Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.. Ja sobie wlasnie uswiadomilam ze jednak zlw ta temperature mierzylam w tamtym cyklu. Najpierw wstawalam siusiu a potem dopiero pomiar ale ten cykl mierze od razu po przebudzeniu lezac w lozku i jak widac tempwratura tak nie skacze przynajmniej narazie i oby tak dalej ehh czemu trzeba tylw czekac na te wlasciwe dni...udanego dniaMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyZakręcona mimo, że mieszkasz tak daleko to przynajmniej jak będziesz w Polsce to będzie ktoś w końcu bliżej mnie
bo z tego co widzę to większość dziewczyn jest hen hen km ode mnie. Z moich stron to ja nie wiem, albo łatwo mają zajść w ciążę, albo im się nie śpieszy z niczym. Bo mało kobiet się jakoś udziela np z okolic Płocka
Ja termometr trzymam przy łóżku i na początku to prawie przez sen mierzyłam temp teraz to już mi sie mniej chce ale jakoś mierzęKiedyś zmierzyłam temp i podniosłam się do okna i zaraz położyłam to temperatura tylko ciut się podniosła, ale już jednak wyniki były inne. Więc to ma znacznie i to ogromne .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś po południu jadę na pielgrzymkę do Częstochowy. I cały czas zamierzam się modlić w intencji zajścia w ciążę i urodzenia zdrowego dziecka. Bo już mi tylko chyba nadzieja zostało, mimo, że ona umiera jako ostania. U mnie jeszcze ona jest. Więc wierzę, że może to pomoże
-
Ja miałam jechać do Częstochowy juz jak zaszlam , podziekowac ale kuzwa mi dnia nie starczyło a juz wyleciec musialam: (
Ale modle się codziennie , na prawdę ... Codziennie wieczorem !
Pomodl się za mnie w czestochowie:)
Tak bo czasami mimo dobrego mierzenia skacze tempkaPaulette lubi tę wiadomość
-
Pauletta i za mnie zdrowaśke
też się wybrieram do Częstochowy ale jakos narazie nic konkretnego nie ustaliliśmy z moim R. dzięki dziwczyny za rady z tym mierzeniem temperatury nie zdawałam sobie sprawy ze to az tak ważne...
Paulette lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyZmiana planów jutro nie jadę nad morze tylko nad jezioro do Niemiec do Locknitz
Siostra powiedziała ze nad morzem jest zbyt gorąco żebym wysiedziała. Bo nie ma w ogóle wiatru. No nic i tak się ciesze:) poszłam kupić sobie leżak dziś i parasol chroniący przed słońcem
Paulette lubi tę wiadomość
-
Kochana czasami tak niestety jest , ze macierzyństwo odkłada się na później bo najpierw praca , i zawsze cos... A później człowiek pluje sobie w brodę !
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , doczekacie się i Wy !
A męża rozumiem bo sama taka jestem! Ja juz byłam wręcz pewna , ze nie będę mama przez te wszystkie moje choroby itp ,masakra jKas ale doczekalam się i Ja chociaż były to ciężkie dwa lata ! -
nick nieaktualny