Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowhite a temeprature zawsze o tej samej porze mierzysz? temp. może się zmieniać nawet w ciągu godziny. Ja od kiedy zaczął mi się okres spóźniać to przestałam mierzyć ale coś mi się zdaje, że @ ze mną sobie w kulki leci więc testu nie robie na razie. Nawet dziś w aptece odebrałam ziółka, które zamówiłam i zaczynam w następnym cyklu je brać. Będę musiała też wizytę u gina przełożyć przez to spóźnialstwo. Mam na 6.03 ale jeśli @ mi się jeszcze pospóźnia to nie ma sensu na monitoring iść w np. 6 dc
-
nick nieaktualnyaniacicha wrote:Hej kobitki )
Ja już po obiedzie mój m poszedł do pracy a ja odpoczywam sobie )
Dziś 6dpt krzyż coraz bardziej mnie boli
A od wczoraj mam takiego lenia ze hejjj
Agnesia zdrówka i oby się ci udało
Snowhite witam cie
To już niedługo beta Cię czeka:D Super! oby była pozytywna! moja koleżanka dziś jest 3dpt i 04.03 ma bete czyli tak jak ja mam termin 2gi okresu jak jej się uda i mi to będziemy w takiej samej ciąży(tygodniu) Tylko jej tutaj nie ma na Ovu niestety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAganeska, no właśnie w listopadzie o tej samej a potem mniej więcej o tej samej poza tym zdarzały mi sie czasem problemy ze snem i to też mogło zakłócać pomiary. Może wrócę do tego przykładniej od przyszłego miesiąca ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba
Dziewczyny trzymam kciuki za dwie krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 14:20
-
nick nieaktualny
-
wiesz ja mierzę o 20, ale zacznę od przyszłego cyklu rano bo dziewczyny mówią, ze po min. 3 godz. snu najlepiej i no tej samej porze. Wcześniej myślałam, ze to bez różnicy aby pora była jednakowa. Pamiętaj, ze różne czynniki wpływają na temperaturę. Np. alkohol, zły sen, samopoczucie itd.
-
nick nieaktualnyNie, czasem dla sprawdzenia mierzyłam zaraz po przebudzeniu i np po wyjściu do łazienki i już była różnica. U mnie też troche ta rozbieżność bierze się stąd, że mąż wstaje wcześnie do pracy i czasem się przy tym obudzę, a pomiar miałam zrobić np. za 1,5 godziny. I nie wiem czy takie obudzenie ma na to wpływ czy nie jeżeli nie wstaję z łóżka, ale np. nie mogę już spać. Najwyżej w następnym miesiącu zmienię godzinę na tą o której on wstaje
-
nick nieaktualnyplkasia wrote:hej! Dziewczyny, czy wniki testu po ok 15 min jest wazny? Zrobilam dzisiaj test i od razu pojawiła się jedna kreska, wiec go odłozyłam i jakies 15 min po tym zobaczyłam drugą bardzo bladą kreskę ! powtórzyć?
Potworz najlepiej jutro rano -
plkasia wrote:hej! Dziewczyny, czy wniki testu po ok 15 min jest wazny? Zrobilam dzisiaj test i od razu pojawiła się jedna kreska, wiec go odłozyłam i jakies 15 min po tym zobaczyłam drugą bardzo bladą kreskę ! powtórzyć?
przeczytaj instrukcję. Wynik należy odczytać do 5 min chyba. Zrób test jutro rano. Powodzenia. Życzę II kresek -
nick nieaktualny
-
plkasia wrote:hej! Dziewczyny, czy wniki testu po ok 15 min jest wazny? Zrobilam dzisiaj test i od razu pojawiła się jedna kreska, wiec go odłozyłam i jakies 15 min po tym zobaczyłam drugą bardzo bladą kreskę ! powtórzyć?
ale widzę, ze tempka idzie ku górze więc nie stresuj się koleżanko tylko jutro się testem pochwal. Może zrób innej firmy. -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Pisała że zrobi jutro! będę wypatrywała:D
Obiad zrobiony i zjedzony mniaamki. Teraz mój robi sobie godzinna drzemke bo jest senny (chyba jest w ciąży)
A wiesz niech zrobi sobie test może zaciążyłGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Agnesia wrote:Pisała że zrobi jutro! będę wypatrywała:D
Obiad zrobiony i zjedzony mniaamki. Teraz mój robi sobie godzinna drzemke bo jest senny (chyba jest w ciąży)
hahhaa ja się mojego też pytałam czy przypadkiem nie zaciążył bo coś go mdli A on mi na to zebym lepiej test robiła bo on nie ma zamiaru moich objawów osobiście odczuwać