X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wkurwiona jestem laski bo od dwóch dni mam koszmary , możecie mnie uznać za głupia ale ja przez nie momentami boje się zasnąć ...
    Wczoraj polozylam się wszystko okej było ( oczywiście sama bo mój D na nocki pracuje) byla 21 , mowie a dziś wczesniej ... Wczoraj malo spalam to się wyspie ... Nagle gdy juz na w pol oko było zamknięte a ja wpadalam w sen jebut muzyka od sąsiada tak zaczęła grac o 22.30 i do 24 nie mogłam zasnąć ( my mieszkanie mamy taki bliźniak ! ) wkurwiona mowie trudno klade się dalej ale w nocy było 25 stopni wiec ukrop jak cholera , oddychać rady się nie dawało , bez kołdry niczego , tzn miedzy nogami bo inaczej nie usne hahaha: p
    I tak leże oko się przymknelo to odswiezacz powietrza w sypialni mi psiknal a ja sztywna ze strachu , usnelo mi się 3:30 jak codzien siku , 5 siku ,6 siku mój D wrócił. .. Pogadalismy 8 rano juz 25 stopni , usnelismy smacznie mi się spalo kurwa 10 jeeeeeeeeeb muzyka od sąsiada a ja ze strachu normalnie aż mdłości dostalam ! Mowie no nie kurwa ! Poszlam zrobic śniadanie , ja patrzę a w cieniu 32 stopnie mowie ja pierdole jeszcze całym dom się nagrzal jest porażka a mnie w ciąży UPA!y nie służą , brzuch mi dziś dwa razy stwardnial juz a czekam na magnez aż przysla ... Wczoraj kilka razy stwardnial , nie wiem może przez te upały bo wczesniej ,darzyli się to może z raz ,max dwa ... Jestem nie wyspana , wkurwiona , za gorąco mi , ten brzuch mnie martwi no po prostu żyć nie umierać ! Jeszcze mecza mnie takie zaparcia ze szok
    To ciekawe jak będzie muzykę puszczal jak mały Będzie w domu...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę , ze zrobi to raz a mój D nie wytrzyma ! :) jak mu dziecko obudzi ...
    Zresztą my juz u właściciela na skargę byliśmy kiedyś wiec ma na oku ich , w kwietniu jakoś najebali się ze znajomymi i poszli mi pod drzwi walić i za klamkę ciagneli a ja sama to się balam ! I poszedł do nich opierdolic ich mój D i do właściciela , zalozyliamy dodatkowe zamki na wszelki jak wyjechalismy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Juz trochę mi przeszło ale ten upał mnie dobija i łeb pęka , nie dobrze mi dziś fatalny dzień mam ! :(
    też u mnie dziś nie zaciekawy dzień;/

Właśnie patrzyłam na termometr w mieszkaniu - 32stopnie...

Błękitna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą w nocy dziś i dziś rano pierwszy raz tak muzykę zajebali wiec mam nadzieje ze nie będą tego powtarzać !
    I jak zobaczą , ze dziecko jest to , ze ogarną się

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    też u mnie dziś nie zaciekawy dzień;/

Właśnie patrzyłam na termometr w mieszkaniu - 32stopnie...
    U mnie 32 w cieniu na dworzu ... A w domu nie wiem , wiem ze się topie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35 dobiło !!!!
    Ona Ja Tobie na prawdę wspolczuje !!!! Ja się przy 35 rozpływam a w TV pokazali ze we Francji 47 stopni: o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna pogoda, chociaż będziecie się śmiać, ale ja w sklepiku siedzę w polarze. :D

Mamy tu tak zimno w budynku, że szok. Tym bardziej, jak ja mam dziś cały dzień siedzenia - fakturki do wypisywania. ;/

Poza tym dostałam następne wyniki badań...

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaz te badania kolejne z normami ...
    No jak masz zimno tak to nie ma co się dziwić ale aż zazdroszcze bo bym sama posiedziała w takim mrozie

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Androstendion 3,18 ng/ml <0,30-3,7>

Kortyzol 24,8 uq/dl <od godz. 7-10 : 6,2-19,4>

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kortyzol za dużo !
    A androstendion ok chociaż bliżej normy wyższej ale ok .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    Jestem tutaj nowa stronkę poleciła mi moja siostra znana tutaj jako błękitna :)Ja również staram się o dzidziusia ale dzisiaj przyszła @ :( zerknijcie na mój wykres z ostatniego cyklu i może będziecie miały jakieś sugestie? a jeśli chodzi o mnie to jestem po 1 poronieniu w lutym bardzo to przeżyłam :/. Zajść w ciążę udało się w sumie przypadkiem nawet nic nie wyliczałam, mierzyłam i nie obserwowałam, a teraz kiedy świadomie zaczęliśmy się starać to jakoś nie wychodzi...i co miesiąc kiedy przychodzi okres łapie doła...

Mordeczka lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Jestem tutaj nowa stronkę poleciła mi moja siostra znana tutaj jako błękitna :)Ja również staram się o dzidziusia ale dzisiaj przyszła @ :( zerknijcie na mój wykres z ostatniego cyklu i może będziecie miały jakieś sugestie? a jeśli chodzi o mnie to jestem po 1 poronieniu w lutym bardzo to przeżyłam :/. Zajść w ciążę udało się w sumie przypadkiem nawet nic nie wyliczałam, mierzyłam i nie obserwowałam, a teraz kiedy świadomie zaczęliśmy się starać to jakoś nie wychodzi...i co miesiąc kiedy przychodzi okres łapie doła...
    Hej , niestety poronienia w inny sposób nie da się przeżyć: ( tez jestem po poronieniu ale w październiku to się zdarzyło a w styczniu odpuszczone starania a zaszlam ...
    Przede wszystkim nic na sile , wiem ze ciężko ale nie wolno na sile co miesiąc myśleć o teraz się udało ! Bo to myli w chuj i niszczy psychikę niestety . Badania mialas robione jakieś ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zalamuj się i próbuj aż do skutku, a na pewno się uda :-*

ug37zbmh9r9sv292.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kortyzol za dużo !
    A androstendion ok chociaż bliżej normy wyższej ale ok .

A w zasadzie to za co on odpowiada? O czym to może świadczyć? :(
    Mundek wrote:

Spokojnie. To w sumie ile się staracie? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruczolak przysadki wywołuje podwyższony kortyzol

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam przy tym ACTH dobre, bo 33,09 <7,20-63,30>. A ponoć to jedno z drugim jest połączone.

Sama nie wiem, może za bardzo świruje już? :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana może być tak , tzn ze nie jest aż tak źle wiec nie martw się na zapas a u lekarza wszystko pokazesz .
    Nie zawsze choroba oznacza wszystkie wyniki badan źle:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    badań nie robiłam żadnych bo niby po jednym poronieniu nie robią... a nasze starania zaczęły się w kwietniu tylko tak bardziej na luzie było. A od dwóćh cykli biorę wiesioła na poprawę śluzu, bo jakoś go malutko było i nic nie było widac. Może podpowiecie co jeszcze moge zrobic żeby zwiększyc nasze szanse?

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś rano dwie kreseczki na teście :D

Biedroneczka29, ZakręconaOna, nick nieaktualny, Mundek, nick nieaktualny, panipasztetowa lubią tę wiadomość

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ