Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Ja juz zafasolkowana, ale wbijam
W tym roku stuknie mi 21
Wysyłam wiruski ♡
Fajnie, że wpadasz na wątki i zarażasz. Dużoooo zdrówka Wam życzęZajsonek lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna czyli masz jak każda NORMALNA kobieta, foch z przytupem myślę, że też nie odbiegałby od normalności.
A ja tak sobie siedze i czuje, ze mi się w środku ślisko robi, i tak sobie dalej siedze i myślę, że to @ pełznie... -
aniacicha wrote:Wg to kobiety mają tak przeje*** że hejjj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:43
-
dokładnie Agneska , dokładnie .!!!
No wiesz okres okresem ale mimo , ze jestem kobietą i wiem co to wszystko znaczy to nie jest normalne takie czasami zachowanie jak kobiety mają przed orkesem hahaha jakby ochył psychiczny haha .
No faceci to w ogole nie zrozumieja nas nigdy to pewne ! -
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:hej dziewczyny to mój pierwszy post - zaczynam dopiero przygodę z ovufriend . Mam 24 lata i od listopada próbujemy.. No nic, chciałam się z wami przywitać
Kochana każdy miesiąc to porażka gdy nie jest owocnie zakonczona ale od listopada to malutko przyjdzie i na Was czas , ze zostaniecie rodzicami , na spokojnie bez stresu bo uwierz nam , ze to nie pomaga
Powodzonka -
nick nieaktualny
-
Być może. Zaopatrz się w testy ovulacyjne. Mierz temp, badaj śluz. Jeśli Twoje obserwacje będą wskazywały na dni płodne to testuj codziennie. Jeśli test pozytyw bierz faceta do łóżka i sie poprzytulajcie trochę Nie łam się dziewczyno. Ja staram się ponad 2 lata. Koleżanki tutaj równie długo a nawet dłużej, choć wiem, ze to nie żadne pocieszenie. Ja od kiedy jestem na OF to mi tak lżej dzięki dziewczynom. Nie czuję się ze swoim problemem sama. Chwała Wam za to dziewczynki, ze można z Wami pogadać. Nawet tak się nie nakręcam jak pozytywka w porównaniu do wcześniejszego czasu. Trzymajmy się kupy, kupy nikt nie ruszy a i lżej jak ktoś Cię zrozumie
baby1991, Chichibi, ZakręconaOna, snowhite lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny