Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Problem z owulacja na pewno .
Dwie są zawyżone , jedna zaniżona ...
Amh to jeszcze poczekasz na wyniki chyba , Ja czekalam tydzień .
Dobrze , ze idziesz ... Może będą chcieli Cie stymulować a to Ty masz tego gruczolaka przysadki ? Dobrze pamietam ? -
Agnesia wrote:Właśnie wyczytałam ze wszystkie składniki Vicks są zabronione w ciąży
już nic nie rozumiem:(
Ja normalnie się smarowalam codziennie , lekarz by nie przepisał jeżeli by nie można było ...
Wiele leków ma na ulotce ze nie można a tak na prawdę bezpieczne są , mam tez takie krople na zatoki właśnie normalnie ginekolog mi przepisał i tabletki na mdłości wiec chyba wiedza co robią , antubiotyki się bierze w ciąży nawet niektóre wiec spokojnie jak cos Ci przepisał np. To spokojnie bierz ! A Vicks sama polecam -
panipasztetowa wrote:Tak, ja, ja. Czytałam na ulotce internetowej Clo, że nie można go brać przy gruczolaku przysadki.
To dlatego masz wyniki trochę gorsze , właśnie to Dhea-s wychodzi poza normę przy gruczolakach itp. .. Będzie musiał leczyć cie -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:tzn nie chodzi o ulotke tylko zioła zakazane w ciazy. To wlasnie te wszystkie ktore są w maści:(
Dziś robię spagetti mniammiiii mniaaaami:D
Mnie nic nie jest ani Tobie nie będzie , mowie nie przepisywaliby tego gdyby było cos nie tak:)
Spaghetti lubię bardzo ale mój D ostatmio ciągle jadł i mi aż nie dobrze na sama myśl -
panipasztetowa wrote:Mam nadzieję, że tym razem mnie z kwitkiem nie odeślą.
Aż się boję tej jutrzejszej wizyty. Nie chce znów dostać antykoncepcyjnych tabletek.
Nie boj się , cieszę się ze badania porobione i wiesz na czym stoisz i zaczynasz leczenie , ze tak powiem .
Trzymam za Ciebie mocno kciuki , mocno i bądź dobrej myśli .
Jak odesle Cie z kwitkiem to zmieniaj lekarza , koniecznie ! -
Od samego początku miesiączkowania miałam nieregularne cykle. Potem zaczęłam brać tabletki - ze względu na część zabezpieczenia (wtedy nie było mowy o dziecku jeszcze). Po zakończeniu tabletek, przez 2 msc było ok, ale w ciąże nie zaszłam, a potem znow zaczął organizm szaleć i takim sposobem nie miałam miesiączki nawet do 3 msc.Udało się!
-
Ja tez bralam kiedyś tabletki , przez 6 miesięcy ale mi nie pomogły niestety ...
Wiesz raz pomogą raz nie , na takie problemy z okresem powinien dac Ci luteine albo duphaston i w razie zajścia tez pomocne będą ... Cos zrobić z tym gruczolakiem by wchlonol się , z testosteronem nie wiem czy cos zrobi bo może on sam się poprawić po czasie ... A estradiol nie wiem jak się leczy ale to wszystko ze nie zachodzisz w ciążę to wiadomo , gruczolak i problem z owulacja ... Zresztą problem z owulacja można zauważyć przez twoje @ a raczej ich częsty brak ... W taki sposób starać się możecie jeszcze kilka lat i nie wiadomo czy się uda ! Na prawdę jak odesle cie z kwitkiem zmien lekarza i jutro kategorycznie wymus leczenie a nie zbywanie i faszerowanie antybobasami -
panipasztetowa wrote:Nawet mnie nie strasz. Kurde, 23 lata i już takie problemy. Nic tylko wziąć sznur i się powiesić. ;/
Załamanie chyba jakieś dostane. ;/
Żeby już było jutro, 8:40
Problemy są ale problemy można zlikwidować , musisz silna być przy leczeniu ! Na prawdę !
No Ja miałam testosteron przy samym poczatku normy i tez lekarka powiedziała ze nic się nie da zrobić ale to najmniejszy problem serio -
panipasztetowa wrote:Nawet mnie nie strasz. Kurde, 23 lata i już takie problemy. Nic tylko wziąć sznur i się powiesić. ;/
Załamanie chyba jakieś dostane. ;/
Żeby już było jutro, 8:40
A dzień dziś zleci i jutro wizytacja