X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) jak tam co tam? Agnesia frytki to i ja bym zjadła :P Zakręcona jeśli wolno spytać ;) z której części Polski pochodzisz? Tak pytam tylko z ciekawości ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam w Anglii a pochodze z Łodzi kochana:)

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie o pochodzenie mi chodziło :) ja z okolic Płocka to tak dużo aż km nie ma :P

• Mundek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.. Ja sobie wlasnie uswiadomilam ze jednak zlw ta temperature mierzylam w tamtym cyklu. Najpierw wstawalam siusiu a potem dopiero pomiar ale ten cykl mierze od razu po przebudzeniu lezac w lozku i jak widac tempwratura tak nie skacze przynajmniej narazie i oby tak dalej ehh czemu trzeba tylw czekac na te wlasciwe dni...udanego dnia :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek no to juz mamy wyjaśnione czemu takie skoki były:)
    Nie możesz nawet się podnosić bo juz skacze temperatura ciała , najlepiej mieć pod poduszka termometr:)
    Paulette a no nie: >

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mimo, że mieszkasz tak daleko to przynajmniej jak będziesz w Polsce to będzie ktoś w końcu bliżej mnie :D bo z tego co widzę to większość dziewczyn jest hen hen km ode mnie. Z moich stron to ja nie wiem, albo łatwo mają zajść w ciążę, albo im się nie śpieszy z niczym. Bo mało kobiet się jakoś udziela np z okolic Płocka :/

Ja termometr trzymam przy łóżku i na początku to prawie przez sen mierzyłam temp teraz to już mi sie mniej chce ale jakoś mierzę :P Kiedyś zmierzyłam temp i podniosłam się do okna i zaraz położyłam to temperatura tylko ciut się podniosła, ale już jednak wyniki były inne. Więc to ma znacznie i to ogromne .

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ma ma niestety , za łatwo by nam było haha:)
    Trzeba bardzo przestrzegać dokładnie jak chce się mieć miarodajne wyniki:)
    No z łodzi powiem ci ze ja i jeszcze jedna znam tu na forum

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie znam nikogo tak. Nawet jak był jakiś wątek to i tak więszkość dziewczyn z warszawy była.

Ja dopiero poprzedni cykl mierzyłam w pełni, ale mimo, że trzymałam się ściśle reguł to skakała mi ta tempka jak małpa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po południu jadę na pielgrzymkę do Częstochowy. I cały czas zamierzam się modlić w intencji zajścia w ciążę i urodzenia zdrowego dziecka. Bo już mi tylko chyba nadzieja zostało, mimo, że ona umiera jako ostania. U mnie jeszcze ona jest. Więc wierzę, że może to pomoże :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam jechać do Częstochowy juz jak zaszlam , podziekowac ale kuzwa mi dnia nie starczyło a juz wyleciec musialam: (
    Ale modle się codziennie , na prawdę ... Codziennie wieczorem !
    Pomodl się za mnie w czestochowie:)
    Tak bo czasami mimo dobrego mierzenia skacze tempka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta i za mnie zdrowaśke :) też się wybrieram do Częstochowy ale jakos narazie nic konkretnego nie ustaliliśmy z moim R. dzięki dziwczyny za rady z tym mierzeniem temperatury nie zdawałam sobie sprawy ze to az tak ważne...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ważne kochanie ważnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmiana planów jutro nie jadę nad morze tylko nad jezioro do Niemiec do Locknitz :) Siostra powiedziała ze nad morzem jest zbyt gorąco żebym wysiedziała. Bo nie ma w ogóle wiatru. No nic i tak się ciesze:) poszłam kupić sobie leżak dziś i parasol chroniący przed słońcem :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Agnesia:) to miłego wypoczynku kochana

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:54

cl2sjfv.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej , Ja nie do końca pewna jestem ale chyba cos mi switasz w głowie hehe
    Na pewno do końca roku się uda Wam zajść <3 trochę wiary i cierpliwości a na pewno się oplaci

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:54

cl2sjfv.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka ja Ciebie pamiętam. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana czasami tak niestety jest , ze macierzyństwo odkłada się na później bo najpierw praca , i zawsze cos... A później człowiek pluje sobie w brodę !
    Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , doczekacie się i Wy ! :)
    A męża rozumiem bo sama taka jestem! Ja juz byłam wręcz pewna , ze nie będę mama przez te wszystkie moje choroby itp ,masakra jKas ale doczekalam się i Ja chociaż były to ciężkie dwa lata !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) dziewczyny myślałam o Was wszystkich :*

Agnesia miłego wypoczynku :)

Witam Cię Karolka, my niestety raczej się nie znamy, bo ja jeszcze nie miałam tutaj konta :) Ale super, że wróciłaś i że Twoja gin w końcu podeszła do Ciebie tak jak należy ;)

‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ