Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Agnesia a Ty jesteś jak przed okresem,spóźnia Ci się czy jak?
Jestem 4dpo a ide tak sobie porozmawiać zobaczyć czy jest coś warty ten mój ginekolog. Choroba rozkłada mnie na łopatki wszystko boli podbrzusze, krzyż i w ogóle wszytko:D muszę sobie trochę ponarzekać Za te wszystkie bóle objadam się pysznościami:D Siostra dała mi sałatkę jarzynową, jabłecznik i murzynka do tego kupiłam sobie czipsiki i mam wieczór objadania. Chciałam wypić winka sobie ale mi niedobrze więc odpada:D -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hihihi to ładnie, tylek Ci pęknie kochana pęknie hahaha. Ja to w ogóle od paru dni bym tylko jadła, niedługo zjem konia Z kopytami i będzie mi mało.
I chodzi też za mną zupa groszkowa(z zielonego groszku) nie wiem już co zrobić na obiad!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Ale chyba nie da się bez wykupienia potem po czasie korzystać z wykresów itp nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalnie wchodzisz na " zaproś znajoma " i tam wpisujesz swój adres meilowy i meila kogoś do kogo chcesz wysłać zaproszenie i potem Ty lub ktoś na tamtej poczcie robi według instrukcji, za 10 meili masz 100 punktów co zaczynasz ze za 100 punktów ovu przedłuża ci abonament na miesiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:49