Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Może tak Ci się wydawało , ze dni płodnych nie ma:) chociaż moja znajoma 5 dni przed owulacja kiedyś się kochala z mężem a za miesiąc rodzi hihi
Teraz to już nie ma co rozkminiać, są II kreski trzeba sięcieszyć
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No żebyś wiedziała , powinni chociaż w jakimś stopniu poczuć nasz bol , jeszcze przez 9 miesięcy z worem ok 15 kg dodatkowo chodzić na brzuchu mieć zaparcia , zgage , rzyganie ,mdłości itp wszystko co ma kobieta w ciąży !!!
hehe ale co fakt to fakt że każda z nas wiele by jednak dała żeby się tak czuć -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Vick masc czy krople ?
Hahaha aż cala paczka !??? Podziwiam , Ja potrafię tak wsunac cala tabliczkę czekolady Milka Oreo !
moja miłość w ciąży ta czekolada !
Oho , zjadlam sniadanko i mdli ! Ja pierdykam ... Aż w głowie mi się kręci , Ja takie mdłości czasami mam , ze aż mi słabo od tego !
Mam nadzieje ze przejdzie zaraz , a zjadlam tylko bułeczke z szyneczka i w kuneczku małym kefir z pomidorkiem koktajlowympod nosem sobie posmarowałam i między oczami:d
Tzn ja ją od wczoraj jadłam taką 80g więc nie dużą ale dziś dokończyłam. To będzie moja miłość:d i ogórki kiszone :p zbieram się do sklepu po dzbanek na wodę z cytyną i imbirem bo chce zrobić dużo a nie mam dzbanka;p -
Błękitna pewnie , ze wiele marzy o takim stanie ! Ja tez marzylam i marzenie się spełnia , tak samo będzie z Wami
Ale powiem Wam szczerze , ze ciążę są przeróżne ale moja np. Nie należy do łatwych ... Jest to cudny stan ze rośnie pod Twoim serduszkiem nowe życie ale z moimi objawami to ta ciąża nie jest taka cudowna jakby się wydawało!no niestety nie każda ciąża jest idealna ale Wam życzę bezobjawowej
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Zakręcona mamuśka Ty sie tak nie denerwuj bo nie wskazane Tobiewiem wiem czasami sie nie da
u mnie wystarczy ze jak zapytam czy robić mu jeść a odpowiedz brzmi:"jak chcesz" i już mam ciśnienie
Agnesia super masz to zdjęcie ja juz sie nie mogę doczekać swojej wizyty oby było wszystko ok
Paulette słoneczko co ma byc to bedzie,jak nie teraz to kolejny cykl jest Twój
Aaaa ja wlasnie gotuje biała kiełbaskę na śniadanko -
Błękitna wrote:ja mogę mieć nawet objawową oby była
nie mówię że już natychmiast ale w ogóle...
-
Biedroneczka29 wrote:Dzien dobry
Zakręcona mamuśka Ty sie tak nie denerwuj bo nie wskazane Tobiewiem wiem czasami sie nie da
u mnie wystarczy ze jak zapytam czy robić mu jeść a odpowiedz brzmi:"jak chcesz" i już mam ciśnienie
Agnesia super masz to zdjęcie ja juz sie nie mogę doczekać swojej wizyty oby było wszystko ok
Paulette słoneczko co ma byc to bedzie,jak nie teraz to kolejny cykl jest Twój
Aaaa ja wlasnie gotuje biała kiełbaskę na śniadanko
A idź Ty stad z ta kiełbaska , tylko smaczka robisz ! Haha
No niewskazane ja wiem ale czasami człowieka chuj strzela i biała gorączka zalewa !! -
Moje wyniki:
Lh 2,71 mIU/ml <2,4-12,6>
Fsh 3,94 mIU/ml,5-12,5>
Estradiol 81,55 pmol/l <98-571>
22,263 pg/ml <2,44-155,3>
Testrosteron 1,85 nmol/l <o.29-1,42>
DHEA-S 471 ug/ dl <65-407>Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 11:21
Udało się!
-
Kochana nie ma reguły ! Jest przyjęte , ze jak śluz jest rozciagliwy to jest tak ze są dni płodne ! Jak juz stanie się kremowy taki gesty nie rozciagliwy to ze po owulacji ale Ja miałam kiedyś w owulację taki gesty ... Może być tak ze dziś masz owulację np. A może śluz ci się zmieni jeszcze , musisz się obserwować i temperaturę tez
-
panipasztetowa wrote:Moje wyniki:
Lh 2,71 mIU/ml <2,4-12,6>
Fsh 3,94 mIU/ml,5-12,5>
Estradiol 81,55 pmol/l <98-571>
22,263 pg/ml <2,44-155,3>
Testrosteron 1,85 nmol/l <o.29-1,42>
DHEA-S 471 ug/ dl <65-407>
Estradiolu za malo masz i to sporo , testosteronu za dużo trochę , a dhea-s masz za dużo
Umawiaj się do lekarza z nimi bo nie są idealne niestety