Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ,hej to chyba całej Polsce słoneczko sprzyja. Planów zero- lenistwo, lenistwo, lenistwo. Choć jedna niedziela sam na sam w dresie i przed telewizorem.
-
U mnie dziś właśnie pochmurno, wczoraj i w piątek było słonecznie. :-)Tez wczoraj po pijałam winko ze znajomymi. było pyszne:-) A propos pizzy, wczoraj znajoma zrobiła i muszę od niej przepis załatwić bo tak mi smakowała że aż 3 kawałki zjadłam. Mieliśmy do Kościoła iść ale mężu przeziębiony i nie ma siły a ja prowadzić po tym winku jeszcze nie mogę niestety.
-
ajj u mnie zmiana planów nastąpiła. Kino na 18. Z pogody nie zdąże skorzystać więc okna pootwierałam. A tyłka do popołudnia na pewno nie wysunę z domu
-
Aganeska wrote:ajj u mnie zmiana planów nastąpiła. Kino na 18. Z pogody nie zdąże skorzystać więc okna pootwierałam. A tyłka do popołudnia na pewno nie wysunę z domu
Co będziesz oglądać?
Dziś o 19 za darmo w necie można obejrzeć film "Joanna" nominowany do Oscara, już nie mogę się doczekać wieczora.
-
Joanna smakuje każdą chwilę, pomimo że zdiagnozowano u niej poważną chorobę. Swojemu synkowi obiecała, że zrobi wszystko, aby być z nim jak najdłużej. Nie poddaje się. Dla Jasia prowadzi blog, w którym opisuje ich codzienność – prosto i trafnie. Sam blog staje się dla wielu czytelników inspiracją do uważnego i szczęśliwego życia. Film ukazuje fragmenty z życia Joanny, jej męża Piotra i synka Jasia. Rozgrywany w dyskretnych obserwacjach, nastrojowy, często zabawny. Prosty, zmysłowy, o przyglądaniu się życiu, i o miłości.
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj popilam na imprezie:) dzis na obiad rosolek na drugie danie karkowka w cebuli ziemniaki i surowka z kapusty i marchewki. Planow na dzis nie mam w sumie:)
Bola mnie piersi bardzo dzis. Nigdy wcześniej mnie nie bolały chyba organizm odzwyczaja się od hormonów:) -
Hejka laseczki:) a ja nie dawno wstałam i piję kawę dzisiaj idę zaczynam nocki aah jak mi się nie chce testu nie robiłam bo wczoraj już apteka była zamknięta jak byłam w mieście. Wczoraj w nocy miałam takie mdłości że usnąć nie mogłam jak się po nim masowałam to mi przeszło hihi do tego doszedł ból krzyża masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 13:28
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Hejka laseczki:) a ja nie dawno wstałam i piję kawę dzisiaj idę zaczynam nocki aah jak mi się nie chce testu nie robiłam bo wczoraj już apteka była zamknięta jak byłam w mieście. Wczoraj w nocy miałam takie mdłości że usnąć nie mogłam jak się po nim masowałam to mi przeszło hihi do tego doszedł ból krzyża masakra...
Oj ten ból krzyża wiem cos o tym od kilku dni
-
Mordeczka wrote:Hejka laseczki:) a ja nie dawno wstałam i piję kawę dzisiaj idę zaczynam nocki aah jak mi się nie chce testu nie robiłam bo wczoraj już apteka była zamknięta jak byłam w mieście. Wczoraj w nocy miałam takie mdłości że usnąć nie mogłam jak się po nim masowałam to mi przeszło hihi do tego doszedł ból krzyża masakra...
nie trzymaj nas w niepewności. Czuję się jakbym to ja miała ten test robić -
a ja nie czuję już nic, nawet @ nadchodzącej nie wyczuwam. Jedynie piersi mnie lekko bolą całe. Zawsze przed @ bolały mnie boki. Tym razem przy dotknięciu ból najbardziej odczuwalny po środku. Żeby mnie tylko w kinie cholernica nie zalała