Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
jak się nie pojawi do poniedziałku to we wtorek zrobie test bo nawet nie mam w domu żadnego. Nie nakręcam się, żadnej nadziei. Zawsze czekałam do dni spodziewanej @, ekscytacja, wyszukiwałam objawów ciąży itd. Urojenie za urojeniem. Teraz pełny luz
-
nick nieaktualny
-
Właśnie o to chodzi. Wasze zdrówko dziewczyny. Właśnie odetchnęłam i biore się w samotności za winko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:Aganeska a gdzie się Twój chłop podziewa?
a mój chłop dziś pracował. Więc miałam caluśki dzień na konkretne sprzątanie. Prosto z pracy pojechał jeszcze na zebranie klubu. Ale już go mam przy sobie od 19. Jeszcze stwierdził, jak mnie przyłapał z lampką wina, ze ja pewnie przez cały dzień leniuchowałam bo w domu tak czysto jakby nikt nic nie dotykał. Ot męskie spojrzenie na otoczeniebaby1991 lubi tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Aganseska ale mi smaka zrobiła na winko
Lubie bardzo ale nie mogę /
i obyś kobieto przez kolejne 9 mc-y nie mogła. Tego Ci życzę z całego sercaaniacicha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny i mnie narobiłyście ochotki na winko ;> napiłabym się czerwonego półsłodkiego ale rzadko to robie ze wzgledu na diete ale dziś bym sie napiła ... Ja mojemu narobiłam naleśników bo miał ochote , ogladamy KSW30 i zaraz kładziemy się do wyrka i film jakiś obejrzymy jutro do pracy na południe ide ale od rana i wieczór mam dla misiaka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny