Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie spoko , wiesz co patrzylam bo faktycznie mialas spadek 2 dni temu w 13 dpo wiec jakbys faktycznie zaskoczyła , ze tak powiem to zagnieżdżenia mialas dopiero dwa dni temu stad słaby test ciążowy , z dnia na dzień będzie ciemniejszy wtedy i beta tez może być niższa ciut bo dopiero co to zagnieżdżenia było ale najważniejsze zeby była: p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
W sobotę o 15 był zastrzyk. Dziś temperatura 36,92. Zazwyczaj mam książkową - 36,6. Dodatkowo dziwaczne uczucie w podbrzuszu.
To możliwe, że owu jeszcze nie wystąpiła? Nie czuje żadnego bólu jajnika. Sutki trochę wrażliwe na dotyk. Najdziwniejszy jest ten ból. Ani siedzieć, ani stać. Nie jest jakiś nie do wytrzymania, tylko takie dziwne uczucie ciężkości, rozciągania.. Sama nie wiem.Udało się!
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim przyłączam się do Was jeśli mogę
We wrześniu skończę 23 lata, mamy już 3 letniego synka i teraz staramy się z mężem o drugiego dzidziusia...mam nadzieję, że już w tym miesiącu się uda ale niestety muszę poczekać aż okres mi się skończy bo dzisiaj dostałam
Szczerze powiem, że nasze pierwsze dziecko było z wpadki i nie mogłam się przygotować więc teraz chce to zrobić. Czy macie może jakieś rady? Na razie biorę kwas foliowy a raczej suplement diety Pregna Plus, który zawiera kwas foliowy, witaminę D3, żelazo, jod itd. -
Dokładnie beta po wyzej 5 wskazuje na ciaze ale najczesciej jak jest ona 5, 7 np. to ciaza biochemiczna czy jakos tak .
Hej nowa , powodzonka ale pamietaj ze nic na siłe nie dostaniesz
panipasztetowa ja miałam tak przy i po owulacji wiec mozesz miec takie cos bo po owulce jestes tym bardziej jak taka tempka a jaka wczoraj i w sobote była ?Heathera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny