Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry !
Panipasztetowa u mnie dziś ciut chłodniej i o wiele lepiej się czuje aż na spacer na zakupy pójdę: p
Misia gratuluje i witam w świecie zaciazonych:)
Mundek no wykres masz dziwny ale z tych takich tez czasem ciąża się zdarza wiec spokojnie jak mówi Mordeczka:)
A jak to pierwszy cykl to na pewno dobrze mierzysz ? Nie wstajesz wczesniej simu np. Albo gwałtownych ruchów nie robisz przed zmierzeniem bo to na temperaturę wpływa bardszo -
nick nieaktualnyWitam Cię Mundek. Ja też w lutym poroniłam.. Wiem co czujesz, przykra sprawa, ale trzeba iść dalej. Ja starania zaczęłam dopiero od czerwca
Podobnie jak Ty za pierwszym razem zaszłam w ciążę (niespodziankę). Nie planowałam jej. Chociaż się nie zabezpieczaliśmy
Teraz pierwszy cykl zakończony, drugi rozpoczęty
Zobaczymy co to wyjdzie.
-
nick nieaktualnykochane meble już złożone
w szafkach poukładane
posprzątane tylko się cieszyć
@ strasznie bolesna, ale im bardziej boli mnie brzuch tym więcej chce mi się coś robić
Właśnie wróciłam z podwórka. Podlałam wszystkie kwiatki, drzewka i warzywka jakie były tylko możliwe
a warzywka to nawet podwójnie
A teraz czas na chwilę relaksu
Zakręcona jak się czujesz?? Temperatury nadal nie służą ? Morze im bliżej wieczorka to lepiej się czujesz? -
Pulette super , ze zrobione wszystko !
Czuje się dziś strasznie ale to nie powód ciąży ani mojego D. Ale wole nie mówić o tym by znów się nie rozryczec ...
Ogólnie zauwazylam juz ze jak mega skwar jest brzuch mi twardnieje a dziś jest chlodniej nawet lekko deszczyk i ani razu:) wiec jest ok ! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry , Ja właśnie wcinam sniadanko przed TV , D wrócił z pracy i właśnie zasnął i nowy dzień ...
Dziś juz piątek , strasznie się cieszę bo ostatnia nocke luby ma i w końcu wspólny weekend .
Jak Ja to lubię ...!
Co pichcicie dzisiaj kochane ? Ja robię kurczaka ala zakręcona ! W sosie musztardowo miodowym ! Mniaaaaam !z ziemniaczkami i sałatka z feta obok a na kolacje placuszki
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co poledwiczek nie robilam jeszcze w tym sosie ale jak mówisz , ze takie pyszne to jak będę juz w Pl w sierpniu to wykombinuje cos bo tu u Nas w mięsnym Polskim poledwiczek nie ma a w Lidlu wole takiego mięsa nie brać .
Mnie wczoraj naszla mega ochota na placuchy i będę dziś trzec hehe