Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:przepraszam :* ale tak wiem że się nie udało czuję to sama po sobie
eee tam gadasz głupoty. Ja coś czuję po kościach, ze Ty w ciązy jesteś Dziadek powiada "łupi mnie w krzyżu, będzie deszcz"
a ja Ci powiadam "rwie mnie w cycach - jesteś w ciąży" -
Aganeska wrote:eee tam gadasz głupoty. Ja coś czuję po kościach, ze Ty w ciązy jesteś Dziadek powiada "łupi mnie w krzyżu, będzie deszcz"
a ja Ci powiadam "rwie mnie w cycach - jesteś w ciąży"Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyDziewczynki właśnie wrocilam z wycieczki
Pojechalismy na zamek polazic,potem poszliśmy na obiad do restauracji a teraz kawke pije, zmęczeni jesteśmy strasznie i cos z ciśnieniem nie tak bo oboje mierzylismy i mam wysokie także czujemy się tak słabo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny My dzisiaj lezymy cała niedziele, obiadek zrobiłam, zjedliśmy i teraz odpoczywamy. Jedyna wolna niedziela razem! Pogodę.słyszałam właśnie ze w Polsce macie super normalnie wiosna a w Uk u mnie tu masakra, zalewa ulewa normalnie i 2 stopnie / wiec ani spacer ani nic... w nocy obudził mnie mega bol łopatki i trzyma się do tej pory momentami lepiej jest a raz tak źle ze popłakałam się dzisiaj chyba ze dwa razy z bolu... Tabletki przeciwbólowe nie działają, maści żadne tez nie... Dzwonie jutro do.lekarza bo to nie jest normalne że jak głębszy oddech chce wziąść to momentami nie mogę bo mnie aż całą klatka piersiową rwie z łopatka lewa... Cała lewa strona, nie.wiem nawet jak mam leżeć / na podłodze nie.mogę bo mojej jajniki odrazu zła po i chłód i przejebane
-
nick nieaktualny"Średnio przyjmuje się, że piersi rosną od 11. do 17. roku życia – to w tym wieku biust osiąga pełen rozwój i pojawiają się w z nim zraziki gruczołowe, w trakcie ciąży odpowiedzialne za produkcję mleka. "
Ja raczej obsatwiam na jakiegoś świerzba:pAgnesia lubi tę wiadomość
-
Szczerze? Gówno prawda i tyle każdy organizm jest inny, Ja piersi miałam zawsze duże, w 4 klasie podstawówki miałam już rozmiar C potem zastopowaly swój porost ze tak powiem, potem znów zaczęły rosnąć jak miałam chyba z 17-18 lat i urosły mi do rozmiaru E teraz już nie rosną w ogóle, schudłam to i piersi spadły ale każdy organizm jest inny a to książkowe przyjęcie regulki