Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Podobnie w Anglii jest widzę , idź jak najszybciej się zapisz bo oni dziwne akcje maja ze pierwszy USG kolo 10/12 tyg dopiero robią wtedy idź prywatnie jak Ja .
-
ZakręconaOna wrote:Co do globulek to powiem ci tak , kiedyś miałam infekcje i pani kazała mi brać jakieś docipniki i nie zdarzylam wykupić ich a test pozytyw wyszedł i kazała brom boże nie brać a gdybym brała odłożyć
Będę najwyżej jeszcze kilka dni smarować Clotrimazolem, może przejdzie.
panipasztetowa wrote:Każdej pokolei się udaje. Super.
Mam nadzieję, że i u mnie się w końcu coś ruszy. Na razie to tylko @ ze mną jest.
Paulette wrote:Ona. tak się cieszę gratuluję :* rośnijcie zdrowo i idź na bete
Paulette wrote:powiem Wam kochane dziewuszki, że po godzinie 16 wszedł mi taki ogromny ból brzucha, że chodziłam prawie na pół zgięta. Bolał mnie tak około godziny. Teraz tylko czuję takie lekkie kłucie. wyczekuję @ ale nadal cisza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:09
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Właśnie Agnesia jak po wizycie !
Rany laski jakie mam zaparcia nosz jebal by to pies ... Juz wszystkiego próbuje i chust nie działa !
Jak wieczory misja ?
Ona Ja mojemu tez planowałam kiedyś ze jak zajde w ciążę to wiesz kupiec buciki male , test wpakuje i dam , taki wal ! Test zrobilam o 4 rano bo tak wstawalam do pracy i czekalam do 7 i plakalam , jak na szpilkach odrazy test mu pokazalam -
nick nieaktualnyJestem! byłam jeszcze na zakupach
No więc moje szczęście ma 3mm i piękne serduszko tętno 120:) Zakochana jestem w tym moim małym cudzie:D
Mam też malutkiego krwiaczka ok 1mm ale mam się nie martwić nim jest zdala od maluszka:)lizaa, Biedroneczka29, ZakręconaOna, Carmen1724, Paulette, panipasztetowa lubią tę wiadomość