzie dokładnie go masz ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry. U mnie ta sama wiadomosc co wczoraj... Nie bede nic pila i poczekam troche i za kilka godz powtorze test. Chociaz testy maja mnie chyba dosc bo wyszla druga linia ale wzdluz calego testu
tez nie miala gdzie. Po poludniu jade po meble to wstapie do laboratorium na bete zeby miec wszystko jasne. Jesli ktos cos to na becie wyjdzie. Powiem Wam kochane ze dzis nie mam dola tak jak wczoraj. Moze staram sie cieszyc tym co teraz sie dzieje.. Wyszedl nam ladny kolor pokoju (a tego sie balam co to wyjdzie). Wiec musze cierpliwie czekac albo na @ albo na swojego wstydliwego Groszka
i wiecie co? kocham Was
Milego dnia Wam zycze :*
Błękitna, lizaa, ona., Carmen1724, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:
-
Paulette wrote:Dzien dobry. U mnie ta sama wiadomosc co wczoraj... Nie bede nic pila i poczekam troche i za kilka godz powtorze test. Chociaz testy maja mnie chyba dosc bo wyszla druga linia ale wzdluz calego testu
tez nie miala gdzie. Po poludniu jade po meble to wstapie do laboratorium na bete zeby miec wszystko jasne. Jesli ktos cos to na becie wyjdzie. Powiem Wam kochane ze dzis nie mam dola tak jak wczoraj. Moze staram sie cieszyc tym co teraz sie dzieje.. Wyszedl nam ladny kolor pokoju (a tego sie balam co to wyjdzie). Wiec musze cierpliwie czekac albo na @ albo na swojego wstydliwego Groszka
i wiecie co? kocham Was
Paulette my Ciebie też...słodko
czekamy na wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 07:04
Paulette lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja już nie wiem co się ze mną dzieje.. 3dzień skapego plamienia, glownie to krew choc wczoraj to brunatny kolor tez mialo. Jeszcze temp trzyma powyzej 37. @ powinna byc za jakies 6dni, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Błękitna mi sie wydaje ze jeszcze bedziesz ją miala patrzac na wykres
Milego dnia i pozdrawiam :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 07:53
-
Agnesia wrote:
gratulacje kochana
rośnijcie zdrowo
Paulette wrote:Dzien dobry. U mnie ta sama wiadomosc co wczoraj... Nie bede nic pila i poczekam troche i za kilka godz powtorze test. Chociaz testy maja mnie chyba dosc bo wyszla druga linia ale wzdluz calego testutez nie miala gdzie. Po poludniu jade po meble to wstapie do laboratorium na bete zeby miec wszystko jasne. Jesli ktos cos to na becie wyjdzie. Powiem Wam kochane ze dzis nie mam dola tak jak wczoraj. Moze staram sie cieszyc tym co teraz sie dzieje.. Wyszedl nam ladny kolor pokoju (a tego sie balam co to wyjdzie). Wiec musze cierpliwie czekac albo na @ albo na swojego wstydliwego Groszka
i wiecie co? kocham Was
ja ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że owulacja dopiero będzie. -
nick nieaktualnyBłękitna wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:08
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny