X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana pisz jak potrzebujesz nawet dwa razy więcej:)
    I takie podejście mi się podoba ! :D powodzonka , czymś innym zajmiesz głowę i pamiętaj nie wolno obwiniac ci ani siebie ani męża o brak dziecka ! Nie wasza kolej jeszcze , bozia segregację robi i dla was Małysz!a wybiera powoli

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kochana na Ciebie to zawsze można liczyć :* zresztą jak i na resztę dziewcząt <3 Chyba bym się psychicznie wykończyła, gdyby nie takie forum .

• ona. Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Mój A wybudzil sie po operacji. Za 2godziny jadę do niego:)
    Mój ma jutro operację :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    hej kobietki moje kochane :* u mnie spadek temp. Wróciłam właśnie z roweru i zobaczyłam plamienia. Więc już drugi cykl przede mną. Brzuch mnie trochę pobolewa czuję, że w nocy się rozkręci. Powiem Wam, że mam pewien dylemat. Nie chce zaprzestać starań, ale wiem, że muszę przystopować, bo jak dalej tak pójdzie to nie będę miała w ogóle swojego życia. Ze swoim eM. ciągle się kłócę o dziecko. Ciągle któreś z nas obwiniam itd. STOP! Tak nie może być. Dlatego postanowiłam, że idę do szkoły dziennej (skończyłam teraz kierunek zaocznie). A jest szansa, że otworzą ten kierunek co chciałam iść rok temu. Podobno teraz jest nim spore zainteresowanie więc można spróbować. Trwa dwa lata. Nawet jak "wpadnę" to przecież będę mogła i dziecko i ukończenie szkoły ogarnąć. Myślałam najpierw, żeby iść teraz do pracy, ale mój zawód jako opiekun medyczny to kiepsko się koliguje z ciążą. Jak teraz zaszłam w ciążę miałam praktyki w dpsie (wszystkie choroby - mogą mieć zly wpływ). Na koniec praktyk miałam biegunkę, bo akurat panowała, a zaraz po niej dowiedziałam się, że jestem w ciąży. A mojej znajomej która też poroniła w tym samym czasie lekarz powiedział, że płód mogła załatwić ta biegunka którą na początku miała (tak samo mogło być u mnie). Więc szkoła wydaje mi się bezpieczniejsza. A jak stanie się CUD to jakoś dam radę <3 Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale czasem trzeba się ciut więcej wygadać. :*
    Ja też się z moim kłóciłam, raz był zdecydowany raz nie. Aż razem ustaliliśmy że on nie chce wiedzieć kiedy mam dni płodne i w ten oto sposób czerpaliśmy z serduszkowania przyjemność a ja dodatkowo wiedziałam że niedlugo owulacja. Poinformowałam go po owulacji że te dni już były i niedługo testujemy :) No i w ten oto sposób po mocno zakrapianej imprezie z koleżankami zrobiłam test. Jak zobaczyłam kreskę drugą myśalałam że dalej pijana jestem i pobiegłam pokazać A. mimo że chciałam żeby mu powiedzieć w jakiś fajniejszy sposób :) No ale... :D no i oczywiście zadzwoniłam do siostry ją też poinformować :D

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Mój ma jutro operację :(
    też urologiczną?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette słońce pisz ile chcesz :) super,ze podjelas taka decyzje :). Będziesz miała zajęcie i zobaczysz ze bedzie całkiem inaczej :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna - zmęczona jestem tym kasłaniem ciągłym. Nic mi nie pomaga. :<

Paulette, ja miałam te same dylematy. Obwinianie się itd.. Już myślałam, że mój mąż w końcu powie, że on nie chce słyszeć o dzieciach, ale od czasu wizyty u lekarza jakoś jest lepiej. Zresztą ja już przed lekarzem trochę wyluzowałam, nie naciskałam już tak i nie męczyłam.

Tak czy owak - będzie dobrze. Uszy do góry i wylewaj się kiedy chcesz. Nie będę się czuła sama z takimi dylematami. :*

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam , ze Ja nigdy nie obwinilam mojego D ze to jego wina może być nawet jak byłam na skraju wytrzymalosci , bardziej uwazalam ze to moja wina , potem badania potwierdziły , on zapisać się miałam na badanie nasienia zaszlam w październiku poronilam wiec znów zapisywanie i styczeń zaszlam:) nie zdarzylismy zrobić ale raczej winy jego nie było nic tu wręcz przeciwnie .
    Panipasztetowa kumam kumam , lipa z tym kaszlem no ... Syrop z cebuli ???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Oj Kochana na Ciebie to zawsze można liczyć :* zresztą jak i na resztę dziewcząt <3 Chyba bym się psychicznie wykończyła, gdyby nie takie forum .
    :*:*:* hehe
    Agnesia nieźle:)
    Cuda po alko nie ? Hahaha
    Ja po takiej konkretnej imprezce z przyjaciółkami w pl wrocilam dzień później do UK i dostakam owulke hahahaha za niedługo tez się śmieje ze efekt alkoholu poruszylo mnie haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki, piękny dzień się szykuje...:)
    Co powiecie na mój wykres? program oznaczył mi owulację, trochę żałuję tylko że jeszcze wczoraj serduszka nie sprawiliśmy... :)

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :)
    Błękitna super , ze Ci wyznaczyl ale pamietaj , ze to nie sto procent pewnosci . A co do serduszko to ola Boga masz ich wystarczajaco ! :o po owulacji rzadko kiedy przydatne serduszkowanie jest mieliscie przed i w i wsio:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super ze tak myslisz 3-majcie za nas kciuki teraz devydujace czekanie... Ech

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry moje słoneczka :* boli mnie brzuch okropnie. brałam już tabletkę, ale czekam aż chociaż trochę pomoże. (@ przyszła z samego rana). Teraz czekam na Pana z meblami. Miał być na 8 . Już ma pół godz spóźnienia :P

Dziewczyny no właśnie te % na czasy cuda potrafią zdziałać :P podejrzewam, że to kwestia wyluzowania i zapomnienia o tym wszystkim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nowy cykl zaczęty :D ja się obudziłam po 8 powitalo mnie piękne słońce. O 13jade po mojego A. Bo wychodzi dziś ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia super !!! Teraz niech dba o siebie hihi
    Paulette jak mebelki ? Dostarczone ?
    Błękitna ojj tak , teraz to czekanie
    A Ja jestem taka wkurwiona , ze zaraz wyjde z siebie i stane obok , jak Boga kocham ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    też urologiczną?
    nie, ortopedyczną.
    Ale przelożyli mu :/
    Wkurzona jestem jak nie wiem :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agnesia super !!! Teraz niech dba o siebie hihi
    Paulette jak mebelki ? Dostarczone ?
    Błękitna ojj tak , teraz to czekanie
    A Ja jestem taka wkurwiona , ze zaraz wyjde z siebie i stane obok , jak Boga kocham ...

A co się stało, Kochana? :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurwiona jestem laski bo od dwóch dni mam koszmary , możecie mnie uznać za głupia ale ja przez nie momentami boje się zasnąć ...
    Wczoraj polozylam się wszystko okej było ( oczywiście sama bo mój D na nocki pracuje) byla 21 , mowie a dziś wczesniej ... Wczoraj malo spalam to się wyspie ... Nagle gdy juz na w pol oko było zamknięte a ja wpadalam w sen jebut muzyka od sąsiada tak zaczęła grac o 22.30 i do 24 nie mogłam zasnąć ( my mieszkanie mamy taki bliźniak ! ) wkurwiona mowie trudno klade się dalej ale w nocy było 25 stopni wiec ukrop jak cholera , oddychać rady się nie dawało , bez kołdry niczego , tzn miedzy nogami bo inaczej nie usne hahaha: p
    I tak leże oko się przymknelo to odswiezacz powietrza w sypialni mi psiknal a ja sztywna ze strachu , usnelo mi się 3:30 jak codzien siku , 5 siku ,6 siku mój D wrócił. .. Pogadalismy 8 rano juz 25 stopni , usnelismy smacznie mi się spalo kurwa 10 jeeeeeeeeeb muzyka od sąsiada a ja ze strachu normalnie aż mdłości dostalam ! Mowie no nie kurwa ! Poszlam zrobic śniadanie , ja patrzę a w cieniu 32 stopnie mowie ja pierdole jeszcze całym dom się nagrzal jest porażka a mnie w ciąży UPA!y nie służą , brzuch mi dziś dwa razy stwardnial juz a czekam na magnez aż przysla ... Wczoraj kilka razy stwardnial , nie wiem może przez te upały bo wczesniej ,darzyli się to może z raz ,max dwa ... Jestem nie wyspana , wkurwiona , za gorąco mi , ten brzuch mnie martwi no po prostu żyć nie umierać ! Jeszcze mecza mnie takie zaparcia ze szok

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy sobie na działkę posiedzieć ;D piękne słońce. Za tydzień jedziemy pod namiot bo ma wolne aż do 20;D

panipasztetowa lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz trochę mi przeszło ale ten upał mnie dobija i łeb pęka , nie dobrze mi dziś fatalny dzień mam ! :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ