X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu ale Twój wykresik mi się nie wyświetla ale serduszek widzę :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Błękitna obu może być dziś w nocy np. Lub jutro wieść dziś i jutro męża dopadnij i tyle ! A temperatura skoczy ...
    Paulette dobrze skarbie , ze juz dola nie masz:) pewnie jedź na bete i będziesz miała pewność a test jak w ta manke kreska to chyba jakiś wadliwy wyslij fotke go jak możesz
    Agnesia niby podstawa jest ten śluz ale wcale nie prawda do końca ale jak mialas wczoraj w środku a nie na zewnątrz to liczy się ze tak powiem , nie każda ma go tyle ilości ze aż się wylewa .
    Liza czasami cykle zdarzają się krótsze wiec poczekaj na dalszy rozwój sytuacji a może to tylko plamienie okoloowulacyjne lub poowulacyjne
    Panipasztetowa dawaj zaraz Ci tu wszystko co do badanek pomoge

Błękitna, lizaa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wczoraj wieczorkiem już dopadłam, aż był w szoku że ja taka chętna :D zwykle to mężuś się zaczyna przytulać, a tu miał miłą niespodziankę kiedy o 22 wróciłam z pracy :) hehe Tylko martwi mnie to że po stosunku dużo ze mnie maluszków wylatuje... chyba że to tyko takie wrażenie, a jeszcze wczoraj po tak mi się siku chciało że nie wytrzymałam żeby nie pójść do toalety i wtedy to pewnie całkiem większość wypłynęła... Też tak macie? Może jakiś sposób? Słyszałam o świecy ale nie koniecznie w to wierzę, a Wy?

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Zakręcona wczoraj wieczorkiem już dopadłam, aż był w szoku że ja taka chętna :D zwykle to mężuś się zaczyna przytulać, a tu miał miłą niespodziankę kiedy o 22 wróciłam z pracy :) hehe Tylko martwi mnie to że po stosunku dużo ze mnie maluszków wylatuje... chyba że to tyko takie wrażenie, a jeszcze wczoraj po tak mi się siku chciało że nie wytrzymałam żeby nie pójść do toalety i wtedy to pewnie całkiem większość wypłynęła... Też tak macie? Może jakiś sposób? Słyszałam o świecy ale nie koniecznie w to wierzę, a Wy?
    Tyle ile powinno to zostaje, nie przejmuj się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Nie wiem czemu ale Twój wykresik mi się nie wyświetla ale serduszek widzę :)
    Bo ja nie mierzyłam temperatury :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana spokojnie , to norma jest , ze tak dużo wylatuje ... ja mam za każdym razem tak ! :)
    Ty myślisz , ze nic na ściankach nie zostaje ? Zostaje tego od chu*** a i ciut ciut:) wystarczajaca ilość a reszta spływa , Ja po stosunku zawsze ide do WC prawie bo pościeli nigdy nie chce zalać ... Kiedyś stosowalam świecie ale to lipa jak dla mnie , ja mam tylozgiecie macicy i lekarz kazał z 10 minut na brzuchu leżeć po prostu ale rzadko prawie wcale nie lezalam:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dzień dobry !
    Błękitna obu może być dziś w nocy np. Lub jutro wieść dziś i jutro męża dopadnij i tyle ! A temperatura skoczy ...
    Paulette dobrze skarbie , ze juz dola nie masz:) pewnie jedź na bete i będziesz miała pewność a test jak w ta manke kreska to chyba jakiś wadliwy wyslij fotke go jak możesz
    Agnesia niby podstawa jest ten śluz ale wcale nie prawda do końca ale jak mialas wczoraj w środku a nie na zewnątrz to liczy się ze tak powiem , nie każda ma go tyle ilości ze aż się wylewa .
    Liza czasami cykle zdarzają się krótsze wiec poczekaj na dalszy rozwój sytuacji a może to tylko plamienie okoloowulacyjne lub poowulacyjne
    Panipasztetowa dawaj zaraz Ci tu wszystko co do badanek pomoge
    Ale ja nie mowilam ze ma sie wylewać, ja badałam śluz wewnętrzny a nie zewnętrzny. Ja przy zajściu w ogole nie mialam na zewnatrz sluzu, tylko wewnatrz.

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne :) To i ja się w tym miesiącu wyprzytulam za wszystkie czasy :) ... NOM PEWNIE ZOSTAJE TYLE ILE TRZEBA ALE MOGŁOBY ZOSTAĆ WIĘCEJ :) zawsze to większa szansa :) hi

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ale ja nie mowilam ze ma sie wylewać, ja badałam śluz wewnętrzny a nie zewnętrzny. Ja przy zajściu w ogole nie mialam na zewnatrz sluzu, tylko wewnatrz.
    Kochana ale to było do błękitnej o tym śluzie ze na zewnątrz nie musi być ! Haha
    Kochana szansa Ci się nie zwiększy od ilości zostawionej spermy w Tobie:) Twój maz zostawia kilka milionów zolniezykow a ma dotrzeć jeden:) spokojnie

Błękitna lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana spokojnie , to norma jest , ze tak dużo wylatuje ... ja mam za każdym razem tak ! :)
    Ty myślisz , ze nic na ściankach nie zostaje ? Zostaje tego od chu*** a i ciut ciut:) wystarczajaca ilość a reszta spływa , Ja po stosunku zawsze ide do WC prawie bo pościeli nigdy nie chce zalać ... Kiedyś stosowalam świecie ale to lipa jak dla mnie , ja mam tylozgiecie macicy i lekarz kazał z 10 minut na brzuchu leżeć po prostu ale rzadko prawie wcale nie lezalam:)

Mi ginekolog też powiedziała, że mam zagiętą szyjkę macicy ale nie wiem czy tyłozgięcie, czy jakie

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    jasne :) To i ja się w tym miesiącu wyprzytulam za wszystkie czasy :) ... NOM PEWNIE ZOSTAJE TYLE ILE TRZEBA ALE MOGŁOBY ZOSTAĆ WIĘCEJ :) zawsze to większa szansa :) hi
    Nie zostanie wiecej, te pierwsze które są wystrzeliwane pod ciśnieniem są najważniejsze, te później co mają 'niskie ciśnienie' i tak mają marne szanse by dotrzeć do celu :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Błękitna to co Agnesia napisała o plemnikach teraz !
    No to jak zagięcie to możesz mieć tylozgiecie ale nie jestem pewna , podobno po porodzie się prostuje ale czy tak będzie się okaże .
    Mnie zawsze ginekolog jak robil USG dopochwowe to wchodził sonda i tak jakby w gore i ciut w dol ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe niezły temat rozkręciłam... o żołnierzykach :D ale powiedzcie jak Wy się dzisiaj czujecie? Ja cały dzień wczoraj o Paulette myślałam :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje się dość chujowo , kosa z facetem od trzech dni ... Z nerw wczoraj mnie bolalo w brzuchu , jakąś chyba kolke nerkowa dostaje ! Tak mnie cholera wczoraj trzymała , ze leżeć nie mogłam , ledwo nospa pomogła , jak diabli bolalo , jeszcze do tego zaparcia ... Kupa nieszczescia !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję uskrzydlona po wczorajszym USG :D nadal bez chęci do jedzenia ale jakaś szczęśliwa i bez uczucia jakbym miała wymiotować na mysl o jedzeniu. No tylko ten katar... Ale pędzę do apteki po sól morską zaraz i do 'zdrowej żywności' po olejki eteryczne bede robila inhalacje :) a ty jak się czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 09:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana chciałam zrobić teraz zdjęcie i jak wzięłam ten dziwny test to już zniknęło i jest kreska na gładkim białym tle.
    Drugi test wyszedł negatywnie. Chyba jednak się nie udało, a @ się wstrzymuje przez ostatni stres pewnie i tyle ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ja się czuję uskrzydlona po wczorajszym USG :D nadal bez chęci do jedzenia ale jakaś szczęśliwa i bez uczucia jakbym miała wymiotować na mysl o jedzeniu. No tylko ten katar... Ale pędzę do apteki po sól morską zaraz i do 'zdrowej żywności' po olejki eteryczne bede robila inhalacje :) a ty jak się czujesz?
    Polecam Ci do inhalacji w ciąży pectosol kup sobie:) ostatnio bralam to na bazie soli morskiej:) ale nie kojarze czy na receptę ale chyba nie:)
    Przeziębienie ogólnie zniknęło ( mam nadzieje) ale katar mam codziennie z rana , mam straszny problem z zatokami w ciąży , skąd to SOE wzielo Noe wiem bo nigdy problemów nie miałam .
    Paulette być może się nie udało ! A okres dość często przez stres się zatrzymuje ! Spokojnie kochana , jak będziesz na bete jechać to to ci wszystko wyjasni

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam i bez ciązy problem z zatokami. Pewnie miesiac z katarem będę się meczyła, obym tylko znow antybiotyku nie musiała brać na bakterie w zatokach. Nienawidzę kataru. Mam nadzieję że to ostatni raz przez te 9 miesiecy :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży Ci nie dadzą nic na zatoki prócz np. Kropli nawilzajacych w takim białym żelu jak Ja dostalam ! W chuj nieznaczny: p ale pomaga odrazu , ja od poczatku ciąży juz pol roku mecze się z karatem z suchością z bólami głowy przez to wielkimi szok

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    W ciąży Ci nie dadzą nic na zatoki prócz np. Kropli nawilzajacych w takim białym żelu jak Ja dostalam ! W chuj nieznaczny: p ale pomaga odrazu , ja od poczatku ciąży juz pol roku mecze się z karatem z suchością z bólami głowy przez to wielkimi szok
    Nie strasz mnie. Mam nadzieję że mi przejdzie! :D

‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ