Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
A ja dzis u cioci bylam i stanelam na wage i uwaga 50 kg a wazylam 45kgaz musialam zapytac ciocie czy ta waga dobrze na pewno wazy haha
u mnie goraco po 31 stopni a od srody ma juz calkiem przygrzać,a pod koniec tyg przyjezdza moja siostra z moimi trzema swiatami (trzema siostrzencami) juz sie nie moge doczekac
agnesia na pewno wszystko bedzie dobrze -
Biedroneczka29 wrote:Witajcie kochane
A ja dzis u cioci bylam i stanelam na wage i uwaga 50 kg a wazylam 45kgaz musialam zapytac ciocie czy ta waga dobrze na pewno wazy haha
u mnie goraco po 31 stopni a od srody ma juz calkiem przygrzać,a pod koniec tyg przyjezdza moja siostra z moimi trzema swiatami (trzema siostrzencami) juz sie nie moge doczekac
agnesia na pewno wszystko bedzie dobrze
Zazdroszcze z jednej strony pogody a z drugiej moje 25/26 stopni w zupełności mi wystarczaw ciąży upały to masakra jakas
-
ZakręconaOna wrote:Kochana ft4 nez ft3 i TSH nie ma najmniejszego sensu robienia ! Prolaktyne zrób , FSH i LH ! Koniecznie to zrób .. Problemy z bolem miesiaczki możesz mieć bo masz za grube endometrium co miesiąc i jak się zluszcza to boli , sama tak mam ale to się chwali bo zarodek musi mieć grube endo do przytulenia się do mamusi dobrze
Musisz brać luteine na @ bo ona ci wyreguluje okresy do 30 dni np a przy tym może ruszyć się dokładnie owulacja bo być może jej nie masz zawsze jeżeli takie różne długie cykle masz ... Na USG bylas jakimś żeby zobaczyć czy rosną ci pecherzyki czy owulacja się odbywa ? Wiesz no starania o dziecko polegają na wielkim poswiecieniu się np.badania różnym to najważniejsze bez tego można starać się latami jak są problemy ... Wiec musisz znaleźć troszkę czasu na badania to raptem jeden dzień najlepiej w 3-5 dc wszystkie prócz prolaktyny , prolaktyna w 21 dc musi być zrobiona . A to chwile zajmuje ...
Robiłam usg wszystko było ok zawsze. A ta Luteina jest na receptę? Matko jak mi wstyd ze sie tym nigdy nie zainteresowałam i nie badałam raz a dobrze
-
agnesia na pewno wszystko bedzie dobrzea który to miesiąc?
U mnie maja byc upały od środy, ale mega gorąco ma byc w piątek i weekend. Moze gdzies pojedziemy -
ZakręconaOna wrote:Ja biorę kwas od dwóch lat:) i cala ciążę nadal!
Jeżeli pecherzyk sam nie pięknie to dostaniesz zastrzyk na pekniecie właśnie tylko jak dostaniesz zastrzyk nie możesz zrobić testu wczesniej niż po 15 dniach po owulacji bo dostajesz zastrzyk z beta HCG i fałszuje wyniki . A po 15 dniach od zastrzyku juz można zrobić i jak wynik wyjdzie pozytywny to ciąża jest bankowo.
U mnie juz się ładnie zrobiło , my po obiadku odpoczywamy:) i oglądał bajkę haha
A widzisz Ona a u mnie np. Jak pierwsza owulację dostalam w życiu po clo właśnie to miałam sraczke , ze tak nie ładnie powiem , mega bolalo mnie jak sikalam i się zalatwialam , miałam mega parcie jakbym rodziła dosłownie ... Bol niemiłosierny miałam myslalam ze mi się cos dzieje bo monitoringu nie miałam przy clo , a naturalna owulacja objawiła mi się identyko lecz ciutke mniejszy bol miałam ale nie myslalam , ze to owulka akurat , wgle nic niepodejrzewalam !
Agnesia wrote:No tak jeżeli się planuje dziecko to warto brać
Agnesia wrote:Na przyjęciu było świetnie;) dobrze się bawiłama teraz mój luby pakuje się na operację
agnesia na pewno wszystko bedzie dobrze
Zazdroszczę wizyty siostrzeńców, ja swoich już 2 lata nie widziałam
Dzień dobry
Dziś mam wolne i masę pracy:/ -
Dzień dobry:)
Ona pewnie dlatego wczesniej napisałam , ze każda owulacja jest inna i ma się również to do ciąż !
Matko kochana to co wolne i masa roboty ? To co to za wolne: (
JestemMarzycielka kochana no lepiej późno niż wcale:) luteina jest na receptę ale zapytaj się bo może być tak ze w którejś aptece nie będzie tak jak u mnie było , w jednej była normalnie w drugiej na spokojnie bez sprzedali ... -
Ale pogoda ładna u mnie od rana:)
My juz po sniadanku właśnie , obiadek z wczoraj bo dużo pulpetow w sosie narobilam , dziś kluseczki jakieś do sosiku wiec w kuchni stać nie muszęchyba , zeby zrobić ta swoja rybkę po grecku w końcu do której zbieram się i zabieram: > może jakiś mały spacerek dziś zaliczymy , może dla maluszka cos kupimy hihi
-
nick nieaktualnyU mnie też ładna pogoda, słoneczko. Ja o 9 odstawiłam mojego A. na izbę i wróciłam do domu bo jak nie ma się znajomości to może położą go o 14 na oddział. Wszyscy po znajomości wchodzą. Najpierw idą po jakieś pielęgniarki, później pielęgniarka wchodzi do gabinetu a zaraz po tym osoba z którą szła pielęgniarka jest wywoływana... Zadzwoni jak wejdzie na oddział i zostanie mu przydzielone łóżko:) wtedy do niego pojade
-
No pewnie , nie ma co żebyś tak wystawala razem z nim i czekała aż łóżko przydziela ...
Ja pamietam kiedyś na ginekologie pojechalam bo dostalam skierowanie na sprawdzenie to pojechała na 8 do szpitala jak kazali i mimo ze malo osób czekało a łóżka wolne to brali parę osób które za mną przyszły a ja na łóżko trafilam o 17 dopiero czujesz. -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No pewnie , nie ma co żebyś tak wystawala razem z nim i czekała aż łóżko przydziela ...
Ja pamietam kiedyś na ginekologie pojechalam bo dostalam skierowanie na sprawdzenie to pojechała na 8 do szpitala jak kazali i mimo ze malo osób czekało a łóżka wolne to brali parę osób które za mną przyszły a ja na łóżko trafilam o 17 dopiero czujesz.panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dzień dobry:)
Ona pewnie dlatego wczesniej napisałam , ze każda owulacja jest inna i ma się również to do ciąż !
Matko kochana to co wolne i masa roboty ? To co to za wolne: (
JestemMarzycielka kochana no lepiej późno niż wcale:) luteina jest na receptę ale zapytaj się bo może być tak ze w którejś aptece nie będzie tak jak u mnie było , w jednej była normalnie w drugiej na spokojnie bez sprzedali ...
Zakupy już zaliczyłam, więc tyle chociaż odpada -
nick nieaktualnydzień dobry dziewczyny
u mnie pogoda ładna słońce dobrze nie świeci, ale jakoś tak parno jest. Byłam dziś w laboratorium coś się zapodziało z moim piątkowym badaniem. Jakiś błąd mięli i dziś mogłam sobie za darmo zrobić jeszcze raz bete
wyniki (jak im nie zaginą w akcji znowu) będę miała po 15, albo po 16.
Dopiero co wróciłam, bo miałam jeszcze kilka spraw do załatwienia w mieście. A teraz muszę się wziąć za sprzątanko. Więc odwiedzę Was kochane później :* miłego dnia -
nick nieaktualny