X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosenny Skarbek będzie:)

lizaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiosenny Skarbek będzie:)
    Prezent przed urodzinowy :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • lizaa Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Od owulacji kochana:) musiałas mieć później owulację niż d!ugksc twojego cyklu się zgadza itp porabane ale jakoś liczone , !oj pierwszy teemrim był na 6 listopada bo liczone z owulacji przed belly i z USG tez tak wyszło w 8 tyg a od 14 juz dziecko nadrobilo i jest na 29 równo jak z OM
    To sie zgadza,bo owulacje mialam 18dc :)

Maleństwo <3
    11.03.2016

f2w343r8aoadohls.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec właśnie :) nie przejmuj się tym , na każdym USG wymiary dziecka będą ci mówić na koniec planowany termin

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. :) Już po Panu doktorku. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam ?

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 7 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk 18mm ma. W sobotę mam dostać zastrzyk i od piątku do niedzieli mamy się przytulać.

Czy wielkość tego pęcherzyka jest ok?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ok ! :) super bardzo się cieszę ale pamietaj lepiej nastw się na @ :) kochana kochajcie się juz od czwartku do niedzieli włącznie bo pecherzyk duży jest i może peknac wczesniej sam , żebyście momentu nie przegapili i się mię zdziwili:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) U mnie ostatnio jest taki zawir ze oszaleć można. Ta praca z ojcem mnie wykończy.. Ciagle wiecznie zle ... Mam nadzieje ze po tej inwentaryzacji mu przejdzie bo oszaleć idzie... Totalna masakra. Przysięgam. Jeszcze sie dzisiaj ubrałam jak ostatnia pierdoła i myslalam ze sie roztopię. Nigdzie nie mogłam dorwać jakiś klapek na przecenie zeby chociaż nogi ocalić. Marze o burzy ... Wróciłam dzisiaj do domu i padłam. Głowa mnie boli .. Brzuch tak samo. :( jakieś nowe ciąże sa? :)

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    To ładnie zaszalalas ale jedzonko zaszkodziło czy jakieś procenty były ? :D
    Były procenty ale aż tak mi nigdy nic nie szkodziło. Wizyty tam mnie wykończą wiec od tamtej pory tam nie byłam :D
    Masakra.. Pojde tam ale na obiad. Na nic więcej... :)

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka lizka zaciazyla:)
    U mnie wiesz co do pogody od kilku dni spokój jeśli chodzi o upały , tak Milo 25 stopni np. Jest:) i taka pogoda mi w ciąży odpowiada na prawdę bardzo .

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jest ok ! :) super bardzo się cieszę ale pamietaj lepiej nastw się na @ :) kochana kochajcie się juz od czwartku do niedzieli włącznie bo pecherzyk duży jest i może peknac wczesniej sam , żebyście momentu nie przegapili i się mię zdziwili:)

Lekarz kazał nam się wstrzymać do pt z przytulniem i potem od piątku do niedzieli działać. A w sobotę zastrzyk. Oby było ok, choć tak jak mówisz - naprawiam się na małpe.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja aktualnie na wakacjach sie relaksuje... Pogoda w miare dopisuje. Jedyny minus to to ze piersi wogole mi nie bola a juz by mogly na tym etapie jakby miesiac byl trafiony... A tu nic. :( wiem ze nie musza ale wiekszosc ma ten objaw... Chyba nici z tego i w tym miesiacu.

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Błękitna ciazowe objawy są identyczne prawie jak te na okres wiec nie ma co się sugerowac nimi niestety .
    Pasztecik trzymam mocno mocno kciuki

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciebie przecież co miesiąc bolą to może będzie odwrotnie i nie będą bolały wcale... odpoczywaj lepiej a nie się przejmujesz na zapas :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś chyba zaczał się śluz płodny. Wczoraj nic, a dziś taka zmiana :D Jak myślicie - kiedy może w takim układzie wystąpić owulacja? piątek czy sobota?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Ciebie przecież co miesiąc bolą to może będzie odwrotnie i nie będą bolały wcale... odpoczywaj lepiej a nie się przejmujesz na zapas :P

Mundus juz raz mialam taki miesiac ze nic nie bolalo i tez nic nie wyszlo. Ten pierwszy, pamietasz?

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Dziewczyny, dziś chyba zaczał się śluz płodny. Wczoraj nic, a dziś taka zmiana :D Jak myślicie - kiedy może w takim układzie wystąpić owulacja? piątek czy sobota?
    Rybko to śluz pewnie okoloowulacyjny , nie ma reguły kiedy ona wystąpi , po śluzie nie obliczysz dnia:) Ja Ci mowilam szalejcie od czwartku , sama bralam clo i nie zawsze owulacja ksiazkowa jest jak lekarz mówi ... A pecherzyki pekaja nawet przy 15 mm same ... Rzadko ale zdarza się wiec lepiej wczesniej dzień niż dzień za późno . Najlepiej raz dziennie cobys męża nie przemeczyla i jego armii hehe i od rana wtedy po nocy najlepsze plemniczki są

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ale w nocy burza była :P nie dość, że zasnąć nie mogłam, bo tak parno było, to mnie głowa jeszcze bolała, a jak burza przyszła i jak drzwiami trzasnęło to znowu zasnąć nie mogłam o.O a dziś mnie jeszcze czeka intensywny dzień z moim chrześniakiem (2 latka) i jego siostrzyczką (4 latka). Wczoraj z nimi siedziałam i dziś też :) dwa małe diabełki ^^
    Teraz jedyne o czym marzę to pójść spać, ale muszę w domku ogarnąć chociaż nic mi się nie chce :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochana co się parę dni nie odzywalas ?
    Oj to masz Milo w domku dziś:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ