Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć. Mam pytanie w sumie do dziewczyn, które zafasolkowały Czy w cyklu, w którym udało Wam się miałyście tak,że miałyście objawy zbliżającej się @,czułyście że @ nadchodzi a jednak okazało się,że to ciąża?
-
Izabela23 wrote:cześć. Mam pytanie w sumie do dziewczyn, które zafasolkowały Czy w cyklu, w którym udało Wam się miałyście tak,że miałyście objawy zbliżającej się @,czułyście że @ nadchodzi a jednak okazało się,że to ciąża?
Normalnie to jutro przypadłby mi termin @ i tak się czuję jakby miała przyjść (tfu, tfu), mam bóle w podbrzuszu itp.Izabela23 lubi tę wiadomość
-
ona. wrote:ja mam tak teraz testy pozytywne, a mimo to mam objawy jak na @.
Normalnie to jutro przypadłby mi termin @ i tak się czuję jakby miała przyjść (tfu, tfu), mam bóle w podbrzuszu itp. -
U mnie jest tak gorąco, że bez koszulki chodzę a i tak się ze mnie leje:/
A ma być jeszcze cieplej.
Obiecałam sobie, że dla dobra maleństwa nie będę się stresować, ale jak się nie stresować jak mąż mi na pogotowiu wylądował, bo sobie coś w rękę zrobił
Oby to nie było nic poważnego..
A z innej beczki zastanawiam się czy powiedzieć w pracy o ciąży. Podczas tego stażu podnoszę dość ciężkie kartony i przenoszę różne ciężkie rzeczy i z tego powodu nie wiem czy lepiej nie powiedzieć kierowniczce o ciąży i że nie mogę dźwigać.. -
Powiedz koniecznie !!! Nie możesz dźwigać w ciąży więcej niż 1,5 kg na jedna rękę !
Izabela Ja o ciąży dowiedzialam się w 7 tyg ale mimo to wgle na poczatku jak na @ się nie czulam , pozniej złapał mnie jednorazowy bol aż mnie wygielo i przeszło zaraz ... Jak juz dowiedzialam się o ciąży to dopiero wtedy raz jeden mnie zacmilo podbrzusze i tak ze dwa dni ale delikatnie a tak to nic ... A za to w pierwszej ciąży miałam mega bóle okresowe i niestety w szóstym tyg przyszła małpa: (Izabela23 lubi tę wiadomość
-
ona. wrote:U mnie jest tak gorąco, że bez koszulki chodzę a i tak się ze mnie leje:/
A ma być jeszcze cieplej.
Obiecałam sobie, że dla dobra maleństwa nie będę się stresować, ale jak się nie stresować jak mąż mi na pogotowiu wylądował, bo sobie coś w rękę zrobił
Oby to nie było nic poważnego..
A z innej beczki zastanawiam się czy powiedzieć w pracy o ciąży. Podczas tego stażu podnoszę dość ciężkie kartony i przenoszę różne ciężkie rzeczy i z tego powodu nie wiem czy lepiej nie powiedzieć kierowniczce o ciąży i że nie mogę dźwigać..
No jasne, że musisz powiedzieć! Dla dobra swojego i maleństwa.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:A my ponawiamy kochana odpowiedz:) odpisalam juz ja osobiście jak miałam przed owulka , każda jest inna:)
Może i to cos na owulację ale masz dopiero 12 dc dziś a tempka spadła wiec jak jutro wzrośnie i będzie się trzymać to być może owulacja była jak spadnie to nie to a testy owulacyjne przyklamane masz wiec na nie nie patrz:)
Zakręcona tempka dzisiaj w górę podskoczyła, czy to znaczy że miałam już owulację i moje serduszka może się przydadzą?
-
Izabela23 wrote:cześć. Mam pytanie w sumie do dziewczyn, które zafasolkowały Czy w cyklu, w którym udało Wam się miałyście tak,że miałyście objawy zbliżającej się @,czułyście że @ nadchodzi a jednak okazało się,że to ciąża?
Izabela23 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs