X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się na prenatalne:D a że robią jakieś badania w szczecinie to bede miała prenatalne za darmo! czyli 370zł w kieszeni bede miała :D jeszcze fajniej bo zapisałam się do mojego lekarza prowadzącego :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale prenatalne badania mówisz tak ? Czy USG ?
    Panipasztetowa może nawet peknac w niedziele , ono pęka do 24 h po zastrzyku:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prenatalne tak jak napisałam :) Udało mi się :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mhm. No napisalas zalatwialam prenatalne jakies badania maja a ja nie doczytalam badania po prostu ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki!
    Długo mnie nie było i widzę nowe osóbki. :)
    U mnie, można powiedzieć, pierwszy cykl aktywnych starań.. bo poprzednich tak określić nie było można. Cóż, mam nadzieję, że zaowocuje małą fasolką.

Paulette lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ale się wyspalam dzis mimo wstawania co chwile w nocy na siusiu , aż chce się żyć . Do 9 spalam: o szok jak dla mnie ...
    Asmee czesc , aktywne starania mówisz kryją za sobą dokładnie mierzenie tempki , śluzu sprawdzanie , obserwacja total: D
    ?!
    Powodzonka ale pamiętaj nie ten cykl to następny

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki,ja tak z doskoku bo mam gości i nie mam czasu zeby zaglądać tak jak wcześniej :)
    Czy sa jakieś nowe fasolki ??
    U mnie samopoczucie dobre :) z jedzeniem tez duzo lepiej ale nie wiem czy to za sprawa ze mam gości czy po prostu sie poprawiło :) oby to drugie :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Biedroneczko , myślę , ze się poprawiło ciut ale dopiero początek wiec wszystko się może zdarzyć hahaha
    Długo goście będą jeszcze bo tesknie ? Haha

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :)

Ale pogoda u mnie beznadziejna. :( Pada, pada i pada. :( W dodatku wieje, jakby głowę chciało urwać. ;/

A co tu u Was słychać? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie pięknie dziś , ciepło aż pot po dupie się leje ale fajnie jest , byłam na zakupach pani potraktowała mnie jak kretynke ale dłuższa historia jak bedziecie chciały to napisze a takto nie będę dupy wam zawracać . :) obiadki zrobione , mój D mielone z ryżem i pomidorek z kefirem a Ja zapiekanka ziemniaczana z mielonym:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A u mnie pięknie dziś , ciepło aż pot po dupie się leje ale fajnie jest , byłam na zakupach pani potraktowała mnie jak kretynke ale dłuższa historia jak bedziecie chciały to napisze a takto nie będę dupy wam zawracać . :) obiadki zrobione , mój D mielone z ryżem i pomidorek z kefirem a Ja zapiekanka ziemniaczana z mielonym:)

Opowiadaj ! :) U mnie dzisiaj bez zmian. Tona roboty i dopiero usiadłam. Ale jutro poleniuchuje i pojde sobie pobiegać moze. Musze schudnąć bo w tym biegu ciagle jem co popadnie nie mam czasu zeby sobie robić obiad :(

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana no takie podjadanki są najgorsze , sama wiem po sobie co kiedyś robilam: (Poszlam na zakupy do pobliskiego sklepu polskiego bo na obiad wymyslilam sobie zapiekanke ziemniaczana z mielonym i kuzwa wzielam parę produktów na obiad , jakąś szynke do kanapek cos i stoję w kolejce mowie a fajnie ciasto snikers wezme kawałek a damianowi sernik plus kawke machne pychotka i trzyn osoby przede mną wiec obsłużyła poczekalam ładnie chociaż każdy na mnie patrzył usmiechal się a miałam mega obcisla bluzkę i brzuch widać było nikt nie przepuścił mowie w dupie tam:) i stoję dalej a trzy osoby za mną a babka nakładała mi ciasto babrala się z tym a ludzie stali a ona na glos proszę przed ta panią państwa obsluze a ja oczy wyjebalam a ona a bo tak długo z tym ciastem idzie żeby ludzie nie stali ja się nie odezwalam a oczy jak w slup ... Obsluzyla ich zaraz mnie IW yszlam mowie to pieprzone babsko kurwa a jest u mnie ponad 30 stopni jest skwar jak chuj a u nich duszno jeszcze bardziej a ona taka akcje odjebala a pozatym znają mnie wiedza ze w ciąży jestem: ) czujecie jaka bezczelna ?!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Zakrecona to na prawde jakie wredne babsko :/ ale niestety tacy ludzie czasem sie zdarzają. Zapewne sama nigdy w ciazy nie byla i tyle. Chociaz czasem sa bardziej te wyrozumiale co nie byly. Bo niektorzy to sa po prostu znieczuleni na innych. Maja klapki na oczach i widza tylko swoj czubek nosa :/

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

No i chyba nic z tego nie będzie :(

178158129f.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Dziś znów mnie praca do prawie 21 czeka :/ na szczęście dziś już ostatni dzień :) Cieszę się strasznie, bo już nie daje rady, ostatnio chodzę taka zmęczona, że szok. Spać i na stojąco bym chyba mogła.

A z innej beczki to chyba przestanę mierzyć temperaturę, bo coś mi spadać zaczęła i się tylko stresuje później tym wszystkim. A lekarz dopiero za 9 dni..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hej Ale się wyspalam dzis mimo wstawania co chwile w nocy na siusiu , aż chce się żyć . Do 9 spalam: o szok jak dla mnie ...
    Asmee czesc , aktywne starania mówisz kryją za sobą dokładnie mierzenie tempki , śluzu sprawdzanie , obserwacja total: D
    ?!
    Powodzonka ale pamiętaj nie ten cykl to następny

Ale co ty. To robię cały czas. Tylko wcześniej był problem z <3 a teraz w końcu jest normalnie.. terapia szokowa i mąż się ogarnął. Aż mnie zaskakuje ostatnio. Xp

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Mam takie pytanie - powiedzcie mi, jeśli dziś o 16stej biorę ovitrelle, to mniej więcej po ilu godzinach mam się spodziewać owulacji?

Na teście owulacyjnym wyszły mi niemal dwie identyczne krechy.

Dziś było serduszkowanie. Czy możliwym jest, aby pęcherzyk pękł w ciągu najbliższych 24h?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ,pecherzyk po zastrzyku pęka w ciągu 24 h , jutro będziesz po owulacji: )
    Asmee pamiętam ! Ty !męża wygonilas z domu i !owisz ze" otrzezwial" ???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Tak ,pecherzyk po zastrzyku pęka w ciągu 24 h , jutro będziesz po owulacji: )
    Asmee pamiętam ! Ty !męża wygonilas z domu i !owisz ze" otrzezwial" ???
    Kochajcie się jeszcze jutro dla pewnosci
    Ona nie mierz bez potrzeby bo wprlwadzasz drobnoustroje termometrem a nie daj boże za głęboko wlozysz i szyjkę uszkodzisz ! Masz zakaz od Cioci zakreconej ! Haha
    A tempka w ciąży raz spada raz skacze , bez stresuu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochajcie się jeszcze jutro dla pewnosci
    Ona nie mierz bez potrzeby bo wprlwadzasz drobnoustroje termometrem a nie daj boże za głęboko wlozysz i szyjkę uszkodzisz ! Masz zakaz od Cioci zakreconej ! Haha
    A tempka w ciąży raz spada raz skacze , bez stresuu
    O wlozenie za gleboko sie nie boje, bo nie mierze dowcipnie tylko w ustach ; ) ale jak dajesz mi zakaz to schowam termometr zeby mnie nie korcilo:)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ