Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To super
a ja o 4:00 wstake wiec moj nastruj poczatkowo jest dosc ciezki...
teraz juz lepiej ale prava mnie dobija troche bo akurat jestem... U mnie tempka dzisiaj wzrosla o kreseczke wiec to chyba dobrze... Tylko nadal nie jestem w stanie stwierdzic czy juz po owulce czy przed.
-
Narazie nic nie zrobisz , poczekaj jeszcze z jeden dzień jak wzrośnie to najprawdopodobniej to była owulacja:)
O rany 3/4 to moja godzina codziennie w nocy na siusiu a potem przekrecenie się na bok i do 6 tak ! Wspolczuje czemu tak wcześnie wstajesz ? Daleko masz do pracy ? -
Do pracy mam 5 minut ale pracy duzo i nadgodziny tez z rana klepiemy ale ja juz wysiadam pomalu bo nie wytrzymam takiego nerwowego trybu zycia. Ja na szczescie w nocy na siusiu jeszcze nie chodze bo wtedy to bym chyba byla czlowiek zombie i ze 4 godziny bym tylko spala...
cos mysle ze moze dzisiaj ta owulka bo podbrxysze mnie dzosiaj jakos boli
-
nick nieaktualnyBłękitna wrote:To super
a ja o 4:00 wstake wiec moj nastruj poczatkowo jest dosc ciezki...
teraz juz lepiej ale prava mnie dobija troche bo akurat jestem... U mnie tempka dzisiaj wzrosla o kreseczke wiec to chyba dobrze... Tylko nadal nie jestem w stanie stwierdzic czy juz po owulce czy przed.
-
nick nieaktualny
-
panipasztetowa wrote:Hej dziewczyny!
ZakręconaOna - super brzusio
Ja jutro ostatnia tabletka clo w tym cyklu. Wiecie może po ilu dniach mam się spodziewać owulacji?Bo do lekarza idę w przyszły wtorek. Nie będzie za późno?