Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mnie bardzo ciężko było znaleźć z bzu czarnego ale z lipy szybciutko ...
Zwykłą z miodem i cytryna tez dużo sobie pomozesz:) -
Zakręcona jak trafiła Ci sie taka super położna to ja bym rodziła w uk po co do pl lecieć ?
A ja byłam na zakupach i teraz odpoczywam,kurde wkręcił mi sie ten wózek haha
Agnesia Ty sie kuruj co to za gorączka sie przyczepiła
Boże słyszałyście to w wiadomościach ze pierdolona su..... Wyrzuciła 3 miesięczne dziecko z czwartego piętra !!!!!!!!!!!bozeeeeeeeeeeeeeee zajeba****** bym suke!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:55
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mnie bardzo ciężko było znaleźć z bzu czarnego ale z lipy szybciutko ...
Zwykłą z miodem i cytryna tez dużo sobie pomozesz:) -
Ja też to słyszałam.
Ja nie wiem, czy tym ludziom się we łbach przewraca czy co.
Jeszcze teraz przewidywany 'nowy rząd' chce znieść ustawę o refundowanym in vitro. A dodatkowo Pan prezydent elekt podobno powiedział, że dla tych, którzy będą korzystali z in vitro to najlepiej kara do 2 lat pozbawienia wolności.
Naprawdę, nie wiem co się z tym światem robi.Udało się!
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Zakręcona jak trafiła Ci sie taka super położna to ja bym rodziła w uk po co do pl lecieć ?
A ja byłam na zakupach i teraz odpoczywam,kurde wkręcił mi sie ten wózek haha
Agnesia Ty sie kuruj co to za gorączka sie przyczepiła
Boże słyszałyście to w wiadomościach ze pierdolona su..... Wyrzuciła 3 miesięczne dziecko z czwartego piętra !!!!!!!!!!!bozeeeeeeeeeeeeeee zajeba****** bym suke!!!!!!!!!
Oj nie mam w zwyczaju oglądać wiadomości i czasami uważam że dobrze robię... Co za jedza. Taka osoba nie zasługuje na dzieci i ten piękny przywilej bycia rodzicem... -
Dziewczyny źle zrobiła , okropnie źle !!! Powinna zostać skazana na długie lata wiezienia ale ona ma depresje po porodowa , ta osoba która nie przeżyła tego do końca nie zrozumie , dla mnie nic nie usprawiedliwia tego co zrobiła ale podobno takie osoby są jak chore psychicznie , oni odrzucają dziecko od siebie !!! I myślą np. Jak zabić siebie i dziecko albo cos ... Jest suka bo zabiła własne dziecko ale ona była chora !
Kochana o soczek z bzu baja.
Biedroneczko no właśnie muszę zastanowić się co zrobić z tym porodem szybko , nie ejstm pewna czy macierzyński stad dostane z UK a z plbankowo a szkoda by było kasę stracić nie oszukujmy się . Muszę się dowiedziec -
Ja się po prostu boje bo języka nie znam !
Ale muszę przemyśleć to poważnie ...
Dostalam ten certyfikat ale chodzi o to , ze ja za często wyjezdzam i oni maja w to wgląd , moja firma ani jednej umowy nie ma ... I ostatnio pisalismy na czacie z doradca zajmującym się tym i dziś wyslalismy papiery z tym wszystkim wiec czekamy na odpowiedz bo mogą nie uznać tego wszystkiego bo nie mam ciągłości 26 tyg ze jestem w UK i jakby prowadze firmę ...
Ale jestem dobrej myśli i czekam na odpowiedz. .
Lece spać , dobranoc -
Dzień dobry:)
Ranny ptaszek juz się zgłasza gotowy do akcji ! Haha
Jak tam kropeczki się spalo ? Mnie ogólnie ok prócz snu który mnie obudził ok 3:30 ale aż łzy miałam w oczach i ten obraz mam przed oczami ciągle ...
Traumę chyba będę miała do końca życia , strasznie na mnie ten sen wpłynął ! To było cos okropnego , nie będę Wam opowiadać go bo ciągle próbuje zapomnieć ale chodzi o moje nienarodzone dziecko !
Jakie plany na tak pięknie zapowiadajacy się weekend ? Bo u mnie jak na ta chwile to jest cudownie juz na dworzu:) -
nick nieaktualnyOj ja już od 5nie śpię. Ja czuję że dziś będzie kijowy dzień
najpierw budziłam się 5razy siku w nocy, później mój A nie miał jak do pracy jechać bo jakiś buc nas zastawil, pies wrócił z podworka i coś na łapę kuleje. Najbardziej mi smutno przez psa:(
-
Hej dziewczynki
faktycznie za oknem pięknie... wymarzona pogoda na sobotę. Ja wczoraj wróciłam po 22 grubo z pracy taka zmęczona i zła, tak nas tam stresują i męczą, że już na poważnie myślę o wypowiedzeniu. Na szczęście dzięki mojemu P. udało się poserduszkować... Wcale bym się nie zdziwiła jakbym przez stres w pracy właśnie nie mogła zajść w ciążę... ale cóż.
Dzisiaj test owulacyjny mnie zaskoczył... ten wyszedł już na maksa pozytywny, a myślałam, że poprzedni to ten pozytywny
wygląda na to że chyba owulacji jeszcze nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:45
-
nick nieaktualnyBłękitna wrote:Hej dziewczynki
faktycznie za oknem pięknie... wymarzona pogoda na sobotę. Ja wczoraj wróciłam po 22 grubo z pracy taka zmęczona i zła, tak nas tam stresują i męczą, że już na poważnie myślę o wypowiedzeniu. Na szczęście dzięki mojemu P. udało się poserduszkować... Wcale bym się nie zdziwiła jakbym przez stres w pracy właśnie nie mogła zajść w ciążę... ale cóż.
Dzisiaj test owulacyjny mnie zaskoczył... ten wyszedł już na maksa pozytywny, a myślałam, że poprzedni to ten pozytywny
wygląda na to że chyba owulacji jeszcze nie było
-
ZakręconaOna wrote:Ja się po prostu boje bo języka nie znam !
Ale muszę przemyśleć to poważnie ...
Dostalam ten certyfikat ale chodzi o to , ze ja za często wyjezdzam i oni maja w to wgląd , moja firma ani jednej umowy nie ma ... I ostatnio pisalismy na czacie z doradca zajmującym się tym i dziś wyslalismy papiery z tym wszystkim wiec czekamy na odpowiedz bo mogą nie uznać tego wszystkiego bo nie mam ciągłości 26 tyg ze jestem w UK i jakby prowadze firmę ...
Ale jestem dobrej myśli i czekam na odpowiedz. .
Lece spać , dobranocZ położną się dogadałaś, to i byś w szpitalu dała radę
Ja się bardziej o siebie boję i mój język tutaj. Uczę się co prawda, ale na razie słabo mi idzie i nie znam w ogóle medycznych terminów -
ZakręconaOna wrote:Dzień dobry:)
Ranny ptaszek juz się zgłasza gotowy do akcji ! Haha
Jak tam kropeczki się spalo ? Mnie ogólnie ok prócz snu który mnie obudził ok 3:30 ale aż łzy miałam w oczach i ten obraz mam przed oczami ciągle ...
Traumę chyba będę miała do końca życia , strasznie na mnie ten sen wpłynął ! To było cos okropnego , nie będę Wam opowiadać go bo ciągle próbuje zapomnieć ale chodzi o moje nienarodzone dziecko !
Jakie plany na tak pięknie zapowiadajacy się weekend ? Bo u mnie jak na ta chwile to jest cudownie juz na dworzu:)
Ja dziś zaś do pracy idę i to do prawie 21. Masakra normalnie
A poza tym to boli mnie brzuch jak na @ i mam jakieś obawy, że może franca jednak przyjdzie, a testy się pomyliły czy coś..