Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Dobrą masz pamięć
A wiesz niech zrobi sobie test może zaciążył
Zaczyna się ból cyców, a sutki przy dotknięciu bolą.
Ehhhh... szkoda że nie mogę być pewna że to groszek się zadamawia. A wręcz powinnam być pewniejsza że moje hormony się stabilizują. -
No właśnie dość długo czekam już na ten okres ale Ja jestem pewna , ze naturalnej -samodzielnej owulacji nie było ...
Czekam dalej po prostu i już , nie bede testować bo dla mnie to strata kasy bedzie , wiem , ze to nie jest majątek ale jednak pomine to ... chyba ze po 14 dniach nie dostane @ od wywołania i tyle
Witam nowe staraczki
Co do testu też bym rano powtórzyła ...Mordeczko mnie też bolały piersi i podbrzusze ostatnie dwa dni fakt delikatnie ale bolały a teraz juz nic a nic , cisza !
Ale sprawdzałam szyjke i otwarta się robi więc na bank @ w drodze
Co do temperatury musi byc mierzona odrazu po przebudzeniu , po żadnym wstaniu do łazienki itp bo z automatu ta temperatura sie podnosi , owszem jak obudzisz sie pozniej czy wczesniej to normalnie mierz ale ignoruj ją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
snowhite wrote:Nie, czasem dla sprawdzenia mierzyłam zaraz po przebudzeniu i np po wyjściu do łazienki i już była różnica. U mnie też troche ta rozbieżność bierze się stąd, że mąż wstaje wcześnie do pracy i czasem się przy tym obudzę, a pomiar miałam zrobić np. za 1,5 godziny. I nie wiem czy takie obudzenie ma na to wpływ czy nie jeżeli nie wstaję z łóżka, ale np. nie mogę już spać. Najwyżej w następnym miesiącu zmienię godzinę na tą o której on wstaje
Snowwhite, moim zdaniem, takie przebudzenia mają wpływ. Z tą temperaturą to jest tak, że powinno się ją mierzyć co najmniej po 3 godzinach snu, dlatego ja ze względu na to, że często mam pobudki po 5 rano, bo mąż wstaje do pracy, a później to różnie u mnie ze spaniem mierzę właśnie wtedy temperaturę. Moim zdaniem nie jest to aż takie kłopotliwe, bo to tylko minutka, a później zawsze można dospać, np. w weekend -
ZakręconaOna wrote:no popłaczmy sobie razem , popłaczmy ; d
Mordeczko to mamy rozumieć , że jutro teścik leci ;>
Tak jutro zrobieZajsonek, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
A ja dziś wstałam w bardzo dobrym humorze i tak zostało przez cały dzień. Nikt mnie nie dał rady z równowagi wyprowadzić. Nawet złośliwości obracałam w żart i się śmiałam w oczy mówcy
-
Aganeska wrote:A ja dziś wstałam w bardzo dobrym humorze i tak zostało przez cały dzień. Nikt mnie nie dał rady z równowagi wyprowadzić. Nawet złośliwości obracałam w żart i się śmiałam w oczy mówcyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny