X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dobrej nocy kropeczki !
    Za Ciebie mordeczko się pomodle dzisiaj i trzymam mocno kciuki <3
    dziekuje :* słodkich snów:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    A ja nie umiem sprawdzac szyjki :-( musze pocwiczyc chyba ;-)

Mi dziś lekarz powiedział że sama jej nie wybadam tak mam wysoko i żebym odpuściła:D więc odpuszczam to badanie:D Ale pokazał mi jak to się bada i jak ma wyglądać otwarta a jak zamknięta i czego szukać:D

Mordeczko będę tutaj od rana zaglądała i czekała na zdjęcie testu z dwiema kreseczkami ;D

Witam również nową koleżankę:D

A teraz idę się trochę poprzytulać w dosłownym tego słowa znaczeniu :D moje piersi wariują na wieczór:/ i Przekonałam koleżankę żeby dołączyła do ovu jutro powiem jej zeby się tutaj odezwała!:D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja dopiero zrobię po godz 15 jak wstanę po nocce :) milego przytulania. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Kochana ja dopiero zrobię po godz 15 jak wstanę po nocce :) milego przytulania. :)
    Nooo nie ja będę wtedy w pracy ;(( no nic sprawdzę o 22 jak wrócę albo w pracy będę podglądała na telefonie:D
    Trzymam mocno kciuki!!!!

• Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do Was :) mam 23 lata a o dzidziusia staramy się pół roku :*

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Pokazał się wątek na stronie o ziołach ojca sroki jestem ciekawa czy one są dobre macie jakieś doświadczenia z nimi?
    Kochanie ja będę zaczynała z ziółkami, tylko czekam na 1 dc. Będę relacjonować.

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Aganeska to musisz opowiedzieć swoje wrażenia;)

Teresa witamy:)

• Aganeska Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście. Dziewczyny zaraziłyście mnie tymi boleściami. Mnie dosłownie róg dupy boli. Ściślej to przy kości pośladkowej skurcze mam straszne jak się pochylę. Ehhh zołzy :D

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie już dzisiaj nic nie boli, z dnia na dzień bardziej smutna bo tylko patrzeć jak małpa zapuka do mych drzwi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wy wczoraj miałyście taką chandrę wszystkie a u mnie w domu na odwrót, śmiałam się z mojego ślubnego bo tym razem to chyba on ma pmsa bo ja w doskonałym humorze a on taki rozdrażniony nie wie sam dlaczego :P tak mu mówię że jak zaciążę to też się chętnie podzielę objawami ;)

mi z obliczeń wyszło że na m@łpe musze czekać aż do 10 marca żeby sie testować bo dopiero wtedy bede 8 dni po odstawieniu :( dziś dopiero 4 dzień dupka, piersi mam nabrzmiałe i bolące, czasem poczuje podbrzusze, mam nadzieje że jestem już jakiś czas po owocnej owu no ale zobaczymy.

Mordeczka trzymam kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się podjaralam i nie myślę juz tak o ciąży bo skupiam się na wakacjach;)
    Z małzem myślimy o jakiejs Hiszpanii na nasza pierwsza rocznice ślubu;)
    Ale z last minute bo po pierwsze taniej a po drugie może jakimś cudem zaciążę do lipca,ale bynajmniej skupie się teraz może trochę na przyjmnosciach wakacyjnych:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo :) wakacje :) my też coś powoli zaczynamy dyskutować ale obawiamy się, że wcześniej będziemy zmuszeni wymienić jeździdełko i nie wiem jak to potem z $$$ będzie :/ w najgorszym wypadku się ograniczymy do jakiś weekendowych wypadów :)

• Shibuya Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chciałam bardzo lecieć na wakacje, ale się nie nastawiam, bo jak zajdę w ciążę to raczej nie polecimy, a szkoda...

km5s8ribzosjb8kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim jedyną przeszkoda zeby nie poleciec na wakacje są rozne terminy urlopów. Nie mysle o tym czy bede akurat w ciąży czy nie bo ciąża to nie jest przeciwwskazanie:) takze nie uzalezniajcie swoich mozliwosci i marzen bo a nóż widelec sie uda. Moze pojedziecie na wakacje przestaniecie myslec o staraniach i zaskoczycie, a znam taki przypadek!:)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie dziewczyny na mój wykres! Łaskawy OF w końcu wyznaczył mi ovu. Ale jego zdaniem dziś jestem 14dpo w tym dniu test był negatywny owulacyjny tyle że robiłam te z allegro którym nie ufałam. Poczekam te 4 dni i zrobie test ciążowy. Zdaniem detektora to na 88% ciąża;p szkoda że nie można tego brać na poważnie

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:35

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Nie na 88% ciąża, tylko jak jesteś w ciąży to dziś wynik testu jest pewny w 88% procentach :)

Co do latania- w I i III trymestrze się nie powinno. My też planowaliśmy Włochy, Grecje, ale niestety chwilowe większe wydatki ostudziły nasz zapał i chyba skończy się na jakichś weekendowych wypadach po całej Polsce :)

Mnie dziś boli brzuch okresowo. Będzie pojutrze. Po odstawieniu jak w zegarku.

W ogóle witam się z wami :) Mało się odzywam bo mam do południa trochę na głowie, po południu mąż zajmuje mi komputerek, a ja z komóry pisać nie lubię :)

Teresa witaj :)

Aaaa widzisz dobrze że mi powiedziałaś ;D

Można latać tylko za zgodą lekarza, no ale oczywiście kto poleci w III trymestrze pewnie lekarz nie da pozwolenia:D Jeżeli zajdziemy teraz w ciąży to wakacje będziemy miały jeszcze w II trymestrze.

Jakoś przestałam wierzyć w moje dolegliwości i obstawiam że wszystkie szykują się na @ która wg OF ma być dziś a wg mnie 26:) Szczególnie że dziś już mnie cycki nie bolą tylko podbrzusze jak na @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:31

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

cl2sjfv.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Agnesia a ty na kiedy typujesz, że miałaś owulkę?

O ile w ogóle była to w 21DC :)

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ