X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekichane , ostatnio przez chorobsko przechodziłam ...
    Albo z lipy jak masz sobie zaparz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Ale Wam zazdroszczę! :)

Ale cóż - zostaje mi cierpliwie czekać. :)
    Kotku , juz niedługo Twoja kolej będzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Przekichane , ostatnio przez chorobsko przechodziłam ...
    Albo z lipy jak masz sobie zaparz
    nie mam żadnej:D moj A. lata po mieście i szuka:D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardzo ciężko było znaleźć z bzu czarnego ale z lipy szybciutko ...
    Zwykłą z miodem i cytryna tez dużo sobie pomozesz:)

Błękitna lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    piłam z miodem i cytryna 2 herbaty dziennie od kiedy mój A zachorował. żebym właśnie nie złapała. nic nie dało. Mimo że dodawałm do przestygniętej i miód i cytryne tak jak powinno się robić.

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona jak trafiła Ci sie taka super położna to ja bym rodziła w uk po co do pl lecieć ?

A ja byłam na zakupach i teraz odpoczywam,kurde wkręcił mi sie ten wózek haha :)

Agnesia Ty sie kuruj co to za gorączka sie przyczepiła :/

Boże słyszałyście to w wiadomościach ze pierdolona su..... Wyrzuciła 3 miesięczne dziecko z czwartego piętra !!!!!!!!!!!bozeeeeeeeeeeeeeee zajeba****** bym suke!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:55

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam o niej najlepsze jest to że ani nie była pijana ani pod wpływem narkotyków

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Herbaty z bzu nie znalazł ale kupił w aptece sok z czarnego bzu 100%. Mam go dodać di ciepłej wody to jak herbata :)

• panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też to słyszałam.
    Ja nie wiem, czy tym ludziom się we łbach przewraca czy co.

Jeszcze teraz przewidywany 'nowy rząd' chce znieść ustawę o refundowanym in vitro. A dodatkowo Pan prezydent elekt podobno powiedział, że dla tych, którzy będą korzystali z in vitro to najlepiej kara do 2 lat pozbawienia wolności.

Naprawdę, nie wiem co się z tym światem robi.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Zakręcona jak trafiła Ci sie taka super położna to ja bym rodziła w uk po co do pl lecieć ?

A ja byłam na zakupach i teraz odpoczywam,kurde wkręcił mi sie ten wózek haha :)

Agnesia Ty sie kuruj co to za gorączka sie przyczepiła :/

Boże słyszałyście to w wiadomościach ze pierdolona su..... Wyrzuciła 3 miesięczne dziecko z czwartego piętra !!!!!!!!!!!bozeeeeeeeeeeeeeee zajeba****** bym suke!!!!!!!!!
    No właśnie się przypaletalo :(
    Oj nie mam w zwyczaju oglądać wiadomości i czasami uważam że dobrze robię... Co za jedza. Taka osoba nie zasługuje na dzieci i ten piękny przywilej bycia rodzicem...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny źle zrobiła , okropnie źle !!! Powinna zostać skazana na długie lata wiezienia ale ona ma depresje po porodowa , ta osoba która nie przeżyła tego do końca nie zrozumie , dla mnie nic nie usprawiedliwia tego co zrobiła ale podobno takie osoby są jak chore psychicznie , oni odrzucają dziecko od siebie !!! I myślą np. Jak zabić siebie i dziecko albo cos ... Jest suka bo zabiła własne dziecko ale ona była chora !
    Kochana o soczek z bzu baja. :)
    Biedroneczko no właśnie muszę zastanowić się co zrobić z tym porodem szybko , nie ejstm pewna czy macierzyński stad dostane z UK a z plbankowo a szkoda by było kasę stracić nie oszukujmy się . Muszę się dowiedziec

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu maternity mialabys nie dostac? W UK porod mimo wszystko lepszy. Gaz, woda, znieczulenie... wszystko w standardzie no i maluch ma brytyjski paszport. Ulatwienie w przyszlosci.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się po prostu boje bo języka nie znam !
    Ale muszę przemyśleć to poważnie ...
    Dostalam ten certyfikat ale chodzi o to , ze ja za często wyjezdzam i oni maja w to wgląd , moja firma ani jednej umowy nie ma ... I ostatnio pisalismy na czacie z doradca zajmującym się tym i dziś wyslalismy papiery z tym wszystkim wiec czekamy na odpowiedz bo mogą nie uznać tego wszystkiego bo nie mam ciągłości 26 tyg ze jestem w UK i jakby prowadze firmę ...
    Ale jestem dobrej myśli i czekam na odpowiedz. .
    Lece spać , dobranoc

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Ranny ptaszek juz się zgłasza gotowy do akcji ! Haha
    Jak tam kropeczki się spalo ? Mnie ogólnie ok prócz snu który mnie obudził ok 3:30 ale aż łzy miałam w oczach i ten obraz mam przed oczami ciągle ...
    Traumę chyba będę miała do końca życia , strasznie na mnie ten sen wpłynął ! To było cos okropnego , nie będę Wam opowiadać go bo ciągle próbuje zapomnieć ale chodzi o moje nienarodzone dziecko !
    Jakie plany na tak pięknie zapowiadajacy się weekend ? Bo u mnie jak na ta chwile to jest cudownie juz na dworzu:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja już od 5nie śpię. Ja czuję że dziś będzie kijowy dzień :( najpierw budziłam się 5razy siku w nocy, później mój A nie miał jak do pracy jechać bo jakiś buc nas zastawil, pies wrócił z podworka i coś na łapę kuleje. Najbardziej mi smutno przez psa:(

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) faktycznie za oknem pięknie... wymarzona pogoda na sobotę. Ja wczoraj wróciłam po 22 grubo z pracy taka zmęczona i zła, tak nas tam stresują i męczą, że już na poważnie myślę o wypowiedzeniu. Na szczęście dzięki mojemu P. udało się poserduszkować... Wcale bym się nie zdziwiła jakbym przez stres w pracy właśnie nie mogła zajść w ciążę... ale cóż.
    Dzisiaj test owulacyjny mnie zaskoczył... ten wyszedł już na maksa pozytywny, a myślałam, że poprzedni to ten pozytywny :D
    wygląda na to że chyba owulacji jeszcze nie było

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:45

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Hej dziewczynki :) faktycznie za oknem pięknie... wymarzona pogoda na sobotę. Ja wczoraj wróciłam po 22 grubo z pracy taka zmęczona i zła, tak nas tam stresują i męczą, że już na poważnie myślę o wypowiedzeniu. Na szczęście dzięki mojemu P. udało się poserduszkować... Wcale bym się nie zdziwiła jakbym przez stres w pracy właśnie nie mogła zajść w ciążę... ale cóż.
    Dzisiaj test owulacyjny mnie zaskoczył... ten wyszedł już na maksa pozytywny, a myślałam, że poprzedni to ten pozytywny :D
    wygląda na to że chyba owulacji jeszcze nie było

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png
    Pamiętaj że testów owu nie robi się z porannego moczu:) i najlepiej nie pić 3h przed testem

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serio nie z porannego??? Ja zawsze z porannego... ale lipa nie wiedziałam

178158129f.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja się po prostu boje bo języka nie znam !
    Ale muszę przemyśleć to poważnie ...
    Dostalam ten certyfikat ale chodzi o to , ze ja za często wyjezdzam i oni maja w to wgląd , moja firma ani jednej umowy nie ma ... I ostatnio pisalismy na czacie z doradca zajmującym się tym i dziś wyslalismy papiery z tym wszystkim wiec czekamy na odpowiedz bo mogą nie uznać tego wszystkiego bo nie mam ciągłości 26 tyg ze jestem w UK i jakby prowadze firmę ...
    Ale jestem dobrej myśli i czekam na odpowiedz. .
    Lece spać , dobranoc
    Językiem się nie przejmuj, w UK z tego co wiem, to nie jest tak trudno bez języka, a na pewno coś tam umiesz :) Z położną się dogadałaś, to i byś w szpitalu dała radę :)

Ja się bardziej o siebie boję i mój język tutaj. Uczę się co prawda, ale na razie słabo mi idzie i nie znam w ogóle medycznych terminów :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dzień dobry:)
    Ranny ptaszek juz się zgłasza gotowy do akcji ! Haha
    Jak tam kropeczki się spalo ? Mnie ogólnie ok prócz snu który mnie obudził ok 3:30 ale aż łzy miałam w oczach i ten obraz mam przed oczami ciągle ...
    Traumę chyba będę miała do końca życia , strasznie na mnie ten sen wpłynął ! To było cos okropnego , nie będę Wam opowiadać go bo ciągle próbuje zapomnieć ale chodzi o moje nienarodzone dziecko !
    Jakie plany na tak pięknie zapowiadajacy się weekend ? Bo u mnie jak na ta chwile to jest cudownie juz na dworzu:)
    Biedna.. Takie sny są najgorsze, bo wiesz, że to sen a jednak się go przeżywa strasznie.

Ja dziś zaś do pracy idę i to do prawie 21. Masakra normalnie :/

A poza tym to boli mnie brzuch jak na @ i mam jakieś obawy, że może franca jednak przyjdzie, a testy się pomyliły czy coś..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ