Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chichibi wrote:hej dziewczyny to mój pierwszy post - zaczynam dopiero przygodę z ovufriend . Mam 24 lata i od listopada próbujemy.. No nic, chciałam się z wami przywitać
Witaj
Teresa1992 wrote:Dołączam się do Was mam 23 lata a o dzidziusia staramy się pół roku :*
Witaj
Aganeska wrote:Kochanie ja będę zaczynała z ziółkami, tylko czekam na 1 dc. Będę relacjonować.
Też jestem ciekawa tych ziółek.
Witaj Hanny
Hej my w tym roku raczej wakacje odpuścimy, chcemy się w przyszłości budować i musimy oszczędzać. Na weekend pewnie gdzieś wyskoczymy. :-)W tamtym roku byliśmy w Egipcie musi nam narazie starczyć. :-)Zdycham po nocce...
Byłam wczoraj u gina, endometrium ma 9mm a pęcherzyk 15 mm co myślicie? To 15dc.
-
zabcia poczytaj o ziółkach jeśli chcesz zacząć stosować. Ja będę relacjonować każdą zmianę jak zacznę brać ale to dłuższa droga, nie na jeden dzień. Długo się nad nimi zastanawiałam, musiałam rozpatrzeć wszystkie apsekty
zabcia2806 lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny,zauwazylam,ze po tych paskudnych tabletkach Bromergonie mam strasznie sucho,po stosunku odczuwam pieczenie i szczypanie.Nigdy wczesniej tak nie mialam wiec przewiduje,ze to skutki tych tabletek.Akurat teraz przyszedl czas,ze mozemy dzialac a tu takie niespodzianki
-
nick nieaktualnyMordeczka też myślę że nie ma co tak robić bety od razu, poczekaj jeszcze
Biedroneczka29 ja też biorę bromergon i piję siemię od tego miesiąca i w tym miesiącu śluz piękny jak nigdy więc przypuszczam że to właśnie siemię pomogło. a masz po nim jakieś inne nieprzyjemności? -
Ja kiedyś jadłam siemię lniane na poprawę pracy jelit ale miałam zaparzać do zjedzenia. Taki glut, fuuuj. Jak brałam do buzi to aż mi rosło wszystko w gardle. Parę razy połknęłam ale oddałam z powrotem. Ale na śluz to można chyba z jogurtem jeść.