X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    To wszystko przed wami :) Oby była jak najkrótsza droga do upragnionego szczęścia :)
    Dzięki, mam nadzieję że się uda szybko bo już synek pyta kiedy będzie miał braciszka :

Szkoda, że niektóre z Was tak nie mogą zajść i trzymam kciuki żeby tym razem się Wam udało :)

Paulette lubi tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Mordeczka myślę, że 'Astoria' całkiem nadawałoby się na imię ;)
    W tym cyklu owulacja wypadała w 17/18dc, dzisiaj mam 21dc, pojawiło się jakieś plamienie, nigdy nie miałam tak w środku cyklu... No zobaczymy co z tego będzie ;)
    W przyszłym tygodniu testuję, jeśli @ się nie pojawi.
    To może być plamienie około owulacyjne lub implantacyjne :) Bądź dobrej myśli :) Wiesz że cały czas mi ta Astoria chodzi po głowie ;)

astoriaa lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Na każdego przyjdzie czas :) jednym udaje się szybciej innym nie ale Bóg każdemu to wynagrodzi :)
    Będziesz prowadziła wykres,obserwacje?
    Tak będę prowadzić już wprowadziłam dzisiejszą datę z okresem ale niestety wyskakuje mi że obserwacja jest możliwa po wykryciu owulacji

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda się każdej z Was ja w to wierzę :D <3

Paulette, Heathera, Mundek lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Musimy być dzielne i walczyć :)
    Ps. wysłałam ci zapr. na fb :)
    Oki juz zaakceptowalam :)

Landryneczka lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wieczór samotny bez męża bo w pracy na nocce jest...
    A jak u Was?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, a ja zrobiłam test owu i wyszły mi dwie krechy. Co prawda robiłam z innej firmy niż ten poprzedni.. ;/

Sama nie wiem, przecież pęcherzyk po ovitrelle powinien pęknąć już w nocy.

Dziwne rzeczy, dziwne. Nawet nie chce myśleć, że i tym razem nie wyszło.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też samotnie. Synek już śpi, a mąż do kolegi pojechał i siedzę :P Na TVP1 o 22:15 ma być jakiś film romantico :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tej księżniczce nie ? Oglądałam go :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny można dołaczyć do was ? :)

Heathera lubi tę wiadomość

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    o tej księżniczce nie ? Oglądałam go :)
    Tak :) książę i ja: królewskie wesele, też kiedyś którąś część oglądałam, nie pamiętam którą. Bo tak to nic innego w tv nie widzę ciekawego :/

• sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 21 lat, 19 lipca minie rok po ślubie i rok starań :( teraz w tym cyklu brałąm pierwszy raz clo i duphaston byłam na monitoringu w 13 dniu i byly dwa pęcherzyki 18mm i 21mm i teraz czekam czy sie udało

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa jest i moja Landryna ponownie ;) <3

Landryneczka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kiedy miałaś zastrzyk. Ja w sobotę i w niedziele pękł mi pęcherzyk

Ja też brałam w sobotę. Sama nie wiem.. Lekarz kazał działać od piątku do niedzieli.

Wczoraj kreski też były wręcz identyczne. Czy to możliwe, że w nocy dostałam owulację i lh jeszcze się utrzymuje, stąd pozytywny wynik?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne pasztetowa , ze tak !!! jutro zrob w poludnie test ovu i bedzie schodziło pewnie ;) główka pyszczku do góry ;) teraz zostaje czekac

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam kazał mi brać duphaston i powiedzial ze jak nie będzie ciąży to znowu clo a badania robiłam już dawno za wysoki testosteron i prolaktyna podwyższona ale mieści sie w normie i brałam parlodel na prolaktyne i spironol na testosteron i sie obniżyło ale teraz juz od dwóch miesiecy nie brałam bo zle sie czułam strasznie po tych tabletkach dziwne bo długo je brałąm a dopiero teraz sie zaczełam żle po nich czuć :/ a wykresu nie prowadze a ty który raz clo i teraz czekasz czy sie udało ?

• sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie myślałam o tym żeby iść ostatnio bo przez te dwa miesiace pewnie mi juz skoczyło spowrotem wszystko :( ale byłam u ginekologa i narazie kazał te clo i duphaston wiec poczekam jak sie teraz nie uda to pójde sprawdzić narazie zaufałam lekarzowi bo leczył moje dwie ciocie które sie starały i zaszły wiec mam nadzieje ze mi pomoze a to ty też teraz czekasz to ja trzymam za ciebie kciuki żeby ci sie udało :)

• sylwia14120 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może sie uda już tyle sie tego naczytałam że z gorszymi problemami zachodzily dziewczyny wiec może nam sie uda zobaczymy ale ja na ten cykl sie nie nastawiam za bardzo bo póżniej te rozczarowanie niestety :( a co do tej prl to jak brałam to mowił mi żebym odstawiala te leki w 24 dniu cyklu odczekac jeszcze do tego 28 dnia cyklu izrobić test czy jest ciąża jak by byla to już nie brać a jak nie to dalej brać wiec nie wiem bo dużo jest opinie jedni mówia żeby brać w ciąży inni że jak sie dowiesz to odstawić.

• nunka Nowa

Wysłany: 13 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomozcie...jest tu dzis ktos??

• nunka Nowa

Wysłany: 13 lipca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem 4 dni po insemnacji,czuje ciagnacy bol podbrzusza i bol krzyza,boja mnie piersi...mam sie cieszyc czy smucic??

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ