Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Tak ,pecherzyk po zastrzyku pęka w ciągu 24 h , jutro będziesz po owulacji: )
Asmee pamiętam ! Ty !męża wygonilas z domu i !owisz ze" otrzezwial" ???
Hm. Bo na ulotce jest chyba napisane, że pęcherzyk pęka od 36-48h. Dlatego pytam, bo też mi się wydawało, e to powinno być szybciej, poza tym lekarz właśnie mówił, żeby w dzień zastrzyku koniecznie współżyć, a dzień po dla pewności. Ale nic nie mówił, że owulacja może wystą[pić nawet do 2 dni po ovitrelle.
Zgłupiałam. ;OUdało się!
-
ZakręconaOna wrote:Oj kochana no takie podjadanki są najgorsze , sama wiem po sobie co kiedyś robilam: (Poszlam na zakupy do pobliskiego sklepu polskiego bo na obiad wymyslilam sobie zapiekanke ziemniaczana z mielonym i kuzwa wzielam parę produktów na obiad , jakąś szynke do kanapek cos i stoję w kolejce mowie a fajnie ciasto snikers wezme kawałek a damianowi sernik plus kawke machne pychotka i trzyn osoby przede mną wiec obsłużyła poczekalam ładnie chociaż każdy na mnie patrzył usmiechal się a miałam mega obcisla bluzkę i brzuch widać było nikt nie przepuścił mowie w dupie tam:) i stoję dalej a trzy osoby za mną a babka nakładała mi ciasto babrala się z tym a ludzie stali a ona na glos proszę przed ta panią państwa obsluze a ja oczy wyjebalam a ona a bo tak długo z tym ciastem idzie żeby ludzie nie stali ja się nie odezwalam a oczy jak w slup ... Obsluzyla ich zaraz mnie IW yszlam mowie to pieprzone babsko kurwa a jest u mnie ponad 30 stopni jest skwar jak chuj a u nich duszno jeszcze bardziej a ona taka akcje odjebala a pozatym znają mnie wiedza ze w ciąży jestem: ) czujecie jaka bezczelna ?!
Mi dzisiaj dzien zleciał w mgnieniu oka .. Masakra .. Wstałam i odrazu usiadłam do komputera. A co mi tam.. Popracuje sobie 7 dni w tygodniu.. A jutro musze jechać do pracy .. Chyba oszaleje
-
nick nieaktualny
-
Błękitna wrote:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry !
Witam się po cudnym weekendzie spędzonym u Teściowej:)
Aaaa tak , u Teściowej haha było super .
U mnie pada od wczoraj rana ale przy tym ciepło jest wiec lajcik
Błękitna jak siusianka ?? Marzycielka a ile Ci się spóźnia ?! Bo wykresu nic nie masz udostępnionego
Mundek jeszcze na pewno jej nie mialas , owulka występuje wtedy kiedy masz spadek tak jak np. Dziś masz spadek i skończy ci temperatura jutro to jutro wychodzi ze owulację mozesz mieć a potwierdza to trzy wyższe tempki ... Także na razie nie masz owulacji wiec kochajcie się ale przesadzacie z kochanie uważam patrząc na wykres bo po dwa razy dziennie i kochanie się z 4/5 dni PpD rząd to tylko osłabianie plemniki:)
-
Mundek wrote:ale tak raz na dzień będzie ok? czy zrobic jakąś przerwe? a te dwa razy to tak nas troszke poniosło hehe