Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia tez czytałam o vicku ze niby nie można ,a tak w ogole to niezle mi namieszałas z wyborem wozka hahahahahahah
obczailam ten co pisałaś o nim na belly
ale narazie mało opinii o nim
jedna czytałam to tak jak quinny ma mała budkę ,ale nie powiem zaciekawił mnie
to juz mam dwa na liście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:15
-
nick nieaktualnyOn nie ma małej budki
zobacz sobie filmik
można przedłużyć budkę
właśnie wczoraj quinny mijałam na ulicy i serio ale ma o wiele większa budkę expander
musisz zobaczyć
jak bedziesz w PL to wybierz się oglądać
Porzuciłam Vicka na rzecz Prenalen katarzobaczymy
Kupiłam kilo ogórków kiszonych siedze i jem terazobiad sam się zrobi ;p
-
Agnesia wrote:On nie ma małej budki
zobacz sobie filmik
można przedłużyć budkę
właśnie wczoraj quinny mijałam na ulicy i serio ale ma o wiele większa budkę expander
musisz zobaczyć
jak bedziesz w PL to wybierz się oglądać
Porzuciłam Vicka na rzecz Prenalen katarzobaczymy
Kupiłam kilo ogórków kiszonych siedze i jem terazobiad sam się zrobi ;p
A co do tych wózków co mowicie one maja dużą budę !!! :d -
Agnesia czytałam to ten wózek "mima" ma mała budkę
piszemy po prostu o innych wózkach Hahaha
http://static.pokazywarka.pl/i/5934156/114084/image.jpg
A ten we wzorki to cudoaaaaa
http://static.pokazywarka.pl/i/5934161/642148/image.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:59
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia czytałam to ten wózek "mima" ma mała budkę
piszemy po prostu o innych wózkach Hahaha
http://static.pokazywarka.pl/i/5934156/114084/image.jpgno Mima ma mała budkę. Ale koleżanka go ma i jest boski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bajeczka jednym słowem , przemila położna , ma ok 25 lat taka popitasna śmieszka ! Usmialismy się strasznie , pobrała krew , mocz na jakieś z miejsce było jak dalam jej może z 1/10 fiolki moczu bo resztę obsikalam się i wgle hahahaZwazyla , pomierzyla , sluchalismy serduszka ale bardzo ciężko było wyczuć bo mały tak skakał ze śmiała się ze robi wigi wigi wigi kopal ja i uciekał ale w końcu się poddał ... Wyszło mi ze mam maleńka grzybice pochwy i muszę do lekarza się zapisać żeby cos dal na to ale chyba wole z pl cos kupić Doatalam kartę ciąży jak normalnie notatki z kilku lat na studiach haha pełno ksiazeczek ulotek , witaminy dla ciężarnych za darmo , krem bepaten wiem ze inaczej się to pisze ale nie pamietam , herbatka dostalam dla ciężarnych:) i o
Kolejne USG 14/07 a wizyta u położnej 07/08 -
panipasztetowa wrote:Trochę mnie nie było i już tyle do nadrabiania.
Coś mnie ominęło?
Zabieram się za sprzątanie. Motywacji, proszę.
Ja właśnie odpoczywam bo się nalazilam a tez mam do sprzatniecia kuchnie a tak mi się nie chce ze mojego D poprosze o sprzątanie -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:bajeczka jednym słowem , przemila położna , ma ok 25 lat taka popitasna śmieszka ! Usmialismy się strasznie , pobrała krew , mocz na jakieś z miejsce było jak dalam jej może z 1/10 fiolki moczu bo resztę obsikalam się i wgle hahahaZwazyla , pomierzyla , sluchalismy serduszka ale bardzo ciężko było wyczuć bo mały tak skakał ze śmiała się ze robi wigi wigi wigi kopal ja i uciekał ale w końcu się poddał ... Wyszło mi ze mam maleńka grzybice pochwy i muszę do lekarza się zapisać żeby cos dal na to ale chyba wole z pl cos kupić Doatalam kartę ciąży jak normalnie notatki z kilku lat na studiach haha pełno ksiazeczek ulotek , witaminy dla ciężarnych za darmo , krem bepaten wiem ze inaczej się to pisze ale nie pamietam , herbatka dostalam dla ciężarnych:) i o
Kolejne USG 14/07 a wizyta u położnej 07/08ja mam USG 17.07 w 10tygodniu ciąży
-
panipasztetowa wrote:Mój mąż papę układa na dachu, więc muszę chociaż posprzątać.
Czytałam o Twojej wizycie u położnej, ZakręconaOna.Super, że taka przemiła babka Ci się trafiła.
Z takimi osobami aż się chętniej współpracuje.
Ja w 26 poczatku:) -
nick nieaktualny