Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Normalnie wchodzisz na " zaproś znajoma " i tam wpisujesz swój adres meilowy i meila kogoś do kogo chcesz wysłać zaproszenie i potem Ty lub ktoś na tamtej poczcie robi według instrukcji, za 10 meili masz 100 punktów co zaczynasz ze za 100 punktów ovu przedłuża ci abonament na miesiac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Śpicie dziewczynki już? Ja juz winko wysączyłam
Ogladacie ciacho na polsacie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie po kinie, spacerze i kolacji ze swoim Co do wyznaczania terminu @ przez OF to ja na to nie zwracam uwagi bo mierzyłam tempkę o 20 co jest nieprawidłowością ale jakoś tak zaczęłam i tak to trwało a po drugie ja mam regularne cykle i powinnam dostać @ wczoraj. I o czekam nadal. Chyba że OF mimo moich pomiarów o 20 wyznacza prawidłowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:Hej hej ja juz od 7 nie śpie,tradycyjnie małż na popołudnie do roboty więc będę mieć całe popołudnie dla Was:)
kochana dziewczynkababy1991 lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Cześć dziewczynki:D
Jakie plany na ten piękny poniedziałek? Ja wstałam 30min temu, i niedługo będę się szykowała do lekarza. W nocy obudził mnie nagły mocny ból piersi. Dzis już tak nie bolą tylko trochę sutki wrażliwsze są
a do jakiego lekarza idziesz? Ja widzę na Twoim wykresie, że to się zielonością może skończyć -
nick nieaktualnyAganeska wrote:a do jakiego lekarza idziesz? Ja widzę na Twoim wykresie, że to się zielonością może skończyć
-
nick nieaktualnyJa się wykąpałam i ogoliłam Gardło dziś mnie boli:( i widziałam że mam śluz z krwią. Mam to zaznaczyć jako plamienie?
Mam ciągły ból podbrzusza + takie śmieszne gilgotanie w pochwie no i oczywiście mokre odczucie ze środka:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:53
-
nick nieaktualny