Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:To wszystko przed wami
Oby była jak najkrótsza droga do upragnionego szczęścia
Szkoda, że niektóre z Was tak nie mogą zajść i trzymam kciuki żeby tym razem się Wam udałoPaulette lubi tę wiadomość
-
astoriaa wrote:Mordeczka myślę, że 'Astoria' całkiem nadawałoby się na imię
W tym cyklu owulacja wypadała w 17/18dc, dzisiaj mam 21dc, pojawiło się jakieś plamienie, nigdy nie miałam tak w środku cyklu... No zobaczymy co z tego będzie
W przyszłym tygodniu testuję, jeśli @ się nie pojawi.Bądź dobrej myśli
Wiesz że cały czas mi ta Astoria chodzi po głowie
astoriaa lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Landryneczka wrote:Na każdego przyjdzie czas
jednym udaje się szybciej innym nie ale Bóg każdemu to wynagrodzi
Będziesz prowadziła wykres,obserwacje? -
nick nieaktualny
-
Kurde, a ja zrobiłam test owu i wyszły mi dwie krechy. Co prawda robiłam z innej firmy niż ten poprzedni.. ;/
Sama nie wiem, przecież pęcherzyk po ovitrelle powinien pęknąć już w nocy.
Dziwne rzeczy, dziwne. Nawet nie chce myśleć, że i tym razem nie wyszło.Udało się!
-
Landryneczka wrote:Kiedy miałaś zastrzyk. Ja w sobotę i w niedziele pękł mi pęcherzyk
Ja też brałam w sobotę. Sama nie wiem.. Lekarz kazał działać od piątku do niedzieli.
Wczoraj kreski też były wręcz identyczne. Czy to możliwe, że w nocy dostałam owulację i lh jeszcze się utrzymuje, stąd pozytywny wynik?Udało się!
-
nie robiłam kazał mi brać duphaston i powiedzial ze jak nie będzie ciąży to znowu clo a badania robiłam już dawno za wysoki testosteron i prolaktyna podwyższona ale mieści sie w normie i brałam parlodel na prolaktyne i spironol na testosteron i sie obniżyło ale teraz juz od dwóch miesiecy nie brałam bo zle sie czułam strasznie po tych tabletkach dziwne bo długo je brałąm a dopiero teraz sie zaczełam żle po nich czuć
a wykresu nie prowadze a ty który raz clo i teraz czekasz czy sie udało ?
-
własnie myślałam o tym żeby iść ostatnio bo przez te dwa miesiace pewnie mi juz skoczyło spowrotem wszystko
ale byłam u ginekologa i narazie kazał te clo i duphaston wiec poczekam jak sie teraz nie uda to pójde sprawdzić narazie zaufałam lekarzowi bo leczył moje dwie ciocie które sie starały i zaszły wiec mam nadzieje ze mi pomoze a to ty też teraz czekasz to ja trzymam za ciebie kciuki żeby ci sie udało
-
może sie uda już tyle sie tego naczytałam że z gorszymi problemami zachodzily dziewczyny wiec może nam sie uda zobaczymy ale ja na ten cykl sie nie nastawiam za bardzo bo póżniej te rozczarowanie niestety
a co do tej prl to jak brałam to mowił mi żebym odstawiala te leki w 24 dniu cyklu odczekac jeszcze do tego 28 dnia cyklu izrobić test czy jest ciąża jak by byla to już nie brać a jak nie to dalej brać wiec nie wiem bo dużo jest opinie jedni mówia żeby brać w ciąży inni że jak sie dowiesz to odstawić.