Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:Ja się czuję uskrzydlona po wczorajszym USG nadal bez chęci do jedzenia ale jakaś szczęśliwa i bez uczucia jakbym miała wymiotować na mysl o jedzeniu. No tylko ten katar... Ale pędzę do apteki po sól morską zaraz i do 'zdrowej żywności' po olejki eteryczne bede robila inhalacje a ty jak się czujesz?
Nie wiedziałam że sól morska może pomóc ale jeszcze wiele nie wiem... Ja czuję się bardzo ok na zbliżający się weekend z moją bliźniaczką która też po raz drugi stara się o dzidziusia bo pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem... Teraz staramy się razem i śmiejemy się że będziemy mieć bliźniaki ja jedno ona drugie Więc sobota cały dzień ploteczki, pyszności i domowe SPA a wieczorkiem imprezka. Żyć nie umierać
A Wy co planujecie na weekend? -
Błękitna wrote:jasne To i ja się w tym miesiącu wyprzytulam za wszystkie czasy ... NOM PEWNIE ZOSTAJE TYLE ILE TRZEBA ALE MOGŁOBY ZOSTAĆ WIĘCEJ zawsze to większa szansa hi
-
ZakręconaOna wrote:Ja czuje się dość chujowo , kosa z facetem od trzech dni ... Z nerw wczoraj mnie bolalo w brzuchu , jakąś chyba kolke nerkowa dostaje ! Tak mnie cholera wczoraj trzymała , ze leżeć nie mogłam , ledwo nospa pomogła , jak diabli bolalo , jeszcze do tego zaparcia ... Kupa nieszczescia !
Kurdę z facetami to tak jest czasami że dupy z nich wołowe i tyle... Jak kochany to kochany jak tylko coś źle to już masakra. Zamiast przytulić kobietę i mieć z głowy kłótnie to nie będą się boczyć Królewicze :p ble... Ale to minie tylko musi wychodzić złość A Ty pamiętaj myśl o sobie i o brzuszku Bo facet ma za mało szufladek w mózgu i teraz myśli pewnie tylko o złości, a kobieta o wszystkim naraz... Temu mamy tak ciężko -
Błękitna wrote:Kurdę z facetami to tak jest czasami że dupy z nich wołowe i tyle... Jak kochany to kochany jak tylko coś źle to już masakra. Zamiast przytulić kobietę i mieć z głowy kłótnie to nie będą się boczyć Królewicze :p ble... Ale to minie tylko musi wychodzić złość A Ty pamiętaj myśl o sobie i o brzuszku Bo facet ma za mało szufladek w mózgu i teraz myśli pewnie tylko o złości, a kobieta o wszystkim naraz... Temu mamy tak ciężko
Błękitna, lizaa lubią tę wiadomość
-
Błękitna wrote:Nie wiedziałam że sól morska może pomóc ale jeszcze wiele nie wiem... Ja czuję się bardzo ok na zbliżający się weekend z moją bliźniaczką która też po raz drugi stara się o dzidziusia bo pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem... Teraz staramy się razem i śmiejemy się że będziemy mieć bliźniaki ja jedno ona drugie Więc sobota cały dzień ploteczki, pyszności i domowe SPA a wieczorkiem imprezka. Żyć nie umierać
A Wy co planujecie na weekend? -
Agnesia wrote:Nie strasz mnie. Mam nadzieję że mi przejdzie!
Wiesz może być tak , ze Twój problem z zatokami całkowicie zniknie dzięki ciąży bo dziecko i hormony ciazowe wiele regulują serio
Ale no niestety może być tak , ze cala ciąża przerabana będzie i katorga ale oby nie ! Bo męczące w ciąży jest to strasznie bo nic nie można brać , nic ! -
Błękitna wrote:i tak 3maj zakręcona Ty jesteś najważniejsza a raczej Wy
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Dokładnie , On jako ojciec ważny jest również ale jak denerwuje mnie do takiego stopnia to na drzewo ! Fakt ja jestem mega wybuchowa osoba a w ciąży to bez kija nie podchodz ale wiele razy mu tlumaczylam i wgle ! Nie rozumie , faceci nigdy nie zrozhmieja do końca kobiet w ciazy
Nie tylko ciąży w ciąży ale i PMSu nie zrozumieją... Bo ja też wybuchowa jestem strasznie ale choćbyś tłumaczyła milion razy to on i tak tego nie poczuje -
Vick masc czy krople ?
Hahaha aż cala paczka ! ??? Podziwiam , Ja potrafię tak wsunac cala tabliczkę czekolady Milka Oreo ! moja miłość w ciąży ta czekolada !
Oho , zjadlam sniadanko i mdli ! Ja pierdykam ... Aż w głowie mi się kręci , Ja takie mdłości czasami mam , ze aż mi słabo od tego !
Mam nadzieje ze przejdzie zaraz , a zjadlam tylko bułeczke z szyneczka i w kuneczku małym kefir z pomidorkiem koktajlowym -
ona. wrote:Wiatr to może nie ale ani raz w tym cyklu w dni płodne nie skończyliśmy we mnie a ciąża jednak jest:)
-
Błękitna wrote:Nie tylko ciąży w ciąży ale i PMSu nie zrozumieją... Bo ja też wybuchowa jestem strasznie ale choćbyś tłumaczyła milion razy to on i tak tego nie poczuje
Kiedyś Kossakowski został podłączony do aparatury specjalnej co odczuwalne są bóle porodowe i skala do 10 była a on przy 5/6 zaczął wyd z bólu a!e aż słabo mu było powiedział ze więcej nie wytrzyma bo mu serce stanie i on jako chyba pierwszy facet powiedział ze teraz rozumie kobiety i podziela ich wkurwienie i bol hahaBłękitna lubi tę wiadomość
-
Błękitna wrote:tak wszystkich ich pod to podłączyć