X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ja się czuję uskrzydlona po wczorajszym USG :D nadal bez chęci do jedzenia ale jakaś szczęśliwa i bez uczucia jakbym miała wymiotować na mysl o jedzeniu. No tylko ten katar... Ale pędzę do apteki po sól morską zaraz i do 'zdrowej żywności' po olejki eteryczne bede robila inhalacje :) a ty jak się czujesz?

Nie wiedziałam że sól morska może pomóc :) ale jeszcze wiele nie wiem... Ja czuję się bardzo ok na zbliżający się weekend z moją bliźniaczką która też po raz drugi stara się o dzidziusia bo pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem... Teraz staramy się razem i śmiejemy się że będziemy mieć bliźniaki ja jedno ona drugie :D Więc sobota cały dzień ploteczki, pyszności i domowe SPA a wieczorkiem imprezka. Żyć nie umierać
    A Wy co planujecie na weekend?

178158129f.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    jasne :) To i ja się w tym miesiącu wyprzytulam za wszystkie czasy :) ... NOM PEWNIE ZOSTAJE TYLE ILE TRZEBA ALE MOGŁOBY ZOSTAĆ WIĘCEJ :) zawsze to większa szansa :) hi
    u mnie nic nie było, a ciąża jest, więc jak widać wcale dużo nie trzeba, żeby zajść :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja czuje się dość chujowo , kosa z facetem od trzech dni ... Z nerw wczoraj mnie bolalo w brzuchu , jakąś chyba kolke nerkowa dostaje ! Tak mnie cholera wczoraj trzymała , ze leżeć nie mogłam , ledwo nospa pomogła , jak diabli bolalo , jeszcze do tego zaparcia ... Kupa nieszczescia !

Kurdę z facetami to tak jest czasami że dupy z nich wołowe i tyle... Jak kochany to kochany jak tylko coś źle to już masakra. Zamiast przytulić kobietę i mieć z głowy kłótnie to nie będą się boczyć Królewicze :p ble... Ale to minie tylko musi wychodzić złość :D A Ty pamiętaj myśl o sobie i o brzuszku :) Bo facet ma za mało szufladek w mózgu i teraz myśli pewnie tylko o złości, a kobieta o wszystkim naraz... Temu mamy tak ciężko

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    u mnie nic nie było, a ciąża jest, więc jak widać wcale dużo nie trzeba, żeby zajść :)

ona. ale jak to nic nie było, że wiatr zapylił czy jak? :) hehe nic nie rozumiem :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Kurdę z facetami to tak jest czasami że dupy z nich wołowe i tyle... Jak kochany to kochany jak tylko coś źle to już masakra. Zamiast przytulić kobietę i mieć z głowy kłótnie to nie będą się boczyć Królewicze :p ble... Ale to minie tylko musi wychodzić złość :D A Ty pamiętaj myśl o sobie i o brzuszku :) Bo facet ma za mało szufladek w mózgu i teraz myśli pewnie tylko o złości, a kobieta o wszystkim naraz... Temu mamy tak ciężko
    Tak właśnie kochana robię , dziś pełen luz ! Relaksujaca kąpiel , zajęcie się sobą ! Nie będę wiecznie się przejmować:)

Błękitna, lizaa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Nie wiedziałam że sól morska może pomóc :) ale jeszcze wiele nie wiem... Ja czuję się bardzo ok na zbliżający się weekend z moją bliźniaczką która też po raz drugi stara się o dzidziusia bo pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem... Teraz staramy się razem i śmiejemy się że będziemy mieć bliźniaki ja jedno ona drugie :D Więc sobota cały dzień ploteczki, pyszności i domowe SPA a wieczorkiem imprezka. Żyć nie umierać
    A Wy co planujecie na weekend?
    Ja planuje na weekend zająć się sobą , jakiś dobry film obejrzeć i : ) na spokojnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak 3maj zakręcona :) Ty jesteś najważniejsza a raczej Wy ;)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Nie strasz mnie. Mam nadzieję że mi przejdzie! :D
    Haha rybeczko przepraszam ! Hihi
    Wiesz może być tak , ze Twój problem z zatokami całkowicie zniknie dzięki ciąży bo dziecko i hormony ciazowe wiele regulują serio :)
    Ale no niestety może być tak , ze cala ciąża przerabana będzie i katorga ale oby nie ! Bo męczące w ciąży jest to strasznie bo nic nie można brać , nic !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    i tak 3maj zakręcona :) Ty jesteś najważniejsza a raczej Wy ;)
    Dokładnie , On jako ojciec ważny jest również ale jak denerwuje mnie do takiego stopnia to na drzewo ! Fakt ja jestem mega wybuchowa osoba a w ciąży to bez kija nie podchodz ale wiele razy mu tlumaczylam i wgle ! Nie rozumie , faceci nigdy nie zrozhmieja do końca kobiet w ciazy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    ona. ale jak to nic nie było, że wiatr zapylił czy jak? :) hehe nic nie rozumiem :)
    Wiatr to może nie :D ale ani raz w tym cyklu w dni płodne nie skończyliśmy we mnie a ciąża jednak jest:)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga Uwaga oddycham normalnie katar chwilowo zniknął pi Vicku :D A może to zasługa całej paczki cukierków Toffino :D

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dokładnie , On jako ojciec ważny jest również ale jak denerwuje mnie do takiego stopnia to na drzewo ! Fakt ja jestem mega wybuchowa osoba a w ciąży to bez kija nie podchodz ale wiele razy mu tlumaczylam i wgle ! Nie rozumie , faceci nigdy nie zrozhmieja do końca kobiet w ciazy

Nie tylko ciąży w ciąży ale i PMSu nie zrozumieją... Bo ja też wybuchowa jestem strasznie ale choćbyś tłumaczyła milion razy to on i tak tego nie poczuje

178158129f.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Wiatr to może nie :D ale ani raz w tym cyklu w dni płodne nie skończyliśmy we mnie a ciąża jednak jest:)

aaa taka sytuacja :D Cudna... no cudna aż nadzieja we mnie rośnie :)

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vick masc czy krople ?
    Hahaha aż cala paczka ! :D ??? Podziwiam , Ja potrafię tak wsunac cala tabliczkę czekolady Milka Oreo ! <3 moja miłość w ciąży ta czekolada !
    Oho , zjadlam sniadanko i mdli ! Ja pierdykam ... Aż w głowie mi się kręci , Ja takie mdłości czasami mam , ze aż mi słabo od tego !
    Mam nadzieje ze przejdzie zaraz , a zjadlam tylko bułeczke z szyneczka i w kuneczku małym kefir z pomidorkiem koktajlowym

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Może tak Ci się wydawało , ze dni płodnych nie ma:) chociaż moja znajoma 5 dni przed owulacja kiedyś się kochala z mężem a za miesiąc rodzi hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    Nie tylko ciąży w ciąży ale i PMSu nie zrozumieją... Bo ja też wybuchowa jestem strasznie ale choćbyś tłumaczyła milion razy to on i tak tego nie poczuje
    Nie poczuje bo nie przeżywa tego ! Jakby chociaż chwile przeżył to co my w trakcie okresu lub ciąży nie wspominajac o porodzie to by im się odechcialo jakich kolwiek gadek do Nas.
    Kiedyś Kossakowski został podłączony do aparatury specjalnej co odczuwalne są bóle porodowe i skala do 10 była a on przy 5/6 zaczął wyd z bólu a!e aż słabo mu było powiedział ze więcej nie wytrzyma bo mu serce stanie i on jako chyba pierwszy facet powiedział ze teraz rozumie kobiety i podziela ich wkurwienie i bol haha

Błękitna lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wszystkich ich pod to podłączyć :D

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój synus chyba takie śniadania lubi jak mamusia bo właśnie próbuje mnie skopac haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    tak wszystkich ich pod to podłączyć :D
    No żebyś wiedziała , powinni chociaż w jakimś stopniu poczuć nasz bol , jeszcze przez 9 miesięcy z worem ok 15 kg dodatkowo chodzić na brzuchu mieć zaparcia , zgage , rzyganie ,mdłości itp wszystko co ma kobieta w ciąży !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    aaa taka sytuacja :D Cudna... no cudna aż nadzieja we mnie rośnie :)
    Także widzisz, nie ma co tracić nadziei, bo ciąża przychodzi w najmniej spodziewanym przez nas momencie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ