Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wtedy lekarz kazał jeść gluta. Ale tak jak mówię, zależy na co się bierze siemię, to inaczej się przyrządza.
-
nick nieaktualny
-
nie no jak na żołądek , jelita ogolne sprawy brzucha to lepszy glut dokładnie ale na śluz mozna sama wode nawet wypić i działa
Mnie też już nie przeszkadza , na poczatku nie pasował mi smak tej wody , wolałam gluta a teraz mi bez znaczeniaHanny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja tak siedze i dumam czy testu nie zrobić... w brzuchu coś mi tak mrowi. Ciągle zaparcie na przemian z biegunką (choć to oznaką ciąży na pewno nie jest) ale nie czuję skurczy jak przed małpiszonem. Jednak chyba jutro kupię test a jak @ nie będzie to pojutrze na urodziny sprawię sobie albo radość albo kolejny test do wyrzucenia. Dobranoc dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Uwaga uwaga test negatywny czekam na wredotę. Kochane jak nie przyjdzie to nie pójdę na betę tylko spokojnie poczekam na wizytę u gina ok ?
Test pewnie był wadliwy:D w takim razie czekam na dobre wiadomości! a kiedy masz wizyte?
Aleksandrakili wrote:Hej dziewczyny jestem rocznik 91 Można się przyłączyć ?
Witamy i zapraszamy! -
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Dziękuję :* Dziewczyny widzę, że jesteście w trakcie testowania Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki ile dpo testujecie??
-
snowhite wrote:Mordeczka też myślę że nie ma co tak robić bety od razu, poczekaj jeszcze
Biedroneczka29 ja też biorę bromergon i piję siemię od tego miesiąca i w tym miesiącu śluz piękny jak nigdy więc przypuszczam że to właśnie siemię pomogło. a masz po nim jakieś inne nieprzyjemności?
Aleksandrakili Witaj