X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wkurwiona jestem laski bo od dwóch dni mam koszmary , możecie mnie uznać za głupia ale ja przez nie momentami boje się zasnąć ...
    Wczoraj polozylam się wszystko okej było ( oczywiście sama bo mój D na nocki pracuje) byla 21 , mowie a dziś wczesniej ... Wczoraj malo spalam to się wyspie ... Nagle gdy juz na w pol oko było zamknięte a ja wpadalam w sen jebut muzyka od sąsiada tak zaczęła grac o 22.30 i do 24 nie mogłam zasnąć ( my mieszkanie mamy taki bliźniak ! ) wkurwiona mowie trudno klade się dalej ale w nocy było 25 stopni wiec ukrop jak cholera , oddychać rady się nie dawało , bez kołdry niczego , tzn miedzy nogami bo inaczej nie usne hahaha: p
    I tak leże oko się przymknelo to odswiezacz powietrza w sypialni mi psiknal a ja sztywna ze strachu , usnelo mi się 3:30 jak codzien siku , 5 siku ,6 siku mój D wrócił. .. Pogadalismy 8 rano juz 25 stopni , usnelismy smacznie mi się spalo kurwa 10 jeeeeeeeeeb muzyka od sąsiada a ja ze strachu normalnie aż mdłości dostalam ! Mowie no nie kurwa ! Poszlam zrobic śniadanie , ja patrzę a w cieniu 32 stopnie mowie ja pierdole jeszcze całym dom się nagrzal jest porażka a mnie w ciąży UPA!y nie służą , brzuch mi dziś dwa razy stwardnial juz a czekam na magnez aż przysla ... Wczoraj kilka razy stwardnial , nie wiem może przez te upały bo wczesniej ,darzyli się to może z raz ,max dwa ... Jestem nie wyspana , wkurwiona , za gorąco mi , ten brzuch mnie martwi no po prostu żyć nie umierać ! Jeszcze mecza mnie takie zaparcia ze szok
    To ciekawe jak będzie muzykę puszczal jak mały Będzie w domu...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę , ze zrobi to raz a mój D nie wytrzyma ! :) jak mu dziecko obudzi ...
    Zresztą my juz u właściciela na skargę byliśmy kiedyś wiec ma na oku ich , w kwietniu jakoś najebali się ze znajomymi i poszli mi pod drzwi walić i za klamkę ciagneli a ja sama to się balam ! I poszedł do nich opierdolic ich mój D i do właściciela , zalozyliamy dodatkowe zamki na wszelki jak wyjechalismy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Juz trochę mi przeszło ale ten upał mnie dobija i łeb pęka , nie dobrze mi dziś fatalny dzień mam ! :(
    też u mnie dziś nie zaciekawy dzień;/

Właśnie patrzyłam na termometr w mieszkaniu - 32stopnie...

Błękitna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą w nocy dziś i dziś rano pierwszy raz tak muzykę zajebali wiec mam nadzieje ze nie będą tego powtarzać !
    I jak zobaczą , ze dziecko jest to , ze ogarną się

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    też u mnie dziś nie zaciekawy dzień;/

Właśnie patrzyłam na termometr w mieszkaniu - 32stopnie...
    U mnie 32 w cieniu na dworzu ... A w domu nie wiem , wiem ze się topie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35 dobiło !!!!
    Ona Ja Tobie na prawdę wspolczuje !!!! Ja się przy 35 rozpływam a w TV pokazali ze we Francji 47 stopni: o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna pogoda, chociaż będziecie się śmiać, ale ja w sklepiku siedzę w polarze. :D

Mamy tu tak zimno w budynku, że szok. Tym bardziej, jak ja mam dziś cały dzień siedzenia - fakturki do wypisywania. ;/

Poza tym dostałam następne wyniki badań...

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaz te badania kolejne z normami ...
    No jak masz zimno tak to nie ma co się dziwić ale aż zazdroszcze bo bym sama posiedziała w takim mrozie

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Androstendion 3,18 ng/ml <0,30-3,7>

Kortyzol 24,8 uq/dl <od godz. 7-10 : 6,2-19,4>

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kortyzol za dużo !
    A androstendion ok chociaż bliżej normy wyższej ale ok .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    Jestem tutaj nowa stronkę poleciła mi moja siostra znana tutaj jako błękitna :)Ja również staram się o dzidziusia ale dzisiaj przyszła @ :( zerknijcie na mój wykres z ostatniego cyklu i może będziecie miały jakieś sugestie? a jeśli chodzi o mnie to jestem po 1 poronieniu w lutym bardzo to przeżyłam :/. Zajść w ciążę udało się w sumie przypadkiem nawet nic nie wyliczałam, mierzyłam i nie obserwowałam, a teraz kiedy świadomie zaczęliśmy się starać to jakoś nie wychodzi...i co miesiąc kiedy przychodzi okres łapie doła...

Mordeczka lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Jestem tutaj nowa stronkę poleciła mi moja siostra znana tutaj jako błękitna :)Ja również staram się o dzidziusia ale dzisiaj przyszła @ :( zerknijcie na mój wykres z ostatniego cyklu i może będziecie miały jakieś sugestie? a jeśli chodzi o mnie to jestem po 1 poronieniu w lutym bardzo to przeżyłam :/. Zajść w ciążę udało się w sumie przypadkiem nawet nic nie wyliczałam, mierzyłam i nie obserwowałam, a teraz kiedy świadomie zaczęliśmy się starać to jakoś nie wychodzi...i co miesiąc kiedy przychodzi okres łapie doła...
    Hej , niestety poronienia w inny sposób nie da się przeżyć: ( tez jestem po poronieniu ale w październiku to się zdarzyło a w styczniu odpuszczone starania a zaszlam ...
    Przede wszystkim nic na sile , wiem ze ciężko ale nie wolno na sile co miesiąc myśleć o teraz się udało ! Bo to myli w chuj i niszczy psychikę niestety . Badania mialas robione jakieś ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zalamuj się i próbuj aż do skutku, a na pewno się uda :-*

ug37zbmh9r9sv292.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kortyzol za dużo !
    A androstendion ok chociaż bliżej normy wyższej ale ok .

A w zasadzie to za co on odpowiada? O czym to może świadczyć? :(
    Mundek wrote:

Spokojnie. To w sumie ile się staracie? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruczolak przysadki wywołuje podwyższony kortyzol

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam przy tym ACTH dobre, bo 33,09 <7,20-63,30>. A ponoć to jedno z drugim jest połączone.

Sama nie wiem, może za bardzo świruje już? :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana może być tak , tzn ze nie jest aż tak źle wiec nie martw się na zapas a u lekarza wszystko pokazesz .
    Nie zawsze choroba oznacza wszystkie wyniki badan źle:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    badań nie robiłam żadnych bo niby po jednym poronieniu nie robią... a nasze starania zaczęły się w kwietniu tylko tak bardziej na luzie było. A od dwóćh cykli biorę wiesioła na poprawę śluzu, bo jakoś go malutko było i nic nie było widac. Może podpowiecie co jeszcze moge zrobic żeby zwiększyc nasze szanse?

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • misia881 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś rano dwie kreseczki na teście :D

Biedroneczka29, ZakręconaOna, Agnesia, Mundek, Carmen1724, panipasztetowa lubią tę wiadomość

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ