Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Testy owulacyjne kochana robi się w południe i pod wieczór drugi najlepiej do 18/19 i 2/3 h właśnie nie pić przed tak jak mówi Agnesia ,możesz robić jeden ale te dwa dadzą większe sprawdzenie ...
Kochana być może i stres wpływa na Ciebie w ten sposób ! -
ZakręconaOna wrote:To pozbadz się tych obaw bo one przyjdą jak będziesz tak źle myślała !
Ja nie gadalam z położna haha , większości nie kumalam co do mnie mówi ...
Mój D tłumaczem był .
Staram się pozbyć i o tym nie myśleć. Dobrze, że mam zajęcie, to myślę w większości o czym innym. -
To myśl o czymś innym , Ja wiem ze ciąża to strach wielki ale musisz myśleć pozytywnie i być pewna ze będzie wszystko dobrze ! Psychika mowie na prawdę bardzo działa na nas ...
No na poród wezme na pewno , tłumacza tez dostane jak cos ale jednak i tak się boje , w Pl jakoś bezpieczniej bym się czuła ! Nie wiem no mam miesiąc na przemyślenie jeszcze bo tak bym do pl wyjeżdżała za miesiąc poltora -
nick nieaktualnydzień dobry kochane. pojechałam do swojej małej mieścinki zrobić bete okazało się, że w piątki nie pobierają krwi
więc mówię trudno pojadę sobie jak po te meble będę jechać, a że mój eM. musiał zostać w pracy jednak ciut dłużej to w laboratorium byłam około 15 (kazały mi się wstrzymać do poniedziałku z pobraniem krwi) ale i tak oddałam. No oczywiście wynik w poniedziałek
Wczoraj wieczorem tak mnie brzuch ciągnął na wszystkie strony, że na łóżku z bólu się zwijałammyślałam, że może @ przyjdzie w nocy... Nie przyszła. Dziś już testu nie robiłam. Poczekam sobie do poniedziałku .
Powiem Wam, że te zdjęcia co dodawałyście wózków to ja tu u nas jeszcze takich nie widziałamale bardzo ładne
-
ZakręconaOna wrote:To myśl o czymś innym , Ja wiem ze ciąża to strach wielki ale musisz myśleć pozytywnie i być pewna ze będzie wszystko dobrze ! Psychika mowie na prawdę bardzo działa na nas ...
No na poród wezme na pewno , tłumacza tez dostane jak cos ale jednak i tak się boje , w Pl jakoś bezpieczniej bym się czuła ! Nie wiem no mam miesiąc na przemyślenie jeszcze bo tak bym do pl wyjeżdżała za miesiąc poltora
U nas też podobno jest opcja dostania tłumacza, ale o tym się przekonam, jak już pójdę do lekarza i trzeba będzie szpital wybrać.
Też bym wolała rodzić w Polsce, bo to i język i w ogóle, ale że żyjemy oboje tutaj to nawet o tym nie myślałam. Dam jakoś radę. I Ty jak zdecydujesz się na UK to też dasz radę -
nick nieaktualnydokładnie kochana. ogólnie mam jeszcze dwa testy, ale uważam, że bez sensu je robić. dziś ciut niższa temp (ale nie spadkowa).
W środę przywiozą mi nowe mebelki
a tu się chwalę swoim nowym kolorkiem (miał być ciut ciemniejszy, ale wyszło jak wyszło )
mi się podobahttp://static.pokazywarka.pl/i/5934969/510739/dsc-0940.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 08:56
-
nick nieaktualnykochana to jest kolor naszego sypialnio-salonu
bo mieszkamy z moimi rodzicami i to mój pokoik malutki. Oczywiście jak goście przyjeżdżają do nas to możemy korzystać z rodziców pokoju, ale do tego też zamierzamy kupić taką małą ławę (kwadracik) i dwie takie male okrągłe niskie pufki . Oczywiście, że się pochwalę jak już wszystko będzie umeblowane
-
Aha w ten sposób no rozumiem:)
A nie mysleliscie nad swoim albo nad wynajeciem czegoś ? Bo jednak rodzice rodzicami ale nie przeszkadza Wam czasami wspólne mieszkanie ? Jeszcze jak dziecko chcecie ?
Sorka ,ze Ja tak się tu wysmentniam , tak sobie gadulczePaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana mój eM. w ogóle nie chce iść do miasta. Ja bym nawet chciała. No ale cóż. Narazie się dogadujemy wszyscy. Nikt nikomu śmierci nie życzy, ale ja mieszkam w piętrówce. Na górze my mieszkamy z rodzicami, a na dole babcia. Jak babcia oczy zamknie(choc niech żyje 200 lat) to wtedy my zejdziemy na dół i wyszykujemy sobie wszystko tak jak będziemy chcieli a rodzice zostaną na górze i wszystko będzie podzielone na dwie rodziny. Więc prawie jak na swoim. A o węgiel, czy światło to podzielić na więcej osób to taniej zawsze wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Co do wózków które dodałam to jest to jeden i ten sam wozek tylko w wersji z gondola i jako spacerówka
Paulette super kolorek
Zakręcona ja tez nie umiem języka tzn to nie tak ze noc nie umiem ,umiem ale noe wszystko i maz bedzie ze mną podczas porodu bedzie moim tłumaczem tak zreszta jest zawsze u lekarzykochana damy radę
jak nie jak tak
A ciekawe czy ja bede mogła jechać do pl na Boże narodzenie to bedzie 7 miesiąc tak bardzo bym chciała bo poszłabym na sesje brzuszkowa aaaaaaaaPaulette lubi tę wiadomość
-
No zastanawiam się ciężko nad porodem w Anglii na prawdę ale muszę mieć czasu chwile jeszcze...
Jejku Ja juz w Boże Narodzenie będę miała dwu miesięcznego smrodka przy sobie hihihihito będą cudowne święta ! Pierwsze synka !
Mam nadzieje , ze My na święta do PL tez pojedziemy bo niewyobrazam sobie świat małego pierwszych tu w UK , wole pojechać i w gronie rodzinnym dużym spędzić święta ...
Zobaczymy , mam ogromna nadzieje, ze mój D dostanie wolne , inaczej sobie nie wyobrazam normalnie ... -
Hej dziewczyny!
Dziś po wizycie u lekarza. Powiedział, że wyniki nie za ciekawe. Dostałam Clo. 07/07 kolejna wizyta i oglądanie pęcherzyka.
Poza tym zgodzę się z Wami. Sama też mieszkałam dwa lata w UK. Święta tam to nie to samo co w Polsce, z rodziną. To fakt.Udało się!
-
A no właśnie , wiec rozumiemy się doskonale pasztetowa hihi .
Apropos wczoraj kupiłam zajebisty pasztet babuni kawałek na sprobowanie , jejku zakochalam się i tak samo moi D który średnio takie pasztety pieczone lubi ... Mniaaaam .!
A co do Twojego lekarza to mowilam , ze może być clo !
Od którego dnia do którego masz brać i w jakich dawkach ?
No i super ze monitoring będzie dodatkowo:)