Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystko będzie dobrze Zakręcona:* Sama dobrze wiesz na swoim przykładzie że cuda się zdarzają
Ja miałam zgage od 4-5tyg.
Dziś miałam emocjonujący dzień, wstałam rano z myślą że będę się leniła. Mój misterny plan legł w gruzach, najpierw na ten upał pojechalismy kupić samochód, a później do kuzynki posiedziec w ogrodzie i poinformować ją o tym że zostanie ciocią
Jutro jak wstanę jadę odebrać autko i jedziemy gdzieś wypróbować -
ZakręconaOna wrote:Rybenko nie tak szybko !
zgaga w późniejszej ciut ciąży jest bo to oznaka ze włoski rosną podobno dziecku
Ja czasami mam w ciąży zgage do porzygu aż , nic nie pomaga na nią
Misia super !
Dziewczyny moja babcia ma raka jelita , ma tak dużego guza ze nie chcą jej wyciacc bo umarlaby na stole , miała chemie , radioterapię różne , leczyła się na prawdę u najlepszych specjalistow w pl , kupa kasy poszła a to zastopowalo tylko guza ale nie zmniejszylo a więcej chemi dostawać nie może i niestety ... Przetoczy!i jej krew i ziołowe leki tylko i czekanie , juz nic nie można zrobić ale jestem dobrej myśli ze jednak może cos się przeteguje i ona będzie żyła jeszcze ze 20 lat przynajmniej !!!! Moja najukochansza babcia: ( eh nie mówimy o tym juz
To dzisiaj paciorek w intencji zdrowia babci masz u mnie gwarantowanyZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja nie mam ogólnie zgagi,może miałam raz w życiu. I nagle dostałam, a nie jadłam inaczej, teraz jem inaczej. Myślę że nie ma co przyrównywać się jedna do drugiej bo nie wszystkie jesteśmy książkowe. Mnie muliło od 5tygodnia siostra aż nie wierzyła mówiła że to jest niemożliwe bo ona tak w ciąży nie miała. A lekarz mi powiedział że najwidoczniej moje ciało tak odpowiada na zmiany hormonalne. Więc nie można założyć że Błękitna na 100% nie zareaguje np. tak jak ja na zmiany hormonalne
A z włosami to zabobon moja koleżanka umierała przez zgagę, nie radziła sobie w ogóle z nią, a Ala urodziła się łysa -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mnie to lekarze normalnie mówili wiec raczej nie zabobon , w sensie mulilo , ze spać chciało ? Pewnie ze nie jesteśmy książkowe:) ja wczesniej tez zgage ze dwa razy w życiu miałam
Zresztą nie ważne no .
nie muliło że jeść nie mogłamniedobrze mi było
-
Aaaa. A dlaczego niby miałoby Ci tak nie być ?! Ja miałam rzyganie i mdłości od ok 6t5 dni o ile dobrze pamiętam i długo długo się trzymało , przecież to u każdego inaczej jest:) jeden nie ma mdłości wcale a drugi rzygac na potęgę cala ciążę
A co do zgagi to jeżeli się odzywiasz zdrowo i przychodzi zgaga to podobno włoski a jak się je cos ostrzejszego później , jakiegoś innego to stad tez zgaga -
Hej:)
Nie było mnie tu kilka dni z powodu problemów osobistych, nadrobię zaraz co naskrobałyście, ale najpierw mam pytanie.
Mnyślicie, że widać byłoby już serduszko maluszka w 6tygodniu(a dokładniej w 5t3d)? To będzie 38 dzień cyklu i 24 dzień od owulacji? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lizaa gratulacje
Agnesia wiem, że nikt mi nie poręczy. Chodzi mi tylko o to czy możliwe jest zobaczenie/usłyszenie serduszka w tym czasie czy raczej nie ma co robić sobie żadnych nadziei. Nic poza tym.
Myślę o wcześniejszym wyjeździe do kraju i stąd pomysł na przesunięcie wizyty u ginekologa, ale jeśli nie ma jeszcze szans na serduszko, to nie będę przesuwała.
Sta moje pytanie