Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to dziś zakupiłam sikacza lecz nie wiem czy go użyje
Bete mam w piątek wiec jak zrobię jutro lub w czwartek i wyjdzie negatyw to chyba bym zaczeła po ścianach chodzić do piątku z nerwów że się nie udało
Mama mija jakie to czekanie jest ciężkie i bardzo długie
I nie wiem co poczne z tym -
Dzień dobry
aniacicha nie rób testu sikanego , żebyś niedenerwowała się gdyby nie wyszedł !
Co do latania jak zaszłam we wrześniu w ciąże to lekarz mi powiedział , ze pierwsze 2 miesiace ciąży nie wolno latać później w osttnim trymestrze nie wolno bo ciśnienie i wszystko może prowadzić lub wlasnie na poczatku do poronienia a na koncu do przedwczesnego porodu , dowiadywałam się bo mieszkam w UK i bardzo czesto latam do Polski ...
My na wakacje planujemy też wyjazd nad Angielskie może do koleżanki mojej a pozniej sobie zrobić wyjazd jakiś , ostatnio znalezlismy na tydzień super wakacje w Portugalii ale myślimy jeszcze nad Kanarami także wszystko sie okaże I mnie na pewno w wakacjach ciąża nie przeszkodzi bo to nie choroba kochane jezeli lekarz nie ma przeciwskazań to co za problem dzieciątko ze soba zabrać ; d Moja Ciotka pod okiem lekarza kiedyś jak była w 6 miesiacu ciazy na dwa tygodnie do Egiptu na wakacje poleciała -
Mam to samo zdanie , sikańce nie zawsze Ci wyjdą jak jest ciąża , nie zawsze wychodzą negatywne nawet jak tej ciązy nie ma także lepiej zaczekać na tą bete pewną a dzisiaj aniacicha juz jest wtorek do piątku raptem 3 dni masz , zleci szybciutko
-
Musicie odpuścić troszkę na prawdę , zająć się czymś innym ! Bo oszalejecie a jak za wcześnie tez bedziesz testować to na bank nie wyjdzie , spokoju troszkę .
a moja dzisiaj podskoczyła temperatura znów odrobinke i zaczynam się wkurzać już ... -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za słowa
Każdemu się tak mówi na luzie tez tak mówiłam pierwszy dzień po transferze
Ale teraz jest troszkę inaczej i nawet gdybym bardzo chciała się nie denerwowac to ja tak nie potrafię coś zaboli cos zakuje i człowiek już ma cos do myślenia -
Hejoo
Powiem Wam tak... jak tutaj nie wchodze, nie czytam , nie pisze, nie uzupełniam wykresu czas leci szybciej objawów sobie nie wyszukuje, nie denerwuje sie, nie czekam czy przyjdzie @ czy nie. Tutaj każda każdą tak czy siak nakreca.. jestem tutaj znowu od paru dni i - bolą mnie lędźwia, senna jestem, bolą mnie mięśnie , a przecież owulacja jeszcze sporo przede mna hahah !
-
A ja wróciłam do domu, czytam Wasze wpisy, czuję się strasznie zmęczona i jakaś mało towarzyska i smutno mi dzisiaj
-
nick nieaktualnyAganeska nie smutaj się może coś dobrego na poprawę humoru?
ja się z Wami zgodzę dziewczyny że z sikanymi lepiej poczekać, chociaż sama wiem jakie to trudne i najchętniej testowałabym jeszcze przed terminem @ ale ze dwa razy zdarzyło mi się tak, że robiłam test w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki lub dzień przed, jakoś tak, i podbarwił mi się pasek w okolicy drugiej kreski...to dopiero były nerwy! a jakbym sobie odpuściła ze dwa dni to byłabym spokojniejsza, zdrowsza i bogatsza o tą dychę za testy -
u mnie 31 dc. ale tylko cycki mnie bolą. Miałam tesotować wczoraj ale odpuściłam sobie. @ i tak przyjdzie. JAk pospóźnia się jeszcze trochę to zatestuję. Przecież jak ma być pozytyw to wyjdzie też później.