Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Normalnie
wchodzisz na " zaproś znajoma " i tam wpisujesz swój adres meilowy i meila kogoś do kogo chcesz wysłać zaproszenie i potem Ty lub ktoś na tamtej poczcie robi według instrukcji, za 10 meili masz 100 punktów co zaczynasz ze za 100 punktów ovu przedłuża ci abonament na miesiac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Śpicie dziewczynki już? Ja juz winko wysączyłam
Ogladacie ciacho na polsacie?musimy kupić wszystko dla dzieci ;p hehehe zastanawiam się co z moją późną owulacją mam zrobić. Zapytam jutro ginekologa. może mi coś przepisze:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie po kinie, spacerze i kolacji ze swoim
Co do wyznaczania terminu @ przez OF to ja na to nie zwracam uwagi bo mierzyłam tempkę o 20 co jest nieprawidłowością ale jakoś tak zaczęłam i tak to trwało a po drugie ja mam regularne cykle i powinnam dostać @ wczoraj. I o czekam nadal. Chyba że OF mimo moich pomiarów o 20 wyznacza prawidłowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:Hej hej ja juz od 7 nie śpie,tradycyjnie małż na popołudnie do roboty więc będę mieć całe popołudnie dla Was:)
kochana dziewczynkababy1991 lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Cześć dziewczynki:D
Jakie plany na ten piękny poniedziałek?Ja wstałam 30min temu, i niedługo będę się szykowała do lekarza. W nocy obudził mnie nagły mocny ból piersi. Dzis już tak nie bolą tylko trochę sutki wrażliwsze są
a do jakiego lekarza idziesz? Ja widzę na Twoim wykresie, że to się zielonością może skończyć -
nick nieaktualnyAganeska wrote:a do jakiego lekarza idziesz? Ja widzę na Twoim wykresie, że to się zielonością może skończyć
Boję się że nie wcale nie było tej owulacji a wszystkie objawy jakie mam to na okres
Chociaż co ma być to będzie nie staram się jakoś długo. Poproszę ginekologa żeby sprawdził czy jest płyn
może jeszcze da rade podobno do 5dni się da ja dziś mam 3-4 dzień
-
nick nieaktualnyJa się wykąpałam i ogoliłam
Gardło dziś mnie boli:( i widziałam że mam śluz z krwią. Mam to zaznaczyć jako plamienie?
Mam ciągły ból podbrzusza + takie śmieszne gilgotanie w pochwie no i oczywiście mokre odczucie ze środka:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:53
-
nick nieaktualny