Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Od owulacji kochana:) musiałas mieć później owulację niż d!ugksc twojego cyklu się zgadza itp porabane ale jakoś liczone , !oj pierwszy teemrim był na 6 listopada bo liczone z owulacji przed belly i z USG tez tak wyszło w 8 tyg a od 14 juz dziecko nadrobilo i jest na 29 równo jak z OM
-
Cześć dziewczynki
U mnie ostatnio jest taki zawir ze oszaleć można. Ta praca z ojcem mnie wykończy.. Ciagle wiecznie zle ... Mam nadzieje ze po tej inwentaryzacji mu przejdzie bo oszaleć idzie... Totalna masakra. Przysięgam. Jeszcze sie dzisiaj ubrałam jak ostatnia pierdoła i myslalam ze sie roztopię. Nigdzie nie mogłam dorwać jakiś klapek na przecenie zeby chociaż nogi ocalić. Marze o burzy ... Wróciłam dzisiaj do domu i padłam. Głowa mnie boli .. Brzuch tak samo.
jakieś nowe ciąże sa?
-
ZakręconaOna wrote:To ładnie zaszalalas ale jedzonko zaszkodziło czy jakieś procenty były ?
Masakra.. Pojde tam ale na obiad. Na nic więcej... -
ZakręconaOna wrote:Jest ok !
super bardzo się cieszę ale pamietaj lepiej nastw się na @
kochana kochajcie się juz od czwartku do niedzieli włącznie bo pecherzyk duży jest i może peknac wczesniej sam , żebyście momentu nie przegapili i się mię zdziwili:)
Lekarz kazał nam się wstrzymać do pt z przytulniem i potem od piątku do niedzieli działać. A w sobotę zastrzyk. Oby było ok, choć tak jak mówisz - naprawiam się na małpe.Udało się!
-
A ja aktualnie na wakacjach sie relaksuje... Pogoda w miare dopisuje. Jedyny minus to to ze piersi wogole mi nie bola a juz by mogly na tym etapie jakby miesiac byl trafiony... A tu nic.
wiem ze nie musza ale wiekszosc ma ten objaw... Chyba nici z tego i w tym miesiacu.
-
panipasztetowa wrote:Dziewczyny, dziś chyba zaczał się śluz płodny. Wczoraj nic, a dziś taka zmiana
Jak myślicie - kiedy może w takim układzie wystąpić owulacja? piątek czy sobota?
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ale w nocy burza była
nie dość, że zasnąć nie mogłam, bo tak parno było, to mnie głowa jeszcze bolała, a jak burza przyszła i jak drzwiami trzasnęło to znowu zasnąć nie mogłam
a dziś mnie jeszcze czeka intensywny dzień z moim chrześniakiem (2 latka) i jego siostrzyczką (4 latka). Wczoraj z nimi siedziałam i dziś też
dwa małe diabełki ^^
Teraz jedyne o czym marzę to pójść spać, ale muszę w domku ogarnąć chociaż nic mi się nie chce