X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ja się czuję uskrzydlona po wczorajszym USG :D nadal bez chęci do jedzenia ale jakaś szczęśliwa i bez uczucia jakbym miała wymiotować na mysl o jedzeniu. No tylko ten katar... Ale pędzę do apteki po sól morską zaraz i do 'zdrowej żywności' po olejki eteryczne bede robila inhalacje :) a ty jak się czujesz?

Nie wiedziałam że sól morska może pomóc :) ale jeszcze wiele nie wiem... Ja czuję się bardzo ok na zbliżający się weekend z moją bliźniaczką która też po raz drugi stara się o dzidziusia bo pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem... Teraz staramy się razem i śmiejemy się że będziemy mieć bliźniaki ja jedno ona drugie :D Więc sobota cały dzień ploteczki, pyszności i domowe SPA a wieczorkiem imprezka. Żyć nie umierać
    A Wy co planujecie na weekend?

178158129f.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    jasne :) To i ja się w tym miesiącu wyprzytulam za wszystkie czasy :) ... NOM PEWNIE ZOSTAJE TYLE ILE TRZEBA ALE MOGŁOBY ZOSTAĆ WIĘCEJ :) zawsze to większa szansa :) hi
    u mnie nic nie było, a ciąża jest, więc jak widać wcale dużo nie trzeba, żeby zajść :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja czuje się dość chujowo , kosa z facetem od trzech dni ... Z nerw wczoraj mnie bolalo w brzuchu , jakąś chyba kolke nerkowa dostaje ! Tak mnie cholera wczoraj trzymała , ze leżeć nie mogłam , ledwo nospa pomogła , jak diabli bolalo , jeszcze do tego zaparcia ... Kupa nieszczescia !

Kurdę z facetami to tak jest czasami że dupy z nich wołowe i tyle... Jak kochany to kochany jak tylko coś źle to już masakra. Zamiast przytulić kobietę i mieć z głowy kłótnie to nie będą się boczyć Królewicze :p ble... Ale to minie tylko musi wychodzić złość :D A Ty pamiętaj myśl o sobie i o brzuszku :) Bo facet ma za mało szufladek w mózgu i teraz myśli pewnie tylko o złości, a kobieta o wszystkim naraz... Temu mamy tak ciężko

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    u mnie nic nie było, a ciąża jest, więc jak widać wcale dużo nie trzeba, żeby zajść :)

ona. ale jak to nic nie było, że wiatr zapylił czy jak? :) hehe nic nie rozumiem :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Kurdę z facetami to tak jest czasami że dupy z nich wołowe i tyle... Jak kochany to kochany jak tylko coś źle to już masakra. Zamiast przytulić kobietę i mieć z głowy kłótnie to nie będą się boczyć Królewicze :p ble... Ale to minie tylko musi wychodzić złość :D A Ty pamiętaj myśl o sobie i o brzuszku :) Bo facet ma za mało szufladek w mózgu i teraz myśli pewnie tylko o złości, a kobieta o wszystkim naraz... Temu mamy tak ciężko
    Tak właśnie kochana robię , dziś pełen luz ! Relaksujaca kąpiel , zajęcie się sobą ! Nie będę wiecznie się przejmować:)

Błękitna, lizaa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Nie wiedziałam że sól morska może pomóc :) ale jeszcze wiele nie wiem... Ja czuję się bardzo ok na zbliżający się weekend z moją bliźniaczką która też po raz drugi stara się o dzidziusia bo pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem... Teraz staramy się razem i śmiejemy się że będziemy mieć bliźniaki ja jedno ona drugie :D Więc sobota cały dzień ploteczki, pyszności i domowe SPA a wieczorkiem imprezka. Żyć nie umierać
    A Wy co planujecie na weekend?
    Ja planuje na weekend zająć się sobą , jakiś dobry film obejrzeć i : ) na spokojnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak 3maj zakręcona :) Ty jesteś najważniejsza a raczej Wy ;)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Nie strasz mnie. Mam nadzieję że mi przejdzie! :D
    Haha rybeczko przepraszam ! Hihi
    Wiesz może być tak , ze Twój problem z zatokami całkowicie zniknie dzięki ciąży bo dziecko i hormony ciazowe wiele regulują serio :)
    Ale no niestety może być tak , ze cala ciąża przerabana będzie i katorga ale oby nie ! Bo męczące w ciąży jest to strasznie bo nic nie można brać , nic !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    i tak 3maj zakręcona :) Ty jesteś najważniejsza a raczej Wy ;)
    Dokładnie , On jako ojciec ważny jest również ale jak denerwuje mnie do takiego stopnia to na drzewo ! Fakt ja jestem mega wybuchowa osoba a w ciąży to bez kija nie podchodz ale wiele razy mu tlumaczylam i wgle ! Nie rozumie , faceci nigdy nie zrozhmieja do końca kobiet w ciazy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    ona. ale jak to nic nie było, że wiatr zapylił czy jak? :) hehe nic nie rozumiem :)
    Wiatr to może nie :D ale ani raz w tym cyklu w dni płodne nie skończyliśmy we mnie a ciąża jednak jest:)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga Uwaga oddycham normalnie katar chwilowo zniknął pi Vicku :D A może to zasługa całej paczki cukierków Toffino :D

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dokładnie , On jako ojciec ważny jest również ale jak denerwuje mnie do takiego stopnia to na drzewo ! Fakt ja jestem mega wybuchowa osoba a w ciąży to bez kija nie podchodz ale wiele razy mu tlumaczylam i wgle ! Nie rozumie , faceci nigdy nie zrozhmieja do końca kobiet w ciazy

Nie tylko ciąży w ciąży ale i PMSu nie zrozumieją... Bo ja też wybuchowa jestem strasznie ale choćbyś tłumaczyła milion razy to on i tak tego nie poczuje

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Wiatr to może nie :D ale ani raz w tym cyklu w dni płodne nie skończyliśmy we mnie a ciąża jednak jest:)

aaa taka sytuacja :D Cudna... no cudna aż nadzieja we mnie rośnie :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vick masc czy krople ?
    Hahaha aż cala paczka ! :D ??? Podziwiam , Ja potrafię tak wsunac cala tabliczkę czekolady Milka Oreo ! <3 moja miłość w ciąży ta czekolada !
    Oho , zjadlam sniadanko i mdli ! Ja pierdykam ... Aż w głowie mi się kręci , Ja takie mdłości czasami mam , ze aż mi słabo od tego !
    Mam nadzieje ze przejdzie zaraz , a zjadlam tylko bułeczke z szyneczka i w kuneczku małym kefir z pomidorkiem koktajlowym

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Może tak Ci się wydawało , ze dni płodnych nie ma:) chociaż moja znajoma 5 dni przed owulacja kiedyś się kochala z mężem a za miesiąc rodzi hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Nie tylko ciąży w ciąży ale i PMSu nie zrozumieją... Bo ja też wybuchowa jestem strasznie ale choćbyś tłumaczyła milion razy to on i tak tego nie poczuje
    Nie poczuje bo nie przeżywa tego ! Jakby chociaż chwile przeżył to co my w trakcie okresu lub ciąży nie wspominajac o porodzie to by im się odechcialo jakich kolwiek gadek do Nas.
    Kiedyś Kossakowski został podłączony do aparatury specjalnej co odczuwalne są bóle porodowe i skala do 10 była a on przy 5/6 zaczął wyd z bólu a!e aż słabo mu było powiedział ze więcej nie wytrzyma bo mu serce stanie i on jako chyba pierwszy facet powiedział ze teraz rozumie kobiety i podziela ich wkurwienie i bol haha

Błękitna lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wszystkich ich pod to podłączyć :D

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój synus chyba takie śniadania lubi jak mamusia bo właśnie próbuje mnie skopac haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    tak wszystkich ich pod to podłączyć :D
    No żebyś wiedziała , powinni chociaż w jakimś stopniu poczuć nasz bol , jeszcze przez 9 miesięcy z worem ok 15 kg dodatkowo chodzić na brzuchu mieć zaparcia , zgage , rzyganie ,mdłości itp wszystko co ma kobieta w ciąży !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    aaa taka sytuacja :D Cudna... no cudna aż nadzieja we mnie rośnie :)
    Także widzisz, nie ma co tracić nadziei, bo ciąża przychodzi w najmniej spodziewanym przez nas momencie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ