Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mundek wrote:badań nie robiłam żadnych bo niby po jednym poronieniu nie robią... a nasze starania zaczęły się w kwietniu tylko tak bardziej na luzie było. A od dwóćh cykli biorę wiesioła na poprawę śluzu, bo jakoś go malutko było i nic nie było widac. Może podpowiecie co jeszcze moge zrobic żeby zwiększyc nasze szanse?
-
zrobiłam aż 4 testy bo nie mogłam uwierzyć. Pobiegłam też na bete, jutro wyniki.
Do gina tez pobiegłam, ale mi powiedzial ze jeszcze zaa wczesnie i nic nie widac zbadała mnie tylko i pow ze mam rozpulchnioną macice i widzi ciałko zółte ale ciązy nie moze potwierdzic
progestereon badałam w 23 dniu cyklu i wynosil 32,49 -
mundek Witaj
Misia ale superowoooooo gratuluje
zakrecona wspolczuje takich sasiadow,ja tez jestem taka "bojaca sie"jak kiedys zostalam sama w domu bylo jakos przed 23 to cokolwiek uslyszalam w domu to mialam niezlgo stracha,a jak jakis czas temu wlaczyl nam sie alarm to bozeeeee w lozku lezalam bez ruchu i balam sie wstac cos okropnego.
A ja od wczoraj mam jakies lekko dziwne samopoczucie,dzis rano myslalam ze pojdzie pierwszy"paw"ale tylko poszlo kilka cofek i na tym sie zakonczylo.Natomiast do szalenstwa doprowadza mnie,ze nie mam na nic apetytu normalnie zwarjuje ktoregos dnia cos okropnego czuje ze musze zjesc,ale no za nic w swiecie nie mam checi apetytu na cokolwiek!!! zmuszam sie do jedzenia bo jesc przeciez musze,straszne to jes! wolalabym juz miec apetyt za 20stu i sie jakos ograniczac,niz to,ze musze sie zmuszac,wczoraj zrobilam sobie fasolke z bulka tarta i dwa jaja sadzone no pod koniec prawie puscilam pawia
ehhhh tragedia z tym jedzeniem wkur****mnie to niesamowicie -
A ja od 4:00 wstalam i od 5:00 do teraz do 30:00 w pracy bylam... Masakra zycie mi przez palce ucieka... Ile jeszvze da sie tak pociagnac? Powiem Wam ze nie wiem... Wiem jedynie ze syrasznie mnie dobija to. Chociaz spacerek do domu moze dobrze mi zrobi
-
Biedroneczko mnie wiatrak np. Nic nie daje ... Klima to inna sprawa:)
Ja padam na pysk dziś ... A co do Twojego braku apetytu miałam tak przez wiele pierwszych tygodni niesty to dość normalne:) później się poprawi zobaczysz :*
Misia progesteron wysoki mega jak na ciążę , super ! Kochana bo to dopiero początek wiec za jakieś trzy tyg idź do lekarza popatrzeć cos a beta Cie potwierdzi -
Zakręcona mam nadzieje ze to minie bo jak nie to naprawdę zwariuje ja tak miałam zawsze ze jak siedziałam w domu to potrafiłam nie jeść bo mi sie nie chciało ,ale mam nadzieje ze w ciąży pozniej nabiorę apetytu.A wiatrak w takie upały to moze sobie podmuchac,wiem ze nic nie daje bo kiedyś klimy nie miałam to ratowałam sie wiatrakiem który gowno dawał .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:00
-
nick nieaktualnyHej Mundek!
Misia super!! napisz jutro jak beta:)
A ja dziewuszki wróciłam z grilla objadłam się filecikiem z udka kurczaka, małym kawałkiem boczku i wieeeelkim kawałem łososia w przyprawie limonkowo-miętowej mniaaaam!!! teraz z moim A. kładziemy się do łóżka i będziemy szukali jakiegoś miejsca na wyjazd:D -
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Agnesia wrote:Hej Mundek!
Misia super!! napisz jutro jak beta:)
A ja dziewuszki wróciłam z grilla objadłam się filecikiem z udka kurczaka, małym kawałkiem boczku i wieeeelkim kawałem łososia w przyprawie limonkowo-miętowej mniaaaam!!! teraz z moim A. kładziemy się do łóżka i będziemy szukali jakiegoś miejsca na wyjazd:D -
na wszelki wypadek próbuje jeszcze raz https://ovufriend.pl/graph/d2ba384901be14d95d5e00ed1449d4b1mam nadzieje ze zobaczycie mój poprzedni cykl i cos moze podpowiecie?
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni