X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana pisz jak potrzebujesz nawet dwa razy więcej:)
    I takie podejście mi się podoba ! :D powodzonka , czymś innym zajmiesz głowę i pamiętaj nie wolno obwiniac ci ani siebie ani męża o brak dziecka ! Nie wasza kolej jeszcze , bozia segregację robi i dla was Małysz!a wybiera powoli

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kochana na Ciebie to zawsze można liczyć :* zresztą jak i na resztę dziewcząt <3 Chyba bym się psychicznie wykończyła, gdyby nie takie forum .

• ona. Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Mój A wybudzil sie po operacji. Za 2godziny jadę do niego:)
    Mój ma jutro operację :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    hej kobietki moje kochane :* u mnie spadek temp. Wróciłam właśnie z roweru i zobaczyłam plamienia. Więc już drugi cykl przede mną. Brzuch mnie trochę pobolewa czuję, że w nocy się rozkręci. Powiem Wam, że mam pewien dylemat. Nie chce zaprzestać starań, ale wiem, że muszę przystopować, bo jak dalej tak pójdzie to nie będę miała w ogóle swojego życia. Ze swoim eM. ciągle się kłócę o dziecko. Ciągle któreś z nas obwiniam itd. STOP! Tak nie może być. Dlatego postanowiłam, że idę do szkoły dziennej (skończyłam teraz kierunek zaocznie). A jest szansa, że otworzą ten kierunek co chciałam iść rok temu. Podobno teraz jest nim spore zainteresowanie więc można spróbować. Trwa dwa lata. Nawet jak "wpadnę" to przecież będę mogła i dziecko i ukończenie szkoły ogarnąć. Myślałam najpierw, żeby iść teraz do pracy, ale mój zawód jako opiekun medyczny to kiepsko się koliguje z ciążą. Jak teraz zaszłam w ciążę miałam praktyki w dpsie (wszystkie choroby - mogą mieć zly wpływ). Na koniec praktyk miałam biegunkę, bo akurat panowała, a zaraz po niej dowiedziałam się, że jestem w ciąży. A mojej znajomej która też poroniła w tym samym czasie lekarz powiedział, że płód mogła załatwić ta biegunka którą na początku miała (tak samo mogło być u mnie). Więc szkoła wydaje mi się bezpieczniejsza. A jak stanie się CUD to jakoś dam radę <3 Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale czasem trzeba się ciut więcej wygadać. :*
    Ja też się z moim kłóciłam, raz był zdecydowany raz nie. Aż razem ustaliliśmy że on nie chce wiedzieć kiedy mam dni płodne i w ten oto sposób czerpaliśmy z serduszkowania przyjemność a ja dodatkowo wiedziałam że niedlugo owulacja. Poinformowałam go po owulacji że te dni już były i niedługo testujemy :) No i w ten oto sposób po mocno zakrapianej imprezie z koleżankami zrobiłam test. Jak zobaczyłam kreskę drugą myśalałam że dalej pijana jestem i pobiegłam pokazać A. mimo że chciałam żeby mu powiedzieć w jakiś fajniejszy sposób :) No ale... :D no i oczywiście zadzwoniłam do siostry ją też poinformować :D

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Mój ma jutro operację :(
    też urologiczną?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette słońce pisz ile chcesz :) super,ze podjelas taka decyzje :). Będziesz miała zajęcie i zobaczysz ze bedzie całkiem inaczej :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna - zmęczona jestem tym kasłaniem ciągłym. Nic mi nie pomaga. :<

Paulette, ja miałam te same dylematy. Obwinianie się itd.. Już myślałam, że mój mąż w końcu powie, że on nie chce słyszeć o dzieciach, ale od czasu wizyty u lekarza jakoś jest lepiej. Zresztą ja już przed lekarzem trochę wyluzowałam, nie naciskałam już tak i nie męczyłam.

Tak czy owak - będzie dobrze. Uszy do góry i wylewaj się kiedy chcesz. Nie będę się czuła sama z takimi dylematami. :*

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam , ze Ja nigdy nie obwinilam mojego D ze to jego wina może być nawet jak byłam na skraju wytrzymalosci , bardziej uwazalam ze to moja wina , potem badania potwierdziły , on zapisać się miałam na badanie nasienia zaszlam w październiku poronilam wiec znów zapisywanie i styczeń zaszlam:) nie zdarzylismy zrobić ale raczej winy jego nie było nic tu wręcz przeciwnie .
    Panipasztetowa kumam kumam , lipa z tym kaszlem no ... Syrop z cebuli ???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Oj Kochana na Ciebie to zawsze można liczyć :* zresztą jak i na resztę dziewcząt <3 Chyba bym się psychicznie wykończyła, gdyby nie takie forum .
    :*:*:* hehe
    Agnesia nieźle:)
    Cuda po alko nie ? Hahaha
    Ja po takiej konkretnej imprezce z przyjaciółkami w pl wrocilam dzień później do UK i dostakam owulke hahahaha za niedługo tez się śmieje ze efekt alkoholu poruszylo mnie haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki, piękny dzień się szykuje...:)
    Co powiecie na mój wykres? program oznaczył mi owulację, trochę żałuję tylko że jeszcze wczoraj serduszka nie sprawiliśmy... :)

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

178158129f.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :)
    Błękitna super , ze Ci wyznaczyl ale pamietaj , ze to nie sto procent pewnosci . A co do serduszko to ola Boga masz ich wystarczajaco ! :o po owulacji rzadko kiedy przydatne serduszkowanie jest mieliscie przed i w i wsio:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super ze tak myslisz 3-majcie za nas kciuki teraz devydujace czekanie... Ech

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry moje słoneczka :* boli mnie brzuch okropnie. brałam już tabletkę, ale czekam aż chociaż trochę pomoże. (@ przyszła z samego rana). Teraz czekam na Pana z meblami. Miał być na 8 . Już ma pół godz spóźnienia :P

Dziewczyny no właśnie te % na czasy cuda potrafią zdziałać :P podejrzewam, że to kwestia wyluzowania i zapomnienia o tym wszystkim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nowy cykl zaczęty :D ja się obudziłam po 8 powitalo mnie piękne słońce. O 13jade po mojego A. Bo wychodzi dziś ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia super !!! Teraz niech dba o siebie hihi
    Paulette jak mebelki ? Dostarczone ?
    Błękitna ojj tak , teraz to czekanie
    A Ja jestem taka wkurwiona , ze zaraz wyjde z siebie i stane obok , jak Boga kocham ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    też urologiczną?
    nie, ortopedyczną.
    Ale przelożyli mu :/
    Wkurzona jestem jak nie wiem :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agnesia super !!! Teraz niech dba o siebie hihi
    Paulette jak mebelki ? Dostarczone ?
    Błękitna ojj tak , teraz to czekanie
    A Ja jestem taka wkurwiona , ze zaraz wyjde z siebie i stane obok , jak Boga kocham ...

A co się stało, Kochana? :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurwiona jestem laski bo od dwóch dni mam koszmary , możecie mnie uznać za głupia ale ja przez nie momentami boje się zasnąć ...
    Wczoraj polozylam się wszystko okej było ( oczywiście sama bo mój D na nocki pracuje) byla 21 , mowie a dziś wczesniej ... Wczoraj malo spalam to się wyspie ... Nagle gdy juz na w pol oko było zamknięte a ja wpadalam w sen jebut muzyka od sąsiada tak zaczęła grac o 22.30 i do 24 nie mogłam zasnąć ( my mieszkanie mamy taki bliźniak ! ) wkurwiona mowie trudno klade się dalej ale w nocy było 25 stopni wiec ukrop jak cholera , oddychać rady się nie dawało , bez kołdry niczego , tzn miedzy nogami bo inaczej nie usne hahaha: p
    I tak leże oko się przymknelo to odswiezacz powietrza w sypialni mi psiknal a ja sztywna ze strachu , usnelo mi się 3:30 jak codzien siku , 5 siku ,6 siku mój D wrócił. .. Pogadalismy 8 rano juz 25 stopni , usnelismy smacznie mi się spalo kurwa 10 jeeeeeeeeeb muzyka od sąsiada a ja ze strachu normalnie aż mdłości dostalam ! Mowie no nie kurwa ! Poszlam zrobic śniadanie , ja patrzę a w cieniu 32 stopnie mowie ja pierdole jeszcze całym dom się nagrzal jest porażka a mnie w ciąży UPA!y nie służą , brzuch mi dziś dwa razy stwardnial juz a czekam na magnez aż przysla ... Wczoraj kilka razy stwardnial , nie wiem może przez te upały bo wczesniej ,darzyli się to może z raz ,max dwa ... Jestem nie wyspana , wkurwiona , za gorąco mi , ten brzuch mnie martwi no po prostu żyć nie umierać ! Jeszcze mecza mnie takie zaparcia ze szok

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy sobie na działkę posiedzieć ;D piękne słońce. Za tydzień jedziemy pod namiot bo ma wolne aż do 20;D

panipasztetowa lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz trochę mi przeszło ale ten upał mnie dobija i łeb pęka , nie dobrze mi dziś fatalny dzień mam ! :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ