Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakrecona w kajaku czyt.lozko
anielica no to witam w klubie ja rowniez 6Lipca mam pierwsze USG
Paulette ja to "cos" na sutkach mam chyba caly czas
Agnesia trzymam mocnoooo kciuki za dzisiejsza wizyte
a co do bialej kielbaski to ja mam zamrozona i tez o niej wczoraj myslalam moja tesciowa ze szwagrem robia sami taka swojska jest przepyszna i do tego cwikla mniammm
a tak w ogole dziewczyny to ja nie mam apetytu tak to jest jak sie praktycznie nic nie robi nie pracuje to i jesc sie nie chce.Dzis zjadlam bulke ,wypilam sok z pomaranczy,banana i nektarynki probuje chociaz owocow troche jesc.anie93lica lubi tę wiadomość
-
Ja na poczatku wgle prawie nie jadlam bo rzygalam hahaha
Kochana Ja mam na brodawkach takie wypukłe" krostki " ale to robi się najczęściej u kobiet w ciąży w późniejszych tygodniach ... Mnie się to pojawiło parę tyg temu i zaczęła mi siarka z piersi lecieć , brodawki mam ciemne bardzo większe ...
Kiedyś mi powiedziała babeczka w przychodni ze jeżeli podobne akcje robią się z piersiami cpbez ciąży co dzieje się w trakcie niej to problem jakiś z prolaktyna ale ja robilam kiedyś bo miałam piersi jak w ciąży i ok było wiec to całkiem normalne chyba .
Błękitna e tam len:) zmęczenie Cie dopada i juz:) biedroneczko taka swojska najlepsza !Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia trzymam mocnoooo kciuki za dzisiejsza wizyte
Obiecałam że wstanę wcześniej... Nadal leżę w łóżku.
Ja mam wklęsłe sutki niestety. Czytałam ze dziecko samo sobie wyssie sutka z brodawki:) -
To tez tak nie jest , jedno sobie da rade drugie nie także to taka loteria chybił trafił . Może być tak ze same ci wyslocza do przodu w późniejszym okresie ciąży bo na razie masz początek sam wiec te wszystkie rzeczy dotyczące ciąży zaczną dopiero u ciebie się robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 12:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam suty jak sterczace antenki
zakrecona sesja?????boshe u mnie to obowiazek!!!!tak samo jak sesja noworodkowa!!jak bede po usg i juz bede widziala serduszko to zapisuje sie od razu do moich mistrzyn fotografii na sesje brzuszkowa akurat w grudniu jak bede w pl to bede w 7 miesiacu wiec sesja obowiazkowoAgnesia lubi tę wiadomość