Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Ja tez niewyobrażam sobie świat tutaj we Włoszech,zawsze jeździmy do Pl .A moj mezus dzis zrobił grilla pojadłam moje ulubione kiełbaski i jeszcze czeka rybka
-
ZakręconaOna wrote:A no właśnie , wiec rozumiemy się doskonale pasztetowa hihi .
Apropos wczoraj kupiłam zajebisty pasztet babuni kawałek na sprobowanie , jejku zakochalam się i tak samo moi D który średnio takie pasztety pieczone lubi ... Mniaaaam .!
A co do Twojego lekarza to mowilam , ze może być clo !
Od którego dnia do którego masz brać i w jakich dawkach ?
No i super ze monitoring będzie dodatkowo:)
Mam brać go od dziś (czyt. 4 dc) do 8 dc. Zobaczymy co będzie.Udało się!
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:My do tej pory tez jezdzilismy ale teraz te co były grudniowe i kwietniowe musieliśmy w UK być bo mój D nie dostał wolnego ... Taki nawal roboty był !
Za krótkie są żeby nam się opłacało jechać. -
Dzień dobry !
Maczycielka odpowiedź cos o sobie:)
Błękitna zaraz spojrzenie na Twój wykres ale wiesz bol , klucie jajnika to nie jest oznaka owulacji typowa , może być a nie musi ...
Ona krótkie święta owszem ale my jakoś co roku byliśmy i zostawalismy parę dni dłużej -
Agnesia wrote:U mnie znów szaro i ponuro. Jutro A idzie na zabieg tych żylaków jąder i mi smutno jakoś.
Dziś idę na baby shower tylko jest tak beznadziejna pogoda że nie wiem co ubrać ;/
Co do stroju nie pomoge niestety , u mnie dziś pada od nocy ... Wiec tez niedziela domowa , d idzie do pracy na 17-24 i sama wieczór , dobrze ze na noc chociaż jest dziś -
ZakręconaOna no właśnie w 14 dc. mam iść na wizytę i zobaczymy, czy coś tam się dzieje. Lekarz powiedział, że być może dostane jakiś zastrzyk.
Nie bardzo wiem o jaki zastrzyk chodzi. Podpowiecie coś?
Aaaa, dodatkowo mam też brać kwa foliowy.
Miło poznać, Marzycielko.
Co do pogody - u mnie całą noc deszcz, teraz niby nie pada, ale nie wydaję mi się, żeby to długo potrwało.Udało się!
-
nick nieaktualnypanipasztetowa wrote:ZakręconaOna no właśnie w 14 dc. mam iść na wizytę i zobaczymy, czy coś tam się dzieje. Lekarz powiedział, że być może dostane jakiś zastrzyk.
Nie bardzo wiem o jaki zastrzyk chodzi. Podpowiecie coś?
Aaaa, dodatkowo mam też brać kwa foliowy.
Miło poznać, Marzycielko.
Co do pogody - u mnie całą noc deszcz, teraz niby nie pada, ale nie wydaję mi się, żeby to długo potrwało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:14
-
nick nieaktualnyWitam Cię Marzycielko czekamy na więcej informacji o Tobie
hej kochane :* Agnesia udanego przyjęcia życzę
U mnie pogoda słoneczna, bardzo ciepło, lekki przyjemny wiaterek. A poza tym to u mnie nadal cisza. Brzuch mnie od czasu do czasu boli. Temp codziennie niższa tylko czekać jak @ przyjdzie . -
ZakręconaOna wrote:Dzień dobry !
Maczycielka odpowiedź cos o sobie:)
Błękitna zaraz spojrzenie na Twój wykres ale wiesz bol , klucie jajnika to nie jest oznaka owulacji typowa , może być a nie musi ...
Ona krótkie święta owszem ale my jakoś co roku byliśmy i zostawalismy parę dni dłużej
My zawsze woleliśmy zostać na Boże Narodzenie dłużej i mieć dłuższe wakacje