Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowhite a temeprature zawsze o tej samej porze mierzysz? temp. może się zmieniać nawet w ciągu godziny. Ja od kiedy zaczął mi się okres spóźniać to przestałam mierzyć
ale coś mi się zdaje, że @ ze mną sobie w kulki leci więc testu nie robie na razie. Nawet dziś w aptece odebrałam ziółka, które zamówiłam i zaczynam w następnym cyklu je brać. Będę musiała też wizytę u gina przełożyć przez to spóźnialstwo. Mam na 6.03 ale jeśli @ mi się jeszcze pospóźnia to nie ma sensu na monitoring iść w np. 6 dc
-
nick nieaktualnyaniacicha wrote:Hej kobitki
)
Ja już po obiedzie mój m poszedł do pracy a ja odpoczywam sobie)
Dziś 6dpt krzyż coraz bardziej mnie boli
A od wczoraj mam takiego lenia ze hejjj
Agnesia zdrówka i oby się ci udało
Snowhite witam cie
To już niedługo beta Cię czeka:D Super! oby była pozytywna!moja koleżanka dziś jest 3dpt i 04.03 ma bete czyli tak jak ja mam termin 2gi okresu
jak jej się uda i mi to będziemy w takiej samej ciąży(tygodniu)
Tylko jej tutaj nie ma na Ovu niestety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAganeska, no właśnie w listopadzie o tej samej a potem mniej więcej o tej samej
poza tym zdarzały mi sie czasem problemy ze snem i to też mogło zakłócać pomiary. Może wrócę do tego przykładniej od przyszłego miesiąca ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba
Dziewczyny trzymam kciuki za dwie krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 14:20
-
nick nieaktualny
-
wiesz ja mierzę o 20, ale zacznę od przyszłego cyklu rano bo dziewczyny mówią, ze po min. 3 godz. snu najlepiej i no tej samej porze. Wcześniej myślałam, ze to bez różnicy aby pora była jednakowa. Pamiętaj, ze różne czynniki wpływają na temperaturę. Np. alkohol, zły sen, samopoczucie itd.
-
nick nieaktualnyNie, czasem dla sprawdzenia mierzyłam zaraz po przebudzeniu i np po wyjściu do łazienki i już była różnica. U mnie też troche ta rozbieżność bierze się stąd, że mąż wstaje wcześnie do pracy i czasem się przy tym obudzę, a pomiar miałam zrobić np. za 1,5 godziny. I nie wiem czy takie obudzenie ma na to wpływ czy nie jeżeli nie wstaję z łóżka, ale np. nie mogę już spać. Najwyżej w następnym miesiącu zmienię godzinę na tą o której on wstaje
-
nick nieaktualnyplkasia wrote:hej! Dziewczyny, czy wniki testu po ok 15 min jest wazny? Zrobilam dzisiaj test i od razu pojawiła się jedna kreska, wiec go odłozyłam i jakies 15 min po tym zobaczyłam drugą bardzo bladą kreskę ! powtórzyć?
Potworz najlepiej jutro rano -
plkasia wrote:hej! Dziewczyny, czy wniki testu po ok 15 min jest wazny? Zrobilam dzisiaj test i od razu pojawiła się jedna kreska, wiec go odłozyłam i jakies 15 min po tym zobaczyłam drugą bardzo bladą kreskę ! powtórzyć?
przeczytaj instrukcję. Wynik należy odczytać do 5 min chyba. Zrób test jutro rano. Powodzenia. Życzę II kresek -
nick nieaktualny
-
plkasia wrote:hej! Dziewczyny, czy wniki testu po ok 15 min jest wazny? Zrobilam dzisiaj test i od razu pojawiła się jedna kreska, wiec go odłozyłam i jakies 15 min po tym zobaczyłam drugą bardzo bladą kreskę ! powtórzyć?
ale widzę, ze tempka idzie ku górze więc nie stresuj się koleżanko tylko jutro się testem pochwal. Może zrób innej firmy. -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Pisała że zrobi jutro! będę wypatrywała:D
Obiad zrobiony i zjedzonymniaamki. Teraz mój robi sobie godzinna drzemke bo jest senny (chyba jest w ciąży)
A wiesz niech zrobi sobie test może zaciążyłGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Agnesia wrote:Pisała że zrobi jutro! będę wypatrywała:D
Obiad zrobiony i zjedzonymniaamki. Teraz mój robi sobie godzinna drzemke bo jest senny (chyba jest w ciąży)
hahhaa ja się mojego też pytałam czy przypadkiem nie zaciążył bo coś go mdliA on mi na to zebym lepiej test robiła bo on nie ma zamiaru moich objawów osobiście odczuwać