Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:A ja nie umiem sprawdzac szyjki musze pocwiczyc chyba
Mi dziś lekarz powiedział że sama jej nie wybadam tak mam wysoko i żebym odpuściła:D więc odpuszczam to badanie:D Ale pokazał mi jak to się bada i jak ma wyglądać otwarta a jak zamknięta i czego szukać
Mordeczko będę tutaj od rana zaglądała i czekała na zdjęcie testu z dwiema kreseczkami
Witam również nową koleżankę
A teraz idę się trochę poprzytulać w dosłownym tego słowa znaczeniu moje piersi wariują na wieczór:/ i Przekonałam koleżankę żeby dołączyła do ovu jutro powiem jej zeby się tutaj odezwała! -
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:Pokazał się wątek na stronie o ziołach ojca sroki jestem ciekawa czy one są dobre macie jakieś doświadczenia z nimi?
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście. Dziewczyny zaraziłyście mnie tymi boleściami. Mnie dosłownie róg dupy boli. Ściślej to przy kości pośladkowej skurcze mam straszne jak się pochylę. Ehhh zołzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane Wy wczoraj miałyście taką chandrę wszystkie a u mnie w domu na odwrót, śmiałam się z mojego ślubnego bo tym razem to chyba on ma pmsa bo ja w doskonałym humorze a on taki rozdrażniony nie wie sam dlaczego tak mu mówię że jak zaciążę to też się chętnie podzielę objawami
mi z obliczeń wyszło że na m@łpe musze czekać aż do 10 marca żeby sie testować bo dopiero wtedy bede 8 dni po odstawieniu dziś dopiero 4 dzień dupka, piersi mam nabrzmiałe i bolące, czasem poczuje podbrzusze, mam nadzieje że jestem już jakiś czas po owocnej owu no ale zobaczymy.
Mordeczka trzymam kciuki -
nick nieaktualnyA ja się podjaralam i nie myślę juz tak o ciąży bo skupiam się na wakacjach;)
Z małzem myślimy o jakiejs Hiszpanii na nasza pierwsza rocznice ślubu;)
Ale z last minute bo po pierwsze taniej a po drugie może jakimś cudem zaciążę do lipca,ale bynajmniej skupie się teraz może trochę na przyjmnosciach wakacyjnych:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoim jedyną przeszkoda zeby nie poleciec na wakacje są rozne terminy urlopów. Nie mysle o tym czy bede akurat w ciąży czy nie bo ciąża to nie jest przeciwwskazanie:) takze nie uzalezniajcie swoich mozliwosci i marzen bo a nóż widelec sie uda. Moze pojedziecie na wakacje przestaniecie myslec o staraniach i zaskoczycie, a znam taki przypadek!
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZobaczcie dziewczyny na mój wykres! Łaskawy OF w końcu wyznaczył mi ovu. Ale jego zdaniem dziś jestem 14dpo w tym dniu test był negatywny owulacyjny tyle że robiłam te z allegro którym nie ufałam. Poczekam te 4 dni i zrobie test ciążowy. Zdaniem detektora to na 88% ciąża;p szkoda że nie można tego brać na poważnie
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Nie na 88% ciąża, tylko jak jesteś w ciąży to dziś wynik testu jest pewny w 88% procentach
Co do latania- w I i III trymestrze się nie powinno. My też planowaliśmy Włochy, Grecje, ale niestety chwilowe większe wydatki ostudziły nasz zapał i chyba skończy się na jakichś weekendowych wypadach po całej Polsce
Mnie dziś boli brzuch okresowo. Będzie pojutrze. Po odstawieniu jak w zegarku.
W ogóle witam się z wami Mało się odzywam bo mam do południa trochę na głowie, po południu mąż zajmuje mi komputerek, a ja z komóry pisać nie lubię
Teresa witaj
Aaaa widzisz dobrze że mi powiedziałaś
Można latać tylko za zgodą lekarza, no ale oczywiście kto poleci w III trymestrze pewnie lekarz nie da pozwolenia:D Jeżeli zajdziemy teraz w ciąży to wakacje będziemy miały jeszcze w II trymestrze.
Jakoś przestałam wierzyć w moje dolegliwości i obstawiam że wszystkie szykują się na @ która wg OF ma być dziś a wg mnie 26:) Szczególnie że dziś już mnie cycki nie bolą tylko podbrzusze jak na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:31
-
nick nieaktualny